Ważny od: 31 sty 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień oraz dostawę. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość oferowanych produktów i ich zgodność z opisem. Klienci doceniają profesjonalizm, kompetencje i miłe podejście obsługi. Pakowanie produktów jest zazwyczaj oceniane bardzo dobrze. Klienci są zadowoleni z szerokiego wyboru produktów oraz ich dostępności. Klienci chwalą skuteczne i szybkie rozwiązywanie problemów, nawet w przypadku pomyłek lub opóźnień. Choć pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące obsługi, a także sugestie dotyczące poprawy zabezpieczeń podczas pakowania produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieakwarystyczny.eu
Towar i dostawa perfekt.
Akwarium bez zarzutu. Zgodnie z opisem. Znakomity kontakt. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona! Polecam!!!
Jak zawsze wszystko ok
Rośliny super
Szybka dostawa.
Dobra cena, szybka wysyłka, polecam
Wszystko ok! Polecam!
Bardzo szybka dostawa. Dostarczony towar zgadza się z opisem. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka
Wysyłka szybka i dwie roślinki rosną bardzo ładnie. Niestety gratiola viscidula zginęła choć sadzonka była ładna a heteranthera zosterifolia już w woreczku była czarna więc nic nie wybrałam
zapakowane wlasciwie i produkt zgodny z opisem
Szybka dostawa.
akwarystyczny.eu