inter-rally.pl - wszystko do motorsportu

Opinie łącznie (1560) Opinie (542) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkość realizacji zamówień oraz dostaw. Doceniają także łatwy i profesjonalny kontakt ze sklepem oraz pomocną obsługę. Opinie często podkreślają profesjonalne podejście obsługi do klienta oraz indywidualne podejście, elastyczność i gotowość do rozwiązywania problemów przez pracowników sklepu. Wysoko oceniana jest również jakość oferowanych produktów i usług, a wiele opinii potwierdza zgodność zakupionych produktów z opisami i zamówieniami.

Opinieinter-rally.pl - wszystko do motorsportu

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Zamówiłem jedynie za duże opaski do węży - sprzedawca w takich sytuacjach mógłby dopytać czy kupujący faktycznie chce za duże (z różnych powodów) czy skorygować zamówienie i dostarczyć opaski do średnicy zamawianego węża.

Sparco Slalom+ czerwone

Bardzo dziękuję za bezproblemową wymianę butów na inny rozmiar. Super podejście do klienta, na pewno wrócę w przyszłości. Info dla handlowców - tym razem noski butów też przyjechały lekko obtarte/obite (zamsz). Nic strasznego, wystarczy szczotka i golarka do ubrań, ale to wina tego, że buty są tak luźno pakowane przez producenta i trochę latają w kartonie. Udanego roku 2026!

Odpowiedź ze sklepu inter-rally.pl - wszystko do motorsportu

Dziękujemy za miłe słowa. Staramy się, aby każda realizacja przebiegała sprawnie i bezproblemowo.

Satysfakcja 100%

Wszystkie wątpliwości odnośnie rozmiarów i dostępności towaru zostały omówione ze szczegółami telefonicznie, dziś to wielka zaleta - szybki kontakt z człowiekiem;) Przesyłka super szybka! Polecam sklep Inter Rally 🏁

Odpowiedź ze sklepu inter-rally.pl - wszystko do motorsportu

Dziękujemy za opinię! Takie komentarze naprawdę motywują nas do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie!
Totalne zaskoczenie przesyłka, firma praktycznie postarała się z dnia na dzień nadać wszystko co zakupiłem pomimo 14 dni na oczekiwanie towaru :) mega zadowolenie!
Sklep posiada akcesoria wykonane z bardzo trwałych i dobrych materiałów. Jestem bardzo zadowolony z zakupu przewodów paliwowych. Dla mnie sklep na 5.
Pompa pasuje idealnie Bez żadnych przeróbek Gorąco polecam sklep
K D
Krzysiek D.
Rybnik
Dobry kontakt, obecnie czekamy na produkt i wtedy można zakończyć ocenę. Do teraz OK. Szpera doszła i czas dostawy oraz jakość bardzo dobra. polecam sklep, a sam zaczynam kolejne zakupy 😁
Mega szybka dostawa, zgodny z ogłoszeniem
Bardzo szybka realizacja zamówienia i bardzo miły kontakt.
K D
Krzysiek D.
Rybnik
Szybka wysyłka w dobrej cenie. Polecam
Towar zgodny z opisem. Łatwą obsługa płatności. Polecam
Bardzo dobry kontakt ze sklepem i super towar
Szybka i profesjonalna realizacja:)! Polecam
Polecam serdecznie!!! Szybko i skutecznie zrealizowane zamówienie 👍🏻👍🏻👍🏻

Odpowiedź ze sklepu inter-rally.pl - wszystko do motorsportu

Dziękujemy! Cieszymy się, że szybka realizacja i obsługa spełniły oczekiwania. Do następnego!
P K
Piotr K.
Jak zwykle profesjonalnie
Świetna robota ! Wszytko zgodnie z opisem, dostawa szybciej niż sądziłem. Polecam 😎

Odpowiedź ze sklepu inter-rally.pl - wszystko do motorsportu

Towar perfekcyjny i dobrze zapakowany - dostawa błyskawiczna

Odpowiedź ze sklepu inter-rally.pl - wszystko do motorsportu

Szybo, bezpiecznie i na czas. Jak zawsze TOP obsługa.

Odpowiedź ze sklepu inter-rally.pl - wszystko do motorsportu

Bardzo dziękujemy! Dokładamy wszelkich starań, aby oferować najwyższą jakość produktów i obsługi — cieszymy się, że zostało to docenione.