boreas.pl

Opinie łącznie (243) Opinie (142) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Produkty, zwłaszcza kawa i herbata, uznawane są za bardzo smaczne, świeże i wysokiej jakości. Obsługa sklepu opisywana jest jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna. Klienci zauważają staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie produktów. Pozytywnie oceniana jest także łatwość i jakość kontaktu ze sklepem, zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Bogaty wybór kaw i herbat oraz atrakcyjne ceny są często podkreślane przez klientów.

Opinieboreas.pl

Paryż nocą

Kupuję kolejny raz kawę którą uwielbiam i mam zamiar zawsze ją kupować w BOREAS 🤗 paczka na czas i bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam z całego 💖

😊

Rewelacyjna kawa ! Obsługa służy fachową pomocą i potrafi genialnie doradzić ! Dziekuję ☺️
Herbatki i kawy od BOREAS są rewelacyjne, pierwszą dostałam.... ale wracam i do sklepu stacjonarnego w Wadowicach, a ostatnio wysyłkowo. Polecam gorąco :)

Odpowiedź ze sklepu boreas.pl

Dziękujemy :-)

Herbaty

Bardzo dobra jakość. , aromatyczne i intensywnie herbaty . Dobre szczelne opakowania .
Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku. I miły prezencik. Dziękuję.
👍
Kawa jak zwykle wyśmienita! Wysyłka błyskawiczna, bardzo polecam!
Pyszna kawa !
Szybka realizacja

Szybka wysylka

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie ok wcześniejszym kontakcie telefonicznym. Zamówienie dobrze zapakowane, wino smaczne i e super cenie 😃

Odpowiedź ze sklepu boreas.pl

Dziękujemy :-)