Ważny od: 12 lip 2021
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci zdecydowanie doceniają bardzo szybką realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Wysoka jakość produktów oraz szeroki wybór karm i przysmaków spotykają się z uznaniem kupujących. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, pomocna i profesjonalna, a komunikacja przebiega sprawnie. Dodatkowo, klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Oferta sklepu jest szeroka i atrakcyjna, a gratisy do zamówień są pozytywnie odbierane przez klientów. Sporadycznie pojawiają się braki w gratisach do zamówień oraz pojedyncze przypadki, gdy produkty nie są w pełni zgodne z opisem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepremium4animals.pl
Szybka dostawa jak zawsze. Miła obsługa.
Fajnie jak dla seniora będzie dostępność karmy Dog's love dziczyzna.
Kolejny raz zamawiam i przesyłka na dwa razy jest realizowana.
Piesek 4 miesięczny je ze smakiem . Jestem trochę zaskoczony dużymi krokiecikami ale je pomału i długo .
Szybka dostawa, dobra komunikacja z klientem
Zależało mi na bardzo szybkiej dostawie, więc przede wszystkim warto zaznaczyć, że dostawa trwała mniej niż dobę. Zamówiłam wczoraj, a dzisiaj rano już odebrałam paczkę, za co jestem mega wdzięczna.
Bardzo szybko zamówienie jest pakowane i wysyłane, wszystko bezpiecznie zapakowane i bez problemów. Dziękuję ☺️
zamówienie zrealizowane ekspresowo :) dobrze zapakowane przedmioty; dziękuję za miły i przydatny gratis :) ... jak najbardziej POLECAM (olej wyśmienity)
Znalazłam z polecenia konga dla mojej 11mc goldenki spełnia oczekiwania bo przetrwała już 3 próby a piesek czuje się zmęczony i nie psoci ;)
Ekspresowa dostawa, mój ulubiony sklep, jednak nie otrzymałam wybranego gratisu, ale na tyle lat zamawiania zawsze jest wszystko dobrze
Dobre produkty i rewelacyjnie szybka dostawa. Wygodna forma płatności- za pobraniem. Dla mnie to same plusy i mój piesek bardzo zadowolony 😊👍
Jestem zadowolona z zakopów jak zawsze. Tak trzymać! Dziękuję:)
Dostawa błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolona. Będę korzystać
Dziękuję za bezpiecznie opakowanie, w wierzchnim kartonie była dziura, jednakże dzięki zabezpieczaniu od środka dodatkowymi kartonami zawartość nie została przedziurawiona. Dziękuję bardzo.
Duży wybór karm oraz przysmaków. Bardzo szybka wysyłka
Wszystko ok, łatwe zamawianie, szybka wysyłka, bezpiecznie zapakowany towar. Bardzo dziękuję ☺️
Wszystko w porządku, dostawa szybka, kontakt ze Sprzedającym wzorowy. Jest możliwość bezpłatnej dostawy. Polecam.
Bardzo dobre jakościowo karmy i smaczki. Szybka dostawa.
Polecam tego Sprzedawcę jak zawsze. Wszystko suuuuper i szybko.
Profesjonalny sklep!
Szybko, starannie, długie daty ważności.
Polecam serdecznie!
Super, ekspresowa obsługa,towar zgodny z opisem. Do tego gratis, którego szukałem a nie było na stanie.Szczerze polecam ten sklep,💪🙂
Szybka realizacja zamówienia, i oczywiście psiepyszne jedzenie 🐕
premium4animals.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas