Mech Centrum

588 reviews since 22 sie 2023

Ważny od: 24 sie 2023
mechcentrum.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość oraz estetykę mchu i paneli, podkreślając ich piękno i efektowność po zamontowaniu. Doceniają także sprawną realizację zamówień, terminowość dostaw oraz solidne zabezpieczenie i opakowanie przesyłek. Wiele pochwał dotyczy również dobrego kontaktu ze sprzedawcą, wsparcia przy indywidualnych potrzebach oraz skutecznego rozwiązywania reklamacji i problemów. Klienci podkreślają także zgodność produktów z opisem oraz bezproblemowy przebieg zamówienia. Pojawiają się jednak głosy krytyczne dotyczące większych zamówień lub wybranych rodzajów mchu, które nie zawsze spełniają oczekiwania wszystkich klientów.

OpinieMech Centrum

Obraz jest piękny - to fakt, ale przy zakupie za 3tys zł i więcej, oczekiwałbym konsultacji na etapie realizacji. Choć jednego zdjęcia dla potwierdzenia/akceptacji realizacji. A tak? Ma to wiele wspólnego z kupowaniem kota w worku.
Super kontakt. Obraz przepiekny. Przesyłka dobrze zabezieczona. Bardzo polecam

Mech ok

Mech bardzo ładny, byl drobny defekt uszkodzenia pewno powstaly podczas transportu, ale firma natychmiast wyslala zastepczy mech. POLECAM obsluga jak i jakosc na najwyzszym poziomie. Jestesmy zadowoleni.
Wszystko ok. Mech piękny. Kontakt ze sprzedającym super 👍
ok
Jak zwykle jestem zadowolona z realizacji mojego zamówienia. Dziękuję
Produkt wygląda rewelacyjnie!
Polecam bardzo, szybka realizacja,profesjonalna obsługa, montaż.Wszystko na najwyższym poziomie.
Polecam ! Wszystko dotarło szczelnie zapakowane i przepięknie prezentuje się na ścianie.
Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, a w środku piękny mech. Nie uważam, żeby (wciąż) trzeba było (coś) poprawiać. Lepsze bywa wrogiem dobrego. Pozdrawiam.

W naszym sklepie odnajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby w Twoim wnętrzu zagościł kawałek lasu. Mech Centrum to młody i kreatywny zespół. Łączymy najwyższą jakość obsługi, tworzymy projekty, k...