Opinie łącznie (4837) Opinie (1412) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 cze 2013

modelmania.eu spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i ekspresową wysyłkę. Zdecydowana większość klientów podkreśla wysoki poziom profesjonalizmu, życzliwości oraz zaangażowania zespołu obsługi. Doceniana jest także bardzo szeroka, bogata i różnorodna oferta sklepu oraz dostępność produktów. Większość klientów zauważa staranne i bezpieczne pakowanie produktów oraz brak uszkodzeń w transporcie. Klienci chwalą łatwy, sprawny i przyjazny kontakt z personelem oraz gotowość do pomocy. Część klientów pozytywnie ocenia obecność i atrakcyjność programu lojalnościowego oraz zniżek.

Opiniemodelmania.eu

Od wielu lat kupuję W "Modelmanii". Zawsze wszystko jest zgodne z moimi oczekiwaniami. Polecam
Bardzo Dobry I mila opsluga Przez telefoon panie Mike I pomocne jak sie zrobi blad w zamowieniu .

* Ekspresowo i profesjonalnie * Polecam *

Ekspresowa i bezpieczna wysyłka towaru, profesjonalna obsługa, wysoka jakość towarów - POLECAM

Pełen profesjonalizm

Widać ze pracują tam profesjonaliści, pełna fachowa pomoc szybka realizacja zamówienia. Polecam
Duży asortyment a jeżeli czegoś nie ma to sprowadzą specjalnie dla Ciebie, szybka wysyłka.

Perfekcja!

Jak zwykle PERFEKCJA. Przesyłka bezpiecznie zapakowana dotarła w wyznaczonym czasie. Wielkie dzięki.
Jak zwykle miła i profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia.
O opinie powinniście prosić po wysłanu modelu i otrzymaniu go przez zamawiającego. Zgodnie z informacją zamówiony przeze mnie model będzie dostępny w maju. Co w tej xhwili mam oceniać? Wszyscy sprzedający są ok gdt się zamawia u nich. Gorzej gdy nie dotrzymują terminu bądź nie dostarczają modelu wcale. Pozdrawiam
Bardzo fajny sklep, dosyć duży asortyment, dosyć dobra strona sklepu można łatwo coś wyszukać.
przesyłka dobrze zapakowana, terminowa dostawa.

Perfekcja!

Jak zwykle perfekcja. Towar bezpiecznie zapakowany i terminowo dostarczony.

Polecam, profesjonalna obsługa

profesjonalna obsługa, pomoc i cierpliwość Pani przy telefonie, zdecydowanie polecam sklep, tak trzymać pozdrawiam Waldemar

🚈 POLECAM * Model Mania * jest super 🌞

🚈 POLECAM * ekspresowa i dobrze zabezpieczona wysyłka towaru, 🚆 profesjonalna obsługa klienta 🛺
Wszystko ok. Miły kontakt. Super zabezpieczone przesyłki przed uszkodzeniem. Bardzo dobra polityka informacyjna. Szeroki wybór akcesoriów do makiety w skali 1:87. Tak trzymać.

🚅 POLECAM * ModelMania * Jest SuPeR 🚂

POLECAM * ekspresowa i profesjonalna obsługa klienta, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka 👍🏻
Wszystko ok. Zgodnie z opisem. Szybka wysyłka , model doskonale zabezpieczony przed uszkodzeniem. Zdjęcia niestety nie wysyłam. Model już zamontowany na makiecie. Pozdrawiam.
S K
Sergiusz K.
Najlepszy sklep modelarski w Polsce, polecam 👍😉
Profesjonalnie i szybko , jak zawsze. Bardzo solidna firma. Polecam wszystkim modelarzom!

Jak zwykle doskonale!

Jak zwykle doskonale. Polecam szczególnie wszystkim którzy szukają poważnego sprzedawcy na wieloletnią relację. Doskonaly program lojalnościowy który powoduje, że ceny w Modelmanii są absolutnie nie do pobicia. Poza tym szybka i doskonale zabezpieczona przesylka. Czego chcieć więcej
Sklep prowadzony na najwyższym poziomie. Wyjątkowo duży asortyment artykułów modelarskich. Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówień. Swoje modelarskie marzenia absolutnie warto realizować właśnie w tym sklepie. Gorąco polecam!!!