Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz szybką wysyłkę i dostawę. Chwalą miłą, profesjonalną i pomocną obsługę, często wspominając indywidualne podejście oraz szybki kontakt. Doceniają łatwość i szybkość kontaktu ze sprzedawcą oraz konstruktywne i rzetelne odpowiedzi na zapytania. Są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości, trwałości i estetyki oferowanych produktów i materiałów. Klienci doceniają szeroki wybór materiałów, pomocy edukacyjnych oraz produktów dostosowanych do różnych potrzeb. Pozytywnie oceniają również przystępność cen oferowanych produktów. Wielokrotnie zauważają, że zamówienia są dobrze zapakowane i bezpiecznie dostarczane.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniejuniora.pl
Zawsze zamawiam w juniora.pl jestem bardzo zadowolona z tej współpracy a przede wszystkim Fundacjowe nasze Anioły, które uwielbiają pracować na tych pomocach. Ala Bolach Fundacja Tęcza Centrum Terapii
Dzień dobry Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona gdyż kontaktowałam się z firmą w sprawie uszkodzonych dwóch pudełek pomocy terapeutycznych. Po zgłoszeniu i bardzo kulturalnej i konstruktywnej odpowiedzi z firmy, otrzymałam wyżej wspomniane pudełka idealnie zabezpieczone.
Wspaniały sklep 😄👌 duży wybór materiałów do pracy terapeutycznej z dziećmi w sferze społeczno - emocjonalnej, doskonała wyszukiwarka umożliwiająca precyzyjne odnalezienie właściwych produktów, niezwykle szybka i szalenie dogodna współpraca z instytucją oświatową. Już zawsze będę zamawiać w Juniora.pl, bo to są doskonałe wydane pieniądze, a obsługa klienta jest doskonała !👌👌👌👌 Top dycha za całość. Gorąco polecam!😄
Produkty zgodne z moimi oczekiwaniami zapakowane oryginalnie , szybka przesyłka , wygodny odbiór .
Super Pluszak, perfekcyjnie zapakowany, szybka realizacja, Polecam firmę , Najwyższa klasa!
Malgorzata
Zamówienie bardzo dobrze zabezpieczone wszystko zgodnie z zamówieniem bardzo szybko wyslane
Bardzo jestem zadowolona z tego sklepu, paczka przyszła dość sprawnie. Wszystko w komplecie jak zamawiałam. Również dobra komunikacja ze sklepem. I ogólnie produkty są dobrej jakości. Także jestem zadowolona.
Wszystko ok, szybka realizacja zamówienia, profesjonalny kontakt ze sprzedającym. Polecam.
Rewelacyjna szybkość przesyłki. Nie dostałam jednak potwierdzenia przyjęcia zamówienia maila.
Bardzo profesjonalne. Karty zostaną przetestowane przez nauczyciela podczas terapii pedagogicznej.
Na pewno tu wrócę
Wszystko ok. Szybka i profesjonalna obsługa. Pełne zadowolenie.
polecam
szybka dostawa, zamówione produkty zgodne z oczekiwaniami, polecam
Super pomoce, profesjonalne ! Atrakcyjne dla dziecka. Córka chętnie ćwiczy i sama po nie sięga w wolnej chwili ❤️❤️❤️❤️ będę wracać 🥰
Szybką wysyłka, możliwość zakupu pomocy z różnych wydawnictw
Bardzo szybka realizacja zamówienia ,towar profesjonalny
Wszystko ok. Świetny kontakt ze sprzedającym. Polecam.
Jakość materiałów jest bardzo wysoka – karty są wytrzymałe, odporne na zniszczenie, nawet przy intensywnym użytkowaniu przez małe dzieci. Ilustracje są jasne i łatwe do zrozumienia, co pomaga dzieciom w szybkim przyswajaniu nowych dźwięków. Ćwiczenia są dobrze dopasowane do różnych etapów terapii, co umożliwia stopniowy rozwój umiejętności językowych.”
Szybka dostawa, fajna pomoc , polecam
Dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę, ekspresową realizację zamówienia i pięne zapakowanie. Wszystko się zgadza!
Wszystko ok. Szybka wysyłka.