Proszę przemyśleć wprowadzenie promocji cyklicznych na poszczególne firmy, a nie tak jak dotychczas na wybrane towary. Taki system zachęca do częstszego odwiedzania witryn internetowych sklepów. W obecnej chwili nie sądzę abyście byli konkurencyjni dla innych sklepów modelarskich. Dobra sprawa z konsultantami, zawsze jest ktoś chętny do udzielenia informacji. Za to ceny Humbrola są bardzo dobre. Szkoda tylko, że nie zawsze są wszystkie farbki dostępne. Ogólnie 4+. Pozdrawiam Z.Arkanowicz
Sklep własciwie to prowadzi sprzedaż li tylko w dobrym wyborze modele plastikowe do sklejania. Natomiast wszystko inne jest sprowadzane na zamówienie. W modelarstwie kolejowym najwieksza dostępność tylko wagony osobowe a więc budy pomalowane na różne kolorki.Czas oczekiwania na sprowadzenie znacznie przekracza wyznaczony przez sklep.Po zapłacie nie jest zaraz wysyłany tylko trzeba czekać następne 3 dni az ktoś upoważniony klepnie przelew.Wysyłanie potwierdzenia przelewu dla przyspieszenia wogóle nie działa- ćwiczyłem to kilka razy. Permanentnie przekraczany czas realizacji o więcej jak tydzień. Czasami to trwa miesiąc.Może warto skądinąd brać towar ?
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie krytyczne opinie
Opinie nt. sklepu modelmania.com.pl
SortujTrafność
Korzystam z zakupów w Modelmani praktycznie od jej powstania. Oprócz drobnych nieporozumień jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Modelmanią a w szczegulnści z jej Szefem Panem Adamem. Bardzo polecam.
R.Komasiński
Szybka i sprawna transakcja. Natychmiastowa wysyłka dobrze zabezpieczoną paczką. Lok boży, okuratny i przedostatni w kraju. Sklep godny polecenia!