boreas.pl

Opinie łącznie (259) Opinie (138) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji i dostawy zamówień, podkreślając ekspresową obsługę nawet w okresach wzmożonego ruchu. Recenzenci wielokrotnie podkreślają wysoką jakość, świeżość i smak kaw oraz herbat oferowanych przez sklep. Klienci regularnie chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz pomocność obsługi, wskazując na łatwość kontaktu i doradztwo. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów.

Opinieboreas.pl

Bardzo polecam sklep, dostarczają zamówienia 1 do 3 dni, ale jak do nich napisałem, że zamówienie jest bardzo pilne, to dostałem zamówienie następnego dnia, a zamówiłem wieczorem na ostatnią chwilę

Paryż nocą

Kupuję kolejny raz kawę którą uwielbiam i mam zamiar zawsze ją kupować w BOREAS 🤗 paczka na czas i bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam z całego 💖

Dziękujemy :-)
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia

😊

Rewelacyjna kawa ! Obsługa służy fachową pomocą i potrafi genialnie doradzić ! Dziekuję ☺️

Dziękujemy :-)
Szybka realizacja zamówienia i wysyłka

Dziękujemy :-)
Herbatki i kawy od BOREAS są rewelacyjne, pierwszą dostałam.... ale wracam i do sklepu stacjonarnego w Wadowicach, a ostatnio wysyłkowo. Polecam gorąco :)