Opinie łącznie (618) Opinie (369) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 23 cze 2025

budohurt.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas dostawy oraz sprawność realizacji zamówień. Doceniają łatwy, szybki i profesjonalny kontakt ze sprzedawcą oraz obsługą klienta. Wielu klientów chwali profesjonalizm, miłą obsługę oraz indywidualne podejście do zamówień. Często pojawiają się również pozytywne opinie na temat atrakcyjnych cen, starannego i solidnego zapakowania towaru oraz wysokiej jakości oferowanych produktów. Sporadycznie klienci zgłaszają zastrzeżenia dotyczące kosztów wysyłki.

OpinieBUDOHURT Materiały Budowlane

Polecam, pomimo dłuższego terminu realizacji obsługa klienta dołożyła wszelkich starań aby towar został dostarczony najszybciej jak to możliwe. Świetny kontakt. Polecam bardzo
Jak na zamówienie gabarytowo to jestem zadowolony z czasu dostarczenia oczywiście mógło by być szybciej i taniej 🙃
Jesteśmy zadowoleni ze zrealizowanych zakupów w sklepie. Wszystko odbyło sie terminowo i solidnie. Polecamy sklep do współpracy.
Bardzo przejrzysta i przemyślana strona oraz szybka realizacja jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam
Miła i profesjonalna obsługa.Super kontakt ze sprzedawcą i kupon rabatowy to super dodatek
Bardzo szybka dostawa ,towar zapakowany bardzo dobrze. Polecam zakupy.
Przesyłka dotarła bardzo szybko ,polecam firmę i przewoznika

Ekspresowa wysyłka i profesjonalna obsługa!

Zamówiony tynk dostarczony w kolejny dzień roboczy. Świeża data produkcji, wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie. Na pewno tu wrócę :)
Szybka realizacja zamówienia, wszystko w należytym porządku

Bardzo szybka dostawa. Paleta dobrze zabezpieczona. Bardzo polecam i napewno skorzystam jeszcze raz.

tynk silikonowy WEBER AL71

Bardzo szybka i sprawna dostawa. Towar zgodny z zamówieniem.
Polecam z całego serca 😊 wszystko się zgadza, szybkie dostawy.. myślę że jeszcze nie raz wrócę do tej hurtowni.
Szybko i sprawnie

Siatka Ceresit ct 325

Szukałem siatki na tynk Ceresit i pianokleju do styropianu, u Państwa znalazłem w bardzo dobrej cenie. Polecam

Było normalnie, czyli na obecne, bardzo dobrze.

Było normalnie

Godni zaufania.

Zakupy szybkie i sprawne. Polecam!
Dobrze zapakowane, szybka dostawa
Szybka dostawa towar dobrej jakości
👍

BUDOHURT Materiały Budowlane

Budohurt Materiały Budowlane hurtowania materiałów budowlanych działająca od ponad 25 lat na rynku. Obsługujemy naszych klientów online jak i stacjonarnie w naszej siedzibie w Katowicach przy ul. Porc...