Ważny od: 28 lip 2026
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefemome.pl
Pierwsza rzecz, jaka mi przychodzi do głowy to ULGA. Znałam wartość prowadzenia obserwacji, prowadzę je praktycznie od 10 lat. Natomiast mierzenie temepratury zawsze było dla mnie wyzwaniem. Tym bardziej teraz - przy dwójce maluszków. Dlatego pierścień owulacyjny jest dla mnie prawdziwym wybawieniem - jest prosty w użyciu, bezproblemowy. Po prostu zakładam go wieczorem, a rano widzę pomiar.
Pierwsze tygodnie są czasem zapoznawania się z tym, jak wygląda temepratura - jej wartości są jednak ciut inne niż z takiego "typowego" nprowskiego pomiaru. Natomiast jedna rzecz jest pewna - jak już widać wyraźnie skok temperatury, który pokrywa się z resztą obserwacji - czuć ulgę. Bo wtedy jest takie dokładne potwierdzenie, że tak, owualcja się odbyła. No i druga kwestia - u mnie widać elegancko kiedy pojawi się okres (spadek temepratury w pierwszym dniu miesiączki). A to także ułatwia życie :)
Generalnie - jestem bardzo zadowolona i myślę, że pierścień wprowadził w moje obserwacje bardzo dużo spokoju. Widzę też na bieżąco co się dzieje z moim organizmem, a przy problemach z poziomem progesteronu fajnie mieć na bieżąco dane - wiadomo wtedy co powiedzieć lekarzowi :) Bardzo polecam, bo pierścień wiele ułatwia. A mi wręcz w ogóle umożliwia wprowadzenie dodatkowych danych, które upewniają mnie w stosowanej metodzie.
Odpowiedź ze sklepu femome.pl
Pani Zuzanno, ogromnie dziękujemy za tak szczegółową i wartościową opinię. 🤍 Bardzo się cieszymy, że po tylu latach prowadzenia obserwacji pierścień przyniósł Pani przede wszystkim większy komfort i spokój :)
Bardzo wygodny w użytkowaniu. Łączy nowoczesny system z pieknym designem. Przełamuje opory - do tej pory obserwacja ciała i zdrowia kojarzyła się tylko z tradycyjnym termometrem, który nie ma najlepszego PR - piercień zmienia to podejście diamtralnie. Dziękuję!
Odpowiedź ze sklepu femome.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. 🤍 Cieszymy się, że pierścień przełamał Pani wcześniejsze obawy i że obserwacja cyklu może być teraz po prostu wygodniejsza i bardziej naturalna w codziennym życiu :)
Możliwość mierzenie bez konieczności pilnowania się przy wstawaniu. Aplikacja jest ok choć nie mogę sie doczekać aż bedzie w j. polskim . Wtedy napewno bede ja wykorzystywać jeszcze bardziej. Świetne jest tez to ze mąż ma podgląd na swoim telefonie. Polecam
Odpowiedź ze sklepu femome.pl
Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie! ❤️ Cieszymy się, że pierścień ułatwia codzienną obserwację cyklu, a możliwość udostępnienia podglądu mężowi jest dla Pani dodatkowym wsparciem. Polska wersja aplikacji jest już dostępna na telefonach iPhone a na Androidach będzie do końca roku :)
Pierścień bardzo pomocny. Obserwuję równocześnie z termometrem i mimo różnic w pomiarach (nawet sporych), interpretacja wychodzi bardzo zbliżona, póki co z dokładnością do tego samego dnia. Czasami mierzy mi w aplikacji niestety nawet jak go zdejmuję (długa prosta linia idącą w dół na wykresie) i nie wiem, jaki ma to wpływ na pomiar.
Odpowiedź ze sklepu femome.pl
Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii i podzielenie się swoimi doświadczeniami. Cieszę się, że pierścień jest dla Pani pomocny w obserwacji cyklu. 🤍
Chciałabym tylko wyjaśnić jedną rzecz dotyczącą linii widocznej na wykresie. Ta długa, prosta linia nie oznacza czasu trwania pomiaru ani tego, że pierścień przez cały ten czas mierzył temperaturę.
Pojawia się ona wtedy, gdy pomiędzy dwoma pomiarami jest przerwa — na przykład kiedy zdejmie Pani pierścień i założy go ponownie dopiero po pewnym czasie. Aplikacja łączy wtedy ostatni zapisany pomiar z kolejnym właśnie taką linią. Odcinek pomiędzy tymi punktami oznacza więc czas, w którym pierścień nie rejestrował temperatury.
Mam nadzieję, że to wyjaśnia sytuację i pomoże Pani spokojniej interpretować wykres. Dziękujemy jeszcze raz za opinię i życzymy wielu wartościowych obserwacji swojego cyklu.
Kupilam etui ze względów praktycznych- w podróżach wygodniej miec małe pudełeczko nic calą ładowarkę z kablem. Jestem zadowolona!
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, miła obsługa, dokładnie zapakowane, uwzględnione życzenie klienta, szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu femome.pl
Dziękujemy bardzo za opinię cieszymy, się że jest Pani zadowolona z obsługi :)
Bardzo polecam, mierzenie temperatury jest niezwykle wygodne.
Odpowiedź ze sklepu femome.pl
Dziękujemy za opinię, cieszymy się że pierścień przynosi wygodę :)
Bardzo ładna i pachnąca paczka, zachęca do zakupów :)
Odpowiedź ze sklepu femome.pl
„Bardzo dziękujemy za opinię! ❤️ Ogromnie nam miło, że doceniła Pani nie tylko samą przesyłkę, ale również sposób jej zapakowania i całą oprawę zamówienia. 😊”
Zamówienie szybko i sprawnie dotarło.
Odpowiedź ze sklepu femome.pl
Dziękujemy za wiadomość! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i przesyłka szybko dotarła. 😊
femome.pl
- +48696201587
- femome.pl
- kontakt@femome.pl
- Nowy Sącz, POL
femome.pl
Pomagamy kobietom zrozumieć ich płodność. Wykorzystujemy naukę i technologię, aby każda kobieta miała kontrolę nad swoim cyklem.