Pucharowo.PL - Sklep z trofeami sportowymi i biznesowymi w Warszawie

2585 reviews since 30 mar 2020

Ważny od: 19 lis 2020
pucharowo.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość wykonania produktów, zwracając uwagę na dbałość o detale, solidność oraz estetykę. Wielu docenia możliwość zamówienia spersonalizowanych projektów i indywidualnych grawerów. Proces zamówienia i dostawy jest opisywany jako bezproblemowy i sprawny, a produkty są starannie pakowane i zabezpieczone na czas transportu. Szybka realizacja zamówień oraz profesjonalna, pomocna i miła obsługa klienta budują zaufanie do sklepu. Pojedyncze głosy zwracają uwagę na drobne błędy przy personalizacji projektów oraz sporadyczne niedociągnięcia w komunikacji ze strony obsługi klienta.

OpiniePucharowo.PL - Sklep z trofeami sportowymi i biznesowymi w Warszawie

Profil prywatny

Świetna pamiątka i pełen profesjonalizm

Kupiłem tę statuetkę na podsumowanie sezonu dla młodych piłkarzy i młodzi byli zachwyceni! Piłka wygląda bardzo profesjonalnie, a spersonalizowany grawer na podstawce wyszedł super czysto i starannie. Największy plus daję jednak za obsługę sklepu - wszystko załatwione na czas, bardzo konkretnie. Przesyłka to był moment, zero stresu. Jakość warta każdej złotówki, na pewno tu wrócę przy kolejnym turnieju.

Bardzo lubię ten sklep

Szybki kontakt, szybka realizacja, porządne wykonanie. Jedyne co by z mojej perspektywy przydałoby się poprawić, to dodać rozmiary otworów w statuetkach na stronie, bo przez to, że ich nie znałem i założyłem je tak na mniej więcej, kupiłem za grube kołeczki.

SUPER SUPER SUPER

Zamawiałem puchary na turniej młodzieżowy i muszę przyznać, że jakość przeszła moje oczekiwania. Solidne wykonanie, grawer czytelny i równo wycentrowany, a do tego cena dużo lepsza niż u konkurencji. Realizacja ekspresowa — zamówienie złożyłem w poniedziałek, w czwartek miałem paczkę u siebie. Kontakt z obsługą bezproblemowy, doradzili mi dobór wysokości pucharów do budżetu. Polecam każdemu organizatorowi rozgrywek, na pewno wrócę przy kolejnym turnieju.
Nasze doświadczenia są mega pozytywne odnośnie zakupów w Pucharowo.pl. Zawsze ekspresowa dostawa, co jest bardzo ważne przy spontanicznych imprezach gdzie liczy się praktycznie każda godzina. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy i z pewnością będziemy zamawiać ponownie.
Profil prywatny
Jestem bardzo zadowolona z zakupu na Pucharowo.pl. Złota statuetka wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach — solidne wykonanie, elegancki wygląd i bardzo dobra jakość. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a produkt był świetnie zabezpieczony do wysyłki. Kontakt ze sklepem również na plus — profesjonalna i miła obsługa. Na pewno wrócę po kolejne zamówienia. Polecam!
Profil prywatny
Rewelacyjny sklep! Zamówienie zrealizowane w błyskawicznym tempie, a jakość produktów przerosła moje oczekiwania. Wszystko solidnie zapakowane i zabezpieczone na czas transportu. Grawer wykonany z ogromną precyzją – wygląda niezwykle profesjonalnie. Na pewno wrócę przy okazji kolejnych imprez i turniejów. Gorąco polecam pucharowo.pl!
wspaniała obłsuga, mozliwość zamówienia nawet jednego medalu a nier jak w innych sklepach można zamówić tylko kilka lub kilkanaście sztuk. Szybka realizacja, zależalo mi na czasie, sklep spełnił ta prośbę.
Gorąco polecam sklep Pucharowo.PL! Zakupione statuetki i medale robią świetne wrażenie. Wykonanie jest bardzo staranne, detale dopracowane, a jakość użytych materiałów stoi na naprawdę wysokim poziomie. Całe zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie i bez żadnych problemów. Bardzo dobry kontakt ze sklepem i pełen profesjonalizm. Na pewno jeszcze tu wrócę przy okazji kolejnych wydarzeń. Zdecydowanie zasłużone pięć gwiazdek!
Jestem bardzo zadowolony, zależało mi na ekspresowej realizacji bo w niecały tydzień i firma się z tego wywiązała!! Produkt bardzo ładny i na czas - tylko korzystać ! Napewno skorzystam nie raz !👍💪👌

Medale wykonany na medal:-)

Kontakt z biurem bardzo miły i konkretny. Medale solidne i wykonane z dużą precyzją. Grawer na medalu wykonany według naszego projektu po mistrzowsku.Bardzo szybka dostawa. Polecam bardzo.
Roman R.
Świetny kontakt ze sklepem i błyskawiczna realizacja zamówienia. Puchary i medale na nasz lokalny turniej dotarły idealnie na czas, a grawer wygląda bardzo profesjonalnie i estetycznie. Zdecydowanie polecam każdemu organizatorowi imprez sportowych

Tak się współpracuje :)

Tak wygląda dobra współpraca :) To już kolejne nasze zamówienie, aby nagrodzić naszych najlepszych Reprezentantów Firmy. Wszystko przebiegło doskonale, bo mimo napiętego terminu od ustalenia końcych treści na tabliczkach Pucharowo dostarczyło nam statuetki na czas - bardzo dziękuję :) A co najważniejsze - trofea są piękne, ciężkie i świetnie wykonane. Dziękuję za kolejny udany projekt i do następnego razu! Szczerze polecam!

Błędy w projekcie i ignorowanie wytycznych zamówienia

Zamawiałem u Państwa już wielokrotnie i zawsze dokładnie opisuję wszystkie dane w formularzu na stronie. Niestety dział graficzny przygotował projekt zupełnie niezgodnie z przesłanymi przeze mnie informacjami. Wpisane przeze mnie wytyczne zostały całkowicie zignorowane, a poprawianie oczywistych błędów w projekcie wymagało kilkukrotnej wymiany wiadomości. Po co służą pola do wprowadzenia treści w formularzu zamówienia, skoro grafik i tak do nich nie zagląda? Taki brak uwagi i profesjonalizmu na etapie projektowania bardzo rozczarowuje stałego klienta.
Szybka i terminowa realizacja zamówienia, puchary wysokiej jakość w atrakcyjnych cenach.

Pozytywne zaskoczenie

Bardzo pozytywne zaskoczenie. Srebrne medale prezentują się niezwykle profesjonalnie - świetny design, dopracowane szczegóły, wysoka jakość użytych materiałów. Czuć ich solidną wagę w dłoni. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, a kontakt ze sklepem to czysta przyjemność. Na pewno wrócę!
Roman R.
Bardzo udany zakup. Produkt zgodny z opisem, starannie wykonany i dobrze zabezpieczony do wysyłki. Szybka realizacja zamówienia oraz profesjonalna obsługa. Polecam sprzedawcę Pucharowo!

Zawsze ok

Zawsze, szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia, zawsze na czas. Produkty zgodne z opisem.
Profil prywatny
Nie ma się do czego przyczepić, wszystko poszło bez zarzutów i bardzo sprawnie oraz szybko. Zasłużone 5/5
Profil prywatny
Polecam zakupy w Pucharowo.pl! Puchar został wykonany bardzo starannie, Wszystko dotarło dobrze zabezpieczone. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i na pewno skorzystam ponownie.

Ładnie wykonany, polecam

Ładnie wykonany, duży, pojemny puchar :) zmieścił ponad 50 piłeczek do ping-ponga

• +48661644644
  • pucharowo.pl
  • bok@pucharowo.pl
  • WARSZAWA, POL

Lider sprzedaży pucharów sportowych i statuetek szklanych - sklep z trofeami i nagrodami biznesowymi - po Tak w sporcie, jak i biznesie sukces jest konsekwencją ciężkiej pracy, sumy wyrzeczeń, błysku ...