zielinskibags.com

Opinie łącznie (4117) Opinie (1882) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle często podkreślają wysoką jakość wykonania produktów, dbałość o detale i solidność szycia. Wyjątkowy design, piękne kolory i oryginalne wzory są bardzo często chwalone przez klientów. Doceniane są praktyczne rozwiązania, pojemność i wygoda produktów, w tym liczne kieszenie oraz przemyślane detale. Kompetencja, uprzejmość oraz szybka i profesjonalna obsługa sklepu zdobywają uznanie użytkowników. Dodatkowo, produkty oceniane są jako bardzo trwałe i odporne na codzienne użytkowanie. Możliwość personalizacji, indywidualne podejście do zamówień oraz uwzględnianie próśb klienta są bardzo pozytywnie odbierane. Elementy takie jak zamki i paski, choć przeważnie oceniane są pozytywnie, sporadycznie budzą uwagi dotyczące ich działania.

Opiniezielinskibags.com

W torebkach od "zieliny" podoba mi się absolutnie wszystko - najwyższa jakość wykonania, dbałość o szczegóły, akuratna ilość kieszeni. To wszystko sprawia, że każda torebka jest od pierwszej chwili po prostu moja!
Pięknie wykonany produkt ,szybki czas realizacji ,dobry kontakt ze sprzedawcą. Serdecznie polecam i dziękuję za piękny plecak który wzbudza zainteresowanie kiedy zabieram go ze sobą.

szybki kontakt, towar zgodny z opisem, dokładność w wykonaniu. Polecam.

szybki kontakt, zamówienie zgodne z opisem, wykonanie-każdy szczegół na najwyższym poziomie, szybkość wysyłki, torby są ze mną w pracy w podróży są rewelacyjne. Polecam z całego serca.

Myślę że wszystko jest idealne.

Myślę że wszystko jest idealne torebka piękna, jakość fantastyczna. Właściciele bardzo kompetentni i mili. Wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem. Nic na tą chwilę bym nie zmieniała. Najważniejsze jest pierwsze wrażenie i tu 5+.
Nerka jest przepiękna, leciutka, wygodna i superpojemna. W dodatku bardzo starannie uszyta. W zasadzie nie noszę już innych toreb niż Zielińskie.
Torby są piękne, ale nie tylko. Są bardzo trwałe, właściwie niezniszczalne, wieczne! Przesyłka jest pięknie zapakowana. Kontakt ze sklepem szybki, sprawny. Od lat kupuję Zielińskie torby i nigdy się nie zawiodłam.
Polecam z całego serducha!!!!! Bardzo staranne wykonanie , rewelacyjny kontakt. Na pewno to nie mój ostatni zakup z tej firmy!!!!!! POLECAM
Nerka i plecak, który zamówiłam wcześniej - to zdecydowanie unikatowe wzory - niepowtarzalne, wyjątkowe. Naprawdę - polecam tym, którzy lubią się wyróżniać 😊
Nerka przepiękna. Pomyślcie, czy aby na pewno te zamki mają tak o siebie pukać, jakby była z dzwoneczkami☺️ Pozdrawiam Państwa serdecznie.
Nerka , którą zamówiłam spełniła moje oczekiwania w 100 a nawet w 200%. Materiał oraz wykonanie estetyczne,solidne i eleganckie. Jeśli jeszcze nie zakupiliście to musicie to zrobić ;-).Serdecznie polecam z całego serduszka.
To mój czwarty zakup w ZB. Każdy jest trafiony i mega satysfakcjonujący. Każdy detal dopracowany. Kocham te moje cudeńka od Was.
Piękne torby, porządnie wykonane. zamówiłam już kolejną, tym razem dla mojej mamy, bo tak bardzo spodobała jej się moja. Polecam!

Bardzo ją lubię

Nie pisałam opinii zaraz po otrzymaniu torebki, dlatego że dla mnie ważne jest, jak torebka się nosi. Torebko-plecak jest świetny - skonstruowany tak, że dobrze wygląda zarówno na plecach, jak i na ramieniu. Starannie wykończony, nie ma słabych punktów. Cieszę się, że wybrałam kolorowy model, bo rozjaśnia trochę moje stylizacje. Przyciąga wzrok i pytania skąd jest :)
W plecaku najbardziej podoba mi się Jakość wykonania, materiały, dobór kolorów. Wszystko razem tworzy wyjątkowy, oryginalny produkt

Jestem zachwycona

Solidnie wykonana i wytrzymała. Torba jest bardzo uniwersalna i pasuje do wielu stylizacji. Z pewnością wrócę po więcej!

Super torba POLECAM

Torba bardzo dobrze wykonana, super materiał kolorystyka ekstra. Bardzo pojemna, o to mi chodziło. Jedyny malutki minusik, że jak biorę torbę na ramię za uchwyty to są one za szerokie oba i jedna rączka spada mi z ramienia. Ale wtedy zakładam pasek. Więc rozwiązanie jest. Ogólnie bardzo polecam, zadowolenie na 100%.
Piękne staranne wykonanie, kolory jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach, nerka pojemna i bardzo wygodna w noszeniu
Indywidualne podejście do zamówienia, dobry kontakt z producentem a przede wszystkim jakość zamówionej torebki.

Polecam .

Wspaniała torba, świetna komunikacja , wszystko na plus . Pełen profesjonalizm obsługi , standard wykonania produktu premium.
Nerka jest piękna. Jedyna rzecz. Może warto zastanowić się nad jeszcze większą możliwością skracania paska.