Opinie łącznie (1209) Opinie (521) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 19 sie 2021

niedajsieokrasc.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz trwałość materiałów. Bardzo pozytywnie oceniana jest także szybkość realizacji zamówień i dostawy. Użytkownicy doceniają wygodę noszenia oraz praktyczność produktów. Skuteczne zabezpieczenia antykradzieżowe zwiększają poczucie bezpieczeństwa podczas użytkowania. Design i estetyka również zyskują uznanie, podobnie jak praktyczne rozwiązania, duża pojemność, liczne kieszonki oraz przemyślane układy przegródek. Wśród uwag pojawiają się sugestie dotyczące potrzeby większej różnorodności kolorów produktów.

Opinieniedajsieokrasc.pl

Saszetka nerka antykradzieżowa Pacsafe Vibe 100 - czarna

Nerka świetnie wykonana, praktyczna i bardzo wygodna. Ma dużo miejsca, a przede wszystkim daje poczucie bezpieczeństwa podczas wyjazdów i spacerów. Zameczki działają bez zarzutu, materiał solidny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu – zdecydowanie polecam! 😊

Dobry zakup

Placek fajny i przemyślany, dobre zabezpieczenie antykradzieżowe, ładne wykonanie, przemyślane zamknięcia. Poprawiłbym trochę paski na bardziej miękkie oraz dołożyłbym więcej ochronnej gąbki na dnie. Reszta ok. Plecak doszedł do mnie w oryginalnym foliowym worku zaklejonym trochę na odwal się szarą taśmą. Paczka zabezpieczona poprawnie. Termin realizacji dobry. Ogólna ocena zakupu dobra. Dobra, konkurencyjna cena co jest bardzo ważne.

To czego oczekiwałem :-)

Etui wykonane z cienkiego tworzywa. Idealnie pasuje do przegródki w portfelu. Pytanie (to dopiero się okaże) jak trwały mechanicznie jest materiał z którego wykonano etui? Ekranuje karty bez zastrzeżeń.
Bardzo dobre wyroby, jedyne w swoim rodzaju. Przydałby się większy wybór kolorów i wzorów, może nie wszystkie takie "sportowe", może trochę takich "eleganckich", do pracy. No i cena......zaporowa.
Bardzo dobra jakość, mam już z tej firmy nerkę, ktora służy mi już kilka lat i jest niezawodna, nic się nie zniszczyła. Polecam zakup produktów firmy pacsafe bo to jest inwestycja w jakość na lata i niezawodność, wysoka ochrona przed kradzieżą. Torebka wygląda jak zwykła damska torebka, nie zwraca na siebie uwagi, przez to jest niezawodna, bardzo pojemna. Zmieści swobodnie butelkę wody. Ma wysokiej jakości zabezpieczenia. Myślę, że to jest inwestycja w bezpieczeństwo w podróży, chroni przed kieszonkowcami.

Polecam - Mam 3 produkty

Mam 3 wasze produkty, …..np.plecak zakupiłem ponad 2 lata temu, jestem bardzo zadowolony z jakości, w „dzisiejszych czasach”, z jakością bywa kiepsko…
Bardzo dobry produkt, odkryłam Waszą stronę z polecenia przyjaciółki. Jestem bardzo zadowolona. Wysoka jakość i bardzo przemyślany sposób wykonania.

Jest świetna!!!

Jest świetna. Dokładnie taka jak w opisie. Jakość pierwsza klasa. Ekspresowa wysyłka. Dobrze zabezpieczona. Na przyszłość możecie pomyśleć o zmianie kolorystyki. Chętnie kupiłabym córce, ale nie znalazła dla siebie kolorów :)

Dziękujemy bardzo za opinię ❤️ Pozdrawiamy serdecznie, Niedajsieokrasc.pl
Plecak miejski antykradzieżowy 18l Pacsafe ECO Econyl Solidne wykonanie, innowacujne zabezpieczenia, brak konkurencyjnej oferty na runku. W przypadku nerek, saszetek przydałaby się rozmiarówka w pasie na większych facetów

Dziękujemy bardzo za opinię ❤️ Pozdrawiamy serdecznie, Niedajsieokrasc.pl
To już mój kolejny zakup w tym sklepie. Polecam! Torby, nerki, paski sprawdzają się w każdym zakątku świata, w którym jestem✈️
Towary rewelacja. Posiadam produkty od małych po plecaki. Wszystko najwyżej jakości, przemyślana konstrukcja. Nie ma wyjazdu bez pacsafe.

Profesjonalna firma

Szybka obsługa, błyskawiczna dostawa. O produkcie nie trzeba pisać bo wiadomo co się zamawiało. Produkt najwyższej jakości. Polecam.

Rewelacja

Plecak ze strony Nie Daj Się Okraść to świetny wybór dla osób, które cenią bezpieczeństwo i wygodę na co dzień. Widać, że został zaprojektowany z dużą dbałością o detale – solidne materiały, staranne wykonanie i przemyślane rozwiązania antykradzieżowe dają poczucie spokoju podczas podróży czy poruszania się po mieście. Plecak jest jednocześnie bardzo wygodny w noszeniu i pojemny, a jego nowoczesny, minimalistyczny wygląd pasuje zarówno do pracy, jak i na wyjazdy. Zdecydowanie spełnia swoje zadanie i jest wart swojej ceny. Polecam każdemu, kto chce chronić swoje rzeczy i wyglądać stylowo.

Dziękujemy bardzo za opinię ❤️ Pozdrawiamy serdecznie, Niedajsieokrasc
Bardzo szybka dostawa, produkt dokładnie zapakowany. Sam produkt - plecak damski miejski - zgodny z moimi oczekiwaniami, super wykonany. To mój drugi zakup w sklepie. Polecam :-)

Perfekcja

Jak zawsze sprawna obsługa i natychmiastowa dostawa. Super plecak w ekstra cenie

Rewelacja !

Zamówienie dotarło w ekspresowym tempie. Wszystko w najlepszym porządku. Zarówno torebka jak i cała usługa naprawdę godne polecenia :))
Fajna, zgrabna torebka. Kupiona na zagraniczny wyjazd. Zmieści się mały, skladany parasol, dokumenty, telefon, portfel, butelka z wodą 0.5 l i jeszcze jest miejsce😀. Jeszcze tylko otwieranie zamków muszę poćwiczyć bo zabezpieczenia antykradzieżowe działają również na mnie

Dziękujemy bardzo za opinię ❤️ Pozdrawiamy serdecznie, Niedajsieokrasc.pl
Natychmiastowa wysyłka. Więc 5 gwiazdek. Produkty wiadomo top.
Kupiłem dokładnie to czego oczekiwałem. Super jakość i fajne zabezpieczenia. Do tego wygoda i komfort w noszeniu. Właśnie testuję w Grecji :)

Dziękujemy bardzo za opinię ❤️ Pozdrawiamy serdecznie, Niedajsieokrasc.pl
bardzo dobry; już sprawdzony w podróży - lot z przesiadkami, różne linie, różne samoloty, świetnie się mieści w schowku pokładowym

niedajsieokrasc.pl

Niedajsieokrasc.pl to specjalistyczny sklep internetowy oferujący oryginalne produkty marki Pacsafe – światowego lidera w rozwiązaniach antykradzieżowych. W naszym asortymencie znajdują się plecaki an...