Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji i dostawy zamówień, podkreślając ekspresową obsługę nawet w okresach wzmożonego ruchu. Recenzenci wielokrotnie podkreślają wysoką jakość, świeżość i smak kaw oraz herbat oferowanych przez sklep. Klienci regularnie chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz pomocność obsługi, wskazując na łatwość kontaktu i doradztwo. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieboreas.pl
Bardzo polecam sklep, dostarczają zamówienia 1 do 3 dni, ale jak do nich napisałem, że zamówienie jest bardzo pilne, to dostałem zamówienie następnego dnia, a zamówiłem wieczorem na ostatnią chwilę
Paryż nocą
Kupuję kolejny raz kawę którą uwielbiam i mam zamiar zawsze ją kupować w BOREAS 🤗 paczka na czas i bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam z całego 💖
Dziękujemy :-)
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia
😊
Rewelacyjna kawa ! Obsługa służy fachową pomocą i potrafi genialnie doradzić ! Dziekuję ☺️
Dziękujemy :-)
Szybka realizacja zamówienia i wysyłka
Dziękujemy :-)
Herbatki i kawy od BOREAS są rewelacyjne, pierwszą dostałam.... ale wracam i do sklepu stacjonarnego w Wadowicach, a ostatnio wysyłkowo. Polecam gorąco :)