Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i dostaw, a także natychmiastowy oraz łatwy kontakt ze sklepem, zarówno mailowo, jak i telefonicznie. Obsługa sklepu jest postrzegana jako profesjonalna, miła i pomocna. Wielu klientów docenia fachowe doradztwo i wsparcie przy wyborze produktów oraz kompletowaniu zamówień. Produkty i materiały są oceniane jako wysokiej jakości, dobrze zabezpieczone i zgodne z opisem. Dodatkowo, klienci są zadowoleni z konkurencyjnych, atrakcyjnych cen oraz dobrego stosunku jakości do ceny. Dostawa i transport są zazwyczaj oceniane pozytywnie. Sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia dotyczące kompetencji lub dostępności pracowników sklepu. Pojedyncze uwagi dotyczą ceny, jakości usług transportowych lub zabezpieczenia towaru podczas dostawy. Część klientów wskazuje również na nieczytelny proces odbioru zamówień, który może powodować frustrację lub wydłużenie czasu realizacji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSklep LUBAR
Odbiór zamówień internetowych
Szybka wysyłka, miła obsługa
Polecam LUBAR! sprawna realizacja zamówienia
Odwiedź stronę internetowąO nas
30 lat obecności na rynku budowlanym czyni z nas jednego z liderów wśród producentów oraz dostawców materiałów budowlanych. Bogate doświadczenie zdobyte w ciągu tych lat pozwala nam dokładnie zrozumie...