buduj24.pl

3552 reviews since 19 sie 2020

Ważny od: 29 lip 2021
buduj24.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają sklep, podkreślając niezwykle szybkie tempo realizacji zamówień i dostawy. Wysoka jakość produktów oraz zgodność towaru z opisem budzą duże zadowolenie. Obsługa klienta jest określana jako przyjazna, sprawna i pomocna. Doceniane są również atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz szeroki asortyment, który umożliwia wygodny wybór towarów. Dodatkowo, zamówienia są dobrze i bezpiecznie zapakowane, co zapewnia klientom spokój o przesyłkę.

Opiniebuduj24.pl

Bardzo szybkie wysłanie przesyłki.Jestem zadowolona z tempa przygotowania paczki.Towar nieuszkodzony i dostarczony w krótkim czasie.
Szybka realizacja zamówienia co ważne Płacenie kurierowi. Nie posiadam bliska nie płacę kartą.Serdecznie dziękuję.
Szybka i sprawna obsługa,pomoc w zmianie zamówienia. Niedroga cena i wysoką jakość

Rewelacyjne narzędzia w świetnej cenie

Rewelacyjna obsługa klienta, szybka wysyłka i świetne narzędzia niezbędne do codziennej pracy😍 Cena adekwatna do bardzo dobrej jakości narzędzi.
Przede wszystkich duża oferta materiałów. Można znaleźć dla siebie produkty których nie da się zakupić u innych. Ciekawe propozycje do remontu, czy też wyposażenia w elektronarzędzia. Realizacja zamówienia wzorowa.
Super kontakt ze sklepem i szybka wysyłka. Polecam zakupy i jeszcze tu wrócę zwłaszcza na atrakcyjne ceny.
Zamówiłem zestaw szpachelek i jestem zadowolony. Jakość wykonania super. Polecam
Towar zgodny z opisem, szybka wysyła z przyjemnością będę wracał po zakupy.
Paczka szybko i sprawnie dotarła. Towar zgodny z zamówieniem.
Dostawa przyszła na czas. Wiertła zakupione jeszcze nie wypróbował.Jak przetestuje to napiszę jak dają radę na budowie.
Wszystko dostarczone zgodnie z zamówieniem, dobrze spakowane, ceny na zamawiane produkty sa bardzo konkurencyjne

Ceresit do styropianu grafitowego

Zamówienie dotarło szybko i bezproblemowo. Dobrze zapakowane. Pianoklej do styropianu grafitowego trzyma jak szalony. Dodatkowe dwa metalowe pistolety po prostu super. Polecam.
Polecam, szybko i sprawnie
Szybką realizacja zamówienia. Towar odpowiednio zapakowany i zabezpieczony.
Szybka dostawa, dobre informacje o produkcie.
Wszystko oceniam super, od chwili złożenia zamówienia po szybką realizację i ekspresową dostawę. Zakupiony towar w atrakcyjnej cenie spełnił moje oczekiwania w 100 %. Polecam
Wszystko dobrze jest
Błyskawiczna wysyłka. Wszystko super!

Dbają o klienta

Dbają o klienta
czas dostawy i jakość produktów

• +48799776707
  • buduj24.pl
  • sklep@buduj24.pl
  • Jadowniki, POL

Sklep Budowlany buduj24.pl jest miejscem umożliwiającym bezpieczne zakupy wraz z fachową poradą naszych ekspertów. Nauczeni własnym doświadczeniem, stworzyliśmy miejsce z najlepszymi markami oraz spra...