fotoporcelana.net

Opinie łącznie (804) Opinie (538) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślali wysoką jakość wykonania zdjęć i porcelany, które spełniły ich oczekiwania i były estetyczne. Wielu klientów doceniło bardzo szybką realizację zamówień. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo pomocna, uprzejma i fachowa, co zwiększa zadowolenie z całego procesu zamówienia. Znaczna liczba klientów deklaruje, że poleca firmę dalej i chętnie korzysta z usług ponownie. Klienci często podkreślają wysoki profesjonalizm firmy i wykonania usług na najwyższym poziomie. Klienci zwracają uwagę na przystępne ceny i dobrą relację jakości do ceny. Kontakt z firmą opisywany jest jako bardzo dobry, szybki i bezproblemowy. Choć większość klientów była zadowolona z czasu realizacji, sporadycznie pojawiały się uwagi o opóźnieniach.

Opiniefotoporcelana.net

Jeżeli klient ma skrzynkę e-mail na wp, a nie reaguje na przesłaną wiadomość dotyczącą akceptacji zdjęcia, proponuję kontakt telefoniczny z klientem. Jak się Państwo przekonali zdarzało się, że wiadomość trafiała do Spamu, przez co termin realizacji zamówienia się wydłużał. Natomiast przesłane gotowe zdjęcie jest piękne.

Witam...Wszystko szybko i sprawnie

Witam...Wszystko szybko i sprawnie. Zdjęcia Rodziców na porcelanie pięknie wykonane, nawet Panu, który robil nam nagrobek sie podobały zdiecia. Wybór u Państwa duży ,ciężko sie było zdecydować, ale gdy zobaczyłam serca wiedziałam że sa najpiękniejsze i takie musza byc. Dziękuję bardzo.Szybki termin realizacji, estetyczne wykonanie, dobrze zabezpieczona przesyłka. Z całego serca polecam.

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Pani Wioleto, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową opinię i tak miłe słowa! Dziękujemy za zaufanie i wybór naszej firmy :)
Polecam usługi tej firmy. Bardzo dobry kontakt. Szybka i fachowa obsługa bez wychodzenia z domu. Jakość produktu oceniam na bardzo dobrą.

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Bardzo dziękujemy za opinie i polecenie naszej firmy :)
Szybka realizacja i zgodnie z oczekiwaniami. Cena bardzo korzystna. Kontakt bez zarzutu.Polecam
Szybki termin realizacji, estetyczne wykonanie, dobrze zabezpieczona przesyłka. Na podstawie zamówienia sprzed 3 lat potwierdzam również trwałość produktu, jego odporność na działanie czynników atmosferycznych. Szczerze polecam.

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Serdecznie dziękujemy za te słowa i polecenie naszych usług :)
Zamawiałam dwa razy zdjecia na nagrobek na porcelanie. Bardzo szybka realizacja, jakość naprawdę świetna no i przystępna cena. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Bardzo dziękujemy za tę szczegółową opinię :) cieszymy się, że mogliśmy pomóc :)
Szybko profesjonalnie polecam jakoś na najwyższym poziomie
Polecam. Wszystko zgodnie z zamowieniem. Szybka realizacja.

wszystko zgodnie z oczekiwaniami

Polecam serdeczni... drugie zamowienie w rodzinie i wszystko ok

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Dziękujemy za tę opinię, naprawdę cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług :)
Bardzo dobra jakość wykonanej fotografii

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii :)
Współpraca to czysta przyjemność . Polecam :)

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Bardzo dziękujemy za opinię i wieloletnie zaufanie :)
Bardzo szybka realizacja zamówienia 😁

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii :)
Z całego sercem polecam ! Pełen profesjonalizm. Zamawiałam już dwie porcelanki. Gdy otworzyłam przesyłkę, to się popłakałam, było dla mnie tak ważne, aby Taty zdjęcie w stu procentach odzwierciedlało Go, a Wy to zrobiliście ! Rzadko kiedy oceniam zakupiony przedmiot, ale tutaj chce się podzielić z innymi i przekonać, że naprawdę warto. Jeszcze raz dziękuję !

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Dziękujemy serdecznie za Twoją opinię! Bardzo doceniamy Twój czas i podzielenie się swoimi wrażeniami. W ramach podziękowania za Twoje wsparcie, chcielibyśmy zaproponować Ci jednorazowy, unikatowy kod rabatowy na -10% na wszystkie środki do czyszczenia i pielęgnacji nagrobków w naszym sklepie: Y3VHWVY9 Kod ten możesz wykorzystać przy najbliższym zamówieniu. Mamy nadzieję, że znajdziesz u nas produkty, które spełnią Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
najlepsze miejsce do takich zadań . Wszystko na 5 od obsługi klienta po czas i sama realizacje zlecenia.

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Bardzo dziękujemy za opinię i wieloletnie zaufanie :)
Jestem zadowolony z zakupu. Porcelana w dobrym gatunku , obraz wyraźny i dokładny. Miałbym tylko jedno zastrzeżenie, zapłaciłem za expres 48 godzin a otrzymałem Porcelanę po 4 dniach nie licząc soboty i niedziele. Na szczęście zdążyli przed 1 listopada. Ogólnie obsługa na 6 z plusem

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Dziękujemy za opinię :) Tryb express oznacza, że zdjęcie na porcelanie zostanie wykonane w ciągu 2 dni roboczych, ale dziękujemy za zwrócenie nam na to uwagi – faktycznie na stronie nie w każdym miejscu jest informacja, że są to dni robocze. Dobrze, że udało nam się zdążyć przed 1.11 :)
Wszystko na wysokim poziomie. Jestem mile zaskoczona, że z dwóch czarno- białych zdjęć, można było zrobić piękną kolorową porcelankę. Dziękuję, że wszystkie moje sugestie odnośnie wyglądu porcelanki, wzięli Państwo do serca i wyszło idealnie. Graficy na 6-tkę z plusem. Polecam w 100%.

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią, cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług :)
ok,pięknie
Niezawodnie, bardzo dobra współpraca.

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Bardzo dziękujemy za wieloletnią współpracę :)
Bardzo dobry kontakt, również doradztwo . Szybko , sprawnie i profesjonalnie. Polecam

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Bardzo dziękujemy za opinię i wybór naszej firmy :)
produkt zgodny z opisem

Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net

Dziękujemy za tę opinię :)