zakito.pl

Opinie łącznie (93) Opinie (35) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opiniezakito.pl

Wspaniałe doświadczenie zakupowe 🫶🏼

Jestem absolutnie zachwycona! Bardzo przyjemne doświadczenie z zakupami na tej stronie! Zamówienie łatwe i przyiemne, bardzo szybka wysyłka , dostawa pod same drzwi, jasne i klarowne instrukcje złożenia mebla (biurko w moim przypadku), expresowy wręcz, a do tego przemiły!!! kontakt z obsługą klienta, (okazało się że mojej instrukcji brakowało 4 stron, po napisaniu maila z prośbą o dosłanie, 5 minut później już wszystko miałam - szok!). Mebel idealny, taki jak w opisie, porządny, ciężki, nawet jak na takie małe biureczko. Nawet naklejki w kolorze mebla były dołączone żeby zakryć ślady po wkrętach 🤩 No jestem na prawde zachwycona! I pod ogromnym wrażeniem całokształtu! To były moje pierwsze zakupy ale na pewno nie ostatnie 🙏🏼❤️
szybkość realizacji zamówienia
Szybka realizacja i bezproblemowy kontakt. Polecam
szybkość realizacji zamówienia
P M
Piotr M.

Okleina meblowa jasny dąb

Cena ok. Jakość ok. Szybka dostawa!

Komunikacja z firmą.

Od informacji, że zamówienie jest kompletowane i zostanę powiadomiona o terminie dostawy. Przez 4 dni nie było żadnej informacji o terninie dostawy, dopiero telefon kuriera, że jest pod dome. Dobrze byłam w domu. Sprzęt dotarł kompletny, wizualnie nie uszkodzony jeszcze nie testowałam.

Spodziewałam się czegoś lepszego

Wysyłka szybka, ale sam leżak trochę rozczarowuje jak na tę cenę. W wielu miejscach występują zarysowania i przetarcia. Niemniej nie odsyłam, bo wizja ponownego spakowania mnie osłabia.
Towar zgodny z opisem na stronie. Minus jest taki, że nie ma możliwości śledzenia przesyłki. Nie wiadomo kiedy kurier ją dostarczy.
Jestem bardzo zadowolona. Mebelki bardzo ładne, zapakowane bez zarzutu, kontakt ze sklepem szybki. Polecam.

Korzystna cena, ekspresowa dostawa, dobrej jakości produkt. Jedyny minus to brak informacji o dostawie...
Donica bardzo ładna