Sklep Bellugio

Opinie łącznie (968) Opinie (206) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową lub szybką realizację zamówień oraz dostawę. Większość opinii podkreśla wysoką jakość produktów, ich solidność i staranne wykonanie. Wielu klientów chwali zgodność produktów z opisem i spełnianie oczekiwań. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, sprawna i godna polecenia. Wygląd i estetyka produktów, w tym fason, kolor i staranne wykończenie, są często chwalone przez klientów. Wiele opinii zawiera otwarte polecenia sklepu lub produktów innym osobom.

OpinieSklep Bellugio

Torba rewelacja

Zamówiona torba jest dobrze wykonana, pojemna, ma dużo kieszeni w tym jedna bardzo pojemna druga mniej i kilka na drobne rzeczy. Jest taka jak powinna być. Nie jest stricte elegancka ( od tego mam skurzaną) ale spełnia swoje założenia i nie ma strachu położyć na podłogę czy w aucie czy autobusie czy w pracy.
Dzień dobry. Dziękuję za ekspresową wysyłkę zamówionych produktów. To duży plus. Minusem jest brak możliwości wycofania się z ilości produktów przy składaniu zamówienia np. chciałam dwa etui na klucze w kolorze ciemnoczerwonym. Jeden kliknęłam na ciemnoczerwony, drugi na czerwony, i chciałam to zmienić, ale nie znalazłam takiej opcji. Ostatecznie, dopiero przy podsumowywaniu zamówienia okazało się, że jest taka możliwość.
Niestety moja opinia należy się sprzedającemu, bo ja tej przesyłki nie otrzymałam,a czekałam na nią w domu.
Szybka i rzetelna obsługa. To co zamówiłam w pełni odpowiadać moim oczekiwaniom. Z pewnością jeszcze skorzystam i polecę Państwa firmę znajomym.

Portfel skórzany czerwony duży.

Portfel bardzo pojemny a jednocześnie wygodny, ma trzy przegrody na zamek, pięć na banknoty💵 i inne ważne dokumenty oraz jedną na zatrzask na drobne monety. Nie zabrakło także miejsca na zdjęcie i karty banknotów. Jestem bardzo zadowolona, przyjemny w dotyku.
Lekki plecak damski Sanchez-Casual spełnił moje oczekiwania, jestem bardzo zadowolona z zakupu!
Pełen PROFESJONALIZM :) Wysyłka ekspresowa, produkty zgodne z opisem, wszystko bardzo dobrze zabezpieczone :) jestem MEGA zadowolona :) Serdecznie polecam zakupy w sklepie Bellugio :)Pozdrawiam :)
Szybką wysyłka. Niestety mężowi nie odpowiada wielkość więc musiałam zwrócić.
Bellugio to zawsze Wysoka jakość i bardzo dobry fason + idealne wykończenie - kieszonki , schowki

Profesjonalność!!!

Transakcja pełna profesjonalizmu, polecam!
Produkt zgodny z opisem
Wysoka jakość produktów, duży wybór, atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówienia.

Towar oczekiwany

Znam produkt i szybka wysyłka
Super!!! Polecam ten sklep.