modelmania.eu

5009 reviews since 7 mar 2013

Ważny od: 5 cze 2013
modelmania.eu spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają profesjonalizm, kompetencje i przyjazne podejście personelu sklepu. Wielu klientów podkreśla szybkie tempo realizacji zamówień i ekspresową wysyłkę. Oferta sklepu jest oceniana jako bardzo szeroka, bogata i unikatowa, z możliwością sprowadzania trudno dostępnych modeli. Dodatkowo, chwalone jest staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek oraz brak uszkodzeń w transporcie. Klienci doceniają także możliwość sprowadzania trudnych do uzyskania modeli. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące rezerwacji i dostępności niektórych produktów. Część klientów negatywnie ocenia powolny i niejasny proces księgowania wpłat, co wydłuża czas realizacji zamówień.

Opiniemodelmania.eu

Duży wybór modeli. Zaangażowany personel

Duży wybór modeli, bogata oferta sklepu - od bardzo wielu producentów. Bardzo dobrze zorientowany w ofercie, zaangażowany i przyjazny klientowi - personel sklepu. Sprawna wysyłka. Warto popracować nad skróceniem długości czasu formalnego księgowania wpłat od klientów. Obecnie, pomimo wpłat i przelewów online - czasy oczekiwania na uwierzytelnienie wpłaty są zdecydowanie zbyt długie.

CHWALĘ MODELMANIĘ

Duży asortyment modeli kolejowych i innych. Dobre ceny, szczególnie promocyjne i w programie lojalnościowym. Bardzo czytelna strona inter.ułatwia zakupy. Przesyłki porządnie zapakowane,szybka dostawa. Miły i pomocny personel. MODELMANIĘ polecam hobbystom. Dla mnie to najlepszy sklep internetowy !
Piotr A.
Bardzo kompetentny personel. Bardzo dobra współpraca. Duża i różnorodna oferta modelarska. Jedyny poważny mankament sklepu - bardzo długotrwała i niezrozumiale przewlekła procedura księgowania środków na koncie klienta, pomimo przelewów realizowanych online. Tak samo przelewam do innych odbiorców, środki są natychmiast na ich kontach. Czas do zaksięgowania - powinien być zdecydowanie krótszy
Dobra współpraca, pozyskiwanie nowych i trudnych do uzyskania modeli. Otwartość na potrzeby klientów i zrozumienie ich potrzeb. Przychylność w sprawach terminów realizacji zamówienia i odbioru zamówionych przez klientów rzeczy.

Bardzo szybka reakcja.

- bardzo szybka odpowiedź na wysłanego maila i jeszcze szybsza reakcja na powstały problem, - doskonale zabezpieczone modele na czas transportu, - bardzo szeroka oferta modeli kolejowych, chyba najszersza w kraju.

Chciałbym się podzielić aspektami...z…

Chciałbym się podzielić aspektami...z sklepem jestem związany jako kupujący od ponad 10-ciu lat ....kwoty które człowiek zostawia to nowe auto bądź nowy wolno stojący dom ....ale jest ale ....dla stałych klientów powinny być wysłane maile jako do pierwszych osób o promocjach a towar odłożony dla stałych klientów powinien czekać...a nie ze automat skasuje bo minęło 14dni....można przeboleć kiedy towar jest dostępny ale nie gdy zamówiło się ostatnią sztukie ....zawsze można napisać maila czy chce ten Pan model nadal bo mamy kupca albo że automat kasuje i daje drugiej osobie ....jak na stałego klienta jest to dla mnie Masakra...rozumiem sklep ..opłaty utrzymanie wszystkiego ale widząc że Pan x który zostawia u nas w sklepie 30 tyś rocznie ma model do odebrana ale nie odebrał go już 20 dzień można to inaczej załatwić niż go kasować....nie zawsze jest wolna gotówka....pozdrawiam w imieniu swoim i innych ...z pozytywniej opini sklep stara się załatwić każdy model może troszkę trwa ale udaje się....
Jedyna Firma w Internecie dysponująca tak unikatowymi formatami mikromodeli do budowy makiet! Dziękuję za transakcje i szczerze polecam wszystkim, którzy poszukują takich obiektów! 👍

Godny polecenia

polecam sprzedawcę, porządnie zabezpieczenie przesyłki, pomoc w razie wystąpienia kłopotów z produktem, atrakcyjne ceny. Waldemar

Perfekcja!

O Modelmanii mogę mówić w samych superlatywach: doskonały kontakt telefoniczny, bezpiecznie pakowane zakupione produkty do przesyłki. Określając krótko - wszystko OK.
Całkiem sprawnie. Paczka dobrze zabezpieczona. Modele samolotów Herpy trochę "spaskudzone" przez producenta, ale to nie wina M-manii. Newsletter jak nie nie przychodził, tak nie przychodzi.
Odebrałem przesyłkę, paczkę super zapakowaną z parowozem TRIX 25019 BR 19,0 , rozpakowałem , wizualnie jest wszystko w porządku postawiłem na tory i będę sprawdzać jazdę i funkcje DCC Sound. Gdyby jeszcze odplatnie specjalista od Was pomalował na biało obręcze kół . Pozdrawiam Andrzej
Dziękuję bardzo. Model jest super, wszystko w porządku. W sobotę będzie sprawdzany techniczne. Polecam i pozdrawiam serdecznie.
Właśnie zamówiłem co mnie interesuje i czekam na realizację za 2-3 tygodnie. Towar ma się dopiero wtedy ukazać

Wszystko działa.

Szybka dostawa. Dekoder zamontowany w TT BR 110. Taki potrzebowałem, żeby go tam zmieścić. Wszystko działa, loko jeżdzi i świeci.
Jak zwykle wszystko w porządku, tanio. Szybko. Sympatyczna obsługa pani przez telefon.polecam , najlepszy sklep tego typu w polsce
Piotr A.
Szeroka oferta sklepu. Bardzo dobrze zorientowany w branży modelarskiej i miły personel. Bardzo elastyczne podejście do potrzeb klienta. Towar zawsze dobrze przygotowany, przesyłka bezpiecznie opakowana.
Kompetentni ludzie, bardzo przyjazne podejście do klienta, starannie i bezpiecznie zapakowany towar.
Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji - jednego dnia złożyłem zamówienie a już drugiego dnia było wysłane! Wszystko profesjonalnie, naprawdę jestem zadowolony z zakupów w sklepie Modelmania - tak trzymać! P.S. Przydałoby się dodanie wydruku zestawieniem poszczególnych funkcji dekodera dźwiękowego w lokomotywie ;)
Bardzo dobry najlepszy w Polsce sklep z modelami, Polecam, zdecydowaną większość modeli kolejowych łącznie z trzema sceneriami makiet NOCH zakupiłem w Modelmani, zakupy robię tu od ponad 15 lat.
Świetna strona, często zamawiam modele, więc ta strona jest pomocna