bagazniki.pl

Opinie łącznie (712) Opinie (521) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi, doceniając indywidualne podejście oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Wielokrotnie podkreślany jest szybki czas realizacji zamówień oraz sprawność dostaw. Wiele opinii wskazuje na łatwy, szybki i skuteczny kontakt z pracownikami sklepu, zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Większość opinii pozytywnie odnosi się do jakości produktów, zwracając uwagę na solidność i zgodność z opisem. Klienci doceniają również prostotę i łatwość montażu bagażników oraz czytelne instrukcje. Wiele osób podkreśla idealne dopasowanie produktów do samochodów oraz zgodność z ofertą. Pojawiają się pojedyncze, krytyczne uwagi dotyczące jakości produktów.

Opiniebagazniki.pl

Wybrałam po marce i modelu samochodu i trafiłam w dziesiątkę. Błyskawiczna wysyłka, towar dobrze zapakowany, polecam firmę, 13/10! <3

Odpowiedź ze sklepu bagazniki.pl

Serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Pana oczekiwaniom. Zapraszamy ponownie do BAGAZNIKI.PL!
To co widziałem na zdjęciach w sklepie internetowym i to czego się spodziewałem i oczekiwałem, dotarło. Przesyłka szybka, jest OK

Odpowiedź ze sklepu bagazniki.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Każda taka ocena daje nam energię do dalszego rozwoju. Pozdrawia zespół BAGAZNIKI.PL!
Te zabezpieczenia powinny być w komplecie za jakąś dopłatą ,kupując osobno trochę kasy to kosztuje spełnia swoje zadanie ale prawie 200 zł to trochę dużo
Wszytko na najwyższym poziomie. Kontakt telefoniczny, jak i @ super. Pomogą, doradzą 💪. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu bagazniki.pl

należy poprawić zamykanie zaślepki gdyż po włożeniu jej w belkę bagażnika i po przekręceniu kluczyka w zamku to jest ona zbyt luźna w swoim osadzeniu (wzdłużnym) i przy użyciu większej siły ten luz pozwoli na wyrwanie z zamkiem tej zaślepki,czyli produkt oceniam na dostateczny+
Produkt dobrej jakości w zachęcającej cenie. Szybka dostawa

Bagaznik marki Cruz do Renault Modus

Solidnie wykonany bagażnik, idealnie pasuje do fabrycznie przygotowań gniazd do przykręcenia, także estetycznie- długość szerokość, wysokość. I jest lekki. Dorzucam zdjęcia, zamontowanego.

Łańcuchy śniegowe

Zamówiłem łańcuchy śniegowe i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem obsługi. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, a dostawa dotarła szybciej, niż się spodziewałem. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy – pracownicy wykazali się dużą kulturą osobistą, zaangażowaniem i chęcią pomocy. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania, wszystko zgodne z opisem. Widać, że firma dba o swoich klientów i stawia na jakość zarówno towaru, jak i obsługi. Z czystym sumieniem polecam ten sklep każdemu, kto ceni profesjonalizm i sprawną realizację zamówień.
Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem ! Polecam !
Bardzo mila j profesjonalna obsluga Towar Bardzo dobrej jakosci

Wszystko zgodne z opisem szybki czas wysyłki polecam
Realizacja zamówienia szybka i sprawna , obsługa bardzo miła i kompetentna.Sklep godny polecenia

Odpowiedź ze sklepu bagazniki.pl

Dziękujemy za zaufanie i najwyższą ocenę! To dla nas ogromna motywacja. Zespół BAGAZNIKI.PL serdecznie pozdrawia i zaprasza ponownie!
Kajak spokojnie wisi.Dobra otulina i można go zamknąć.Oczywiścue polecam.
Wszystko mi się bardzo podobało .
Bardzo profesjonalna obsługa i pomoc w wyborze optymalnego rozwiązania. Kupuję kolejny raz i za każdym razem obsługa na najwyższym poziomie. Zresztą to powód dla którego wracam do tego dostawcy jak tylko potrzebuję czegoś z ich asortymentu.

Odpowiedź ze sklepu bagazniki.pl

Bardzo dobre doradztwo odnoście belek i bagażnika, szybka przesyłka, super kontakt, polecam w 100%

Polecam bagażniki.pl

Fachowa obsługa, chętnie odpowiadają na wątpliwości i pomagają. Polecam w 100 procentach.

Odpowiedź ze sklepu bagazniki.pl

Dziękujemy za wystawienie opinii i najwyższą ocenę. Zespół BAGAZNIKI.PL serdecznie dziękuje za zaufanie i zaprasza ponownie!

Zaślepka

Pasuje do oryginalnych belek Hyundai Tucson (2022)
Szybka dostawa, doskonałe opakowanie.
Zakup sprawny.Bez problemów.