Ważny od: 6 paź 2014
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę. Produkty są oceniane jako bardzo dobrej lub wysokiej jakości, precyzyjnie wykonane i piękne. Klienci podkreślają, że produkty są zgodne z opisem oraz spełniają oczekiwania. Obsługa klienta jest często opisywana jako miła, profesjonalna i pomocna. Opakowania są oceniane jako solidne i profesjonalne, zapewniające bezpieczeństwo produktów podczas transportu. Klienci doceniają szeroki asortyment i możliwość znalezienia unikalnych lub trudno dostępnych produktów. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.amberplanet.pl
Bardzo miła obsługa
Kupiłam tam po raz pierwszy i mam pozytywne wrażenia. Miłe, uśmiechnięte dziewczyny pomogły mi w zakupach. Duży wybór materiałów do biżuterii pozwala kupić wszystko w jednym miejscu. Będę jeszcze robić zakupy w tym sklepie.
Paczka zapakowana profesjonalnie, szybka dostawa.
Sklep z ciekawym asortymentem.
Czekam na srebrne zapięcia, które obecnie są niedostępne.
Brakuje mi zdjęć niektórych pierścionków z tyłu kamienia, jego zamocowania.
Super sklep
Bardzo ładne produkty, znalazłam tu dokładnie to, czego potrzebowałam, a nie mogłam znaleźć w innych sklepach, przesyłka szybka, super zapakowana i bardzo dobry kontakt ze sklepem - a akurat miałam zapytanie dodatkowe - była szybka odpowiedź i bardzo miły kontakt. Wrócę tu zdecydowanie.
Moj ulubiony sklep
Bardzo polecam ten sklep z półfabrykatami ze srebra. Produkty są wysokiej jakości, starannie wykonane i zgodne z opisem. Duży wybór elementów sprawia, że można znaleźć wszystko w jednym miejscu. Zamówienie zostało szybko zrealizowane, a kontakt ze sklepem jest miły i profesjonalny. Na pewno wrócę po kolejne zakupy!
Dodam, że tak oryginalnych zawieszek nie znalazłam nigdzie indziej.
Zakupione produkty są zgodne z opisem i spełniły moje oczekiwania dlatego polecam zakup tych produktów i sklep , który jest godny zaufania!!! Z pozdrowieniami i podziękowaniami Agnieszka.
Błękitna moc w srebrze.
Spodobał mi się pierścionek regulowany z kyjanitem! Zamówiony produkt otrzymałam bardzo szybko.Informacje o przesyłce na bieżąco.Prdukt zapakowany bezpiecznie z miłą niespodzianką! Dziękuję i polecam ten sklep z piękną biżuterią - Agnieszka.
Jestem bardzo zadowolona z jakości sznurów kamieni. Do tego zawsze błyskawiczna dostawa. Fajnie, że można tutaj kupić zarówno kamienie jak i srebrne półfabrykaty :)
Bardzo szybka realizacja. Zrobiłam zamówienie przed godziną 12 i już na drugi dzień zamówienie było u mnie. Super :) Nie było jednego produktu i krótko po złożonym zamówieniu ktoś z firmy skontaktował się ze mną i ustaliliśmy rozwiązanie. Bardzo profesjonalnie
Wszystko zgodne z opisem. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Naszyjnik i kolczyki jak na zdjęciu, bardzo starannie wykonane. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam.
Bardzo szybka dostawa mi się podobała.
Perły były niestety za duże dla mnie, z opisu 7-8 mm i niby tyle mają ale są takie masywne a akurat chciałam trochę mniejsze. ;)
Błyskawiczna dostawa. Perełki takie jak zamawiałam. Opakowanie i zabezpieczenie przed uszkodzeniem bardzo dobre. Żadnych problemów.
Wspaniała obsługa. Pracownicy od wejścia znali moje imię i zamówienie po które przyszłam, choć byłam pierwszy raz. Jakość kamieni też bez zarzutów.
Wszystko dobrze. Lubię Wasze kamienie, są dobrej jakości. Elementy srebrne jedyne na rynku . Pozdrawiam serdecznie
Produkty dobrej jakości
Biżuteria wykonana precyzyjnie, klasyczna oprawa.
Paczka dotarła naprawdę szybko.
Dziękuję
Po prostu super
Jak zwykle pięknej jakości kamienie, porządnie spakowane na drogę. Serdecznie polecam
Super Sprzedawca
Sliczne produkty, bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, szybka i bezproblemowa realozacja. Szczerze polecam !
Bardzo ładna bransoletka, wygląda lepiej niż na zdjęciu. Solidnie zapakowana. Polecam.
Zakupy dotarły w ekspresowym czasie.
Biżuteria wykonana starannie.
Dziękuję bardzo
Szybka wysyłka
Jak zawsze szybka wysyłka i bezproblemowy proces zakupowy :)
Świetny sznurek perłowy, dziękuję 😍szybka wysyłka, polecam serdecznie!
sklep.amberplanet.pl
- +48782141114