device.store

Opinie łącznie (165) Opinie (78) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i natychmiastową wysyłkę. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, uprzejma i sprawna, a kontakt ze sprzedawcą oraz komunikacja mailowa są oceniane bardzo dobrze, zwłaszcza pod względem szybkości i rzeczowości. Jakość oraz stan otrzymanego sprzętu budzą zadowolenie, wielu klientów podkreśla, że produkty wyglądają jak nowe. Dodatkowo, cena produktów jest często uznawana za atrakcyjną w stosunku do jakości sprzętu. Klienci doceniają także, że produkty są zgodne z opisem i odpowiadają prezentowanym parametrom. Pojawiły się jednak pojedyncze głosy niezadowolenia dotyczące nieodpowiedniego zabezpieczenia sprzętu podczas pakowania, a w rzadkich przypadkach produkty nie były w pełni zgodne z opisem.

Opiniedevice.store

J D
Janusz D.

Tak trzymać!

Szybko sprawnie i dokładnie czyli zgodnie z tym, czego oczekują klienci. Należy dodać do tego pomocne rady,które pozwoliły mi wybrać to czego poszukiwałem. Dobra cena połączona z produktem,który wydaje się być nieużywany, więc czego można oczekiwać więcej.
Komputer dotarł bardzo szybko , bezpiecznie zapakowany. wszystko działa. Nie wiem czy gwarancja i rachunek dotrze do mnie w formie elektronicznej.

Laptop Microsoft

Produkt (Laptop Microsoft Surface Go) został moim zdaniem skandalicznie zapakowany, w niepotrzebne wielkim pudle wypełnionym niczym, natomiast sam laptop nie był niczym ochroniony, jedynie był usztywniony kawałkiem folii i jedyną ochroną była zewnętrzna ścianka kartonu. Dostałam sprzęt bez ładowarki (oryginalnego zasilacza), gdy na stronie produktu wyraźnie jest napisane, że zasilacz będzie dodany. Jest zerwana ponad połowa antypoślizgowego silikonu na spodzie laptopa i raczej nie jest to zaliczane do "widocznych śladów użytkowania i niedoskonałości matrycy". Nie zostałam powiadomiona o tym że może być inna klawiatura niż polska/angielska. Nie dość, że w trakcie konsultacji z pracowniczką dostałam zdjęcia sprzętu z klawiaturą francuską (co akurat mnie odpowiadało, więc nieintencjonalnie zostało to na plus), to produkt przyszedł inny niż ten na zdjęciach i od razu z przyklejonymi naklejkami, o których również nie zostałam powiadomiona. Jestem bardzo niezadowolona. Jako studentka, która sprzedała swój poprzedni sprzęt by móc zakupić nowy, w tym momencie zostałam pozbawiona narzędzia pracy (przypominam, że nie dostałam zasilacza). Złożę reklamację w wiadomości mailowej, chciałabym wymienić sprzęt na nowy i dostać zasilacz nie ponosząc żadnych opłat za wysyłkę, chociaż uważam, że i tak jest to za mało. Głęboko wierzę w to, że to był niefortunny wypadek i będę czekać na dalszy ciąg sprawy. Przy składaniu reklamacji postaram się o lepsze zdjęcia, teraz dodaję takie które mam na ten moment.

Solidne urządzenia w atrakcyjnych cenach

Za każdym razem dostaję solidnie sprawdzony sprzęt, zgodny z opisem w ofercie. Czasami w lepszym stanie niż chciałem, ale ok to nie wada, a zaleta firmy Device. Ekipa zawsze pomocna, polecam każdemu obojętnie czy kupujesz 1 szt sprzętu dla siebie czy jak ja robisz zakupy dla firmy.
Paczka świetnie zabezpieczona, laptop jak nowy. Bardzo polecam

Zakup chrombooka

Polecam serdecznie! Sprzęt w znakomitym stanie, perfekcyjnie zapakowany i bardzo szybko wysłany! Dziękuję i pozdrawiam!

Kilka problemów

Wszystko w porządku. Problem ze sterownikami. Klawiatura nie działała co trzecie włączenie. Ponadto przy podlłączeniu myszy i zaznaczonej opcji w systemie "pozostaw touchpad włączony" i tak nie działało poprawnie. Usunięcie sterowników i zainstalowanie pomogło. Poza tym wszystko działa bez problemu poza bardzo słabą baterią.
Szybka wysylka, z urządzeniem jest wszystko ok i zgodne z opisem
Komputer mi się spodoba. Na razie komfiguruję. Proszę o przesłanie faktury.
sprzęt powyżej oczekiwań, cena extra . szybko i doskonale opakowane. polecam
5 gwiazdek to za mało :) Zamówiony tablet Surface pro 8, klasa supreme, nie posiada nawet śladu użytkowania, ani ryski, jakby był pierwszy raz wyjęty z pudełka :) Parametry zgodne z zamówieniem, świetny kontakt, doradztwo, błyskawiczna wysyłka. Pełna kulturka. Polecam firmę z czystym sumieniem !!

Zadowolony

Dobry kontakt ze sprzedającym, jakość produktów zadowalająca. Niestety kabel sieciowy, zasilający monitor z orientalną wtyczką (nie do polskich gniazdek)

Odpowiedź ze sklepu device.store

Dziękujemy za opinię i miłe słowa. Przepraszamy za pomyłkę, już wysyłamy właściwe kable, dopasowane do polskich gniazdek. Po wymianie wszystko będzie w porządku.
Świetna obsługa towar w bardzo dobrym stanie. Polecam

Super sprzęt😊 i obsługa również

Super sprzęt😊
Great service, very quick delivery, and a very good computer in perfect condition. Thank you so much! Pleasure to work with you!

Polecamy

Tablet pancernie opakowany. Wszystko zgodnie z rzetelnym opisem I wszelkimi normami nawet tymi politycznymi i obyczajowymi🙃
Sprzęt igła nie mam zarzutów

Nie polecam

Wrszystko szybko