Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania zdjęć i porcelany, podkreślając ich wyrazistość, estetykę oraz trwałość. Wielu klientów docenia również bardzo szybką realizację zamówień oraz sprawność obsługi. Obsługa klienta jest oceniana jako miła, pomocna i zaangażowana, a kontakt z firmą określany jest jako łatwy i wspierający. Dodatkowo, podkreślany jest profesjonalizm firmy, wysokie standardy obsługi oraz atrakcyjne, konkurencyjne ceny usług. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w realizacji zamówień oraz pojedyncze sugestie dotyczące możliwej poprawy kontaktu z obsługą.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefotoporcelana.net
Jeżeli klient ma skrzynkę e-mail na wp, a nie reaguje na przesłaną wiadomość dotyczącą akceptacji zdjęcia, proponuję kontakt telefoniczny z klientem. Jak się Państwo przekonali zdarzało się, że wiadomość trafiała do Spamu, przez co termin realizacji zamówienia się wydłużał. Natomiast przesłane gotowe zdjęcie jest piękne.
Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net
Bardzo dziękujemy za tę opinię. Jest to trafna uwaga, postaramy się ją wprowadzić w życie :)
Witam...Wszystko szybko i sprawnie
Witam...Wszystko szybko i sprawnie. Zdjęcia Rodziców na porcelanie pięknie wykonane, nawet Panu, który robil nam nagrobek sie podobały zdiecia. Wybór u Państwa duży ,ciężko sie było zdecydować, ale gdy zobaczyłam serca wiedziałam że sa najpiękniejsze i takie musza byc. Dziękuję bardzo.Szybki termin realizacji, estetyczne wykonanie, dobrze zabezpieczona przesyłka. Z całego serca polecam.
Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net
Pani Wioleto, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową opinię i tak miłe słowa! Dziękujemy za zaufanie i wybór naszej firmy :)
Dziękuję za piękne wykonanie zdjęcia moich Dziadków na porcelanie. Efekt końcowy w pełni spełnił moje oczekiwania – fotografia prezentuje się dokładnie tak, jak sobie wymarzyłam. Dzięki Państwa staranności i profesjonalizmowi będzie piękną pamiątką na nagrobku.
Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net
Bardzo dziękujemy za poświęcony czas i napisane tej opinii :)
Zdjęcie na krysztale
Pięknie wykonane zdjęcie na krysztale. Duży wybór opcji i fachowa pomoc uprzejmych ludzi. Realizacja i kontakt bezproblemowo zupełnie.
Dodatkowo cena bardzo konkurencyjna w porównaniu z innymi ofertami!
Polecam w 100% 😊
Płytki wyglądają bardzo ładnie, czcionka 'piękna. Zdjęcie również wyszło bardzo ładnie. Troszkę trzeba było poczekać, ale było warto. Bardzo dziękuję i już poleciłam koleżance :-)
Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net
Serdecznie dziękujemy za wystawienie opinii i polecenie naszych usług :)
Polecam 😉pomimo małego potknięcia problem został szybko rozwiązany. Zdjęcie idealne takie jaki chciałyśmy aby było
Zgodnie z ofertą, wykonanie profesjonalne, czas oczekiwania tak jak podaje oferta, przesyłka bezproblemowa.
Usługa wykonana prawidłowo.
Brak zastrzeżeń w czasie, kontakt ze sprzedawca. Polecam
Przepięknie wykonane zdjęcie rodziców. Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone do wysyłki. Gorąco polecam
Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net
Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie naszej firmy :)
Produkt jasno opisany. Bardzo szybka wysyłka. Klient informowany o drodze przebiegu paczki. Super.🙂
Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net
Bardzo dziękujemy za poświęcony czas i napisanie tej opinii :)
To moje trzecie zamówienie ,jestem bardzo zadowolona z jakości usługi ,serdecznie polecam !
Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net
Serdecznie dziękujemy za opinię i polecenie naszej firmy :)
Zamawiam od kilku lat i zawsze jestem zadowolona ! mega polecam
Polecam usługi tej firmy. Bardzo dobry kontakt. Szybka i fachowa obsługa bez wychodzenia z domu. Jakość produktu oceniam na bardzo dobrą.
Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net
Bardzo dziękujemy za opinie i polecenie naszej firmy :)
Wszystko nastąpiło tak jak z żonką chcieliśmy. Super firma i "słowna"
Bardzo szybki kontakt z przedstawicielami firmy.
Szybka realizacja i zgodnie z oczekiwaniami. Cena bardzo korzystna. Kontakt bez zarzutu.Polecam
Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net
Serdecznie dziękujemy za opinię, cieszmy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania :)
wspaniale i szybko wykonana praca
Polecam serdecznie, zdjęcie wykonane bardzo starannie i terminowo.
Odpowiedź ze sklepu fotoporcelana.net
Serdecznie dziękujemy za tę opinię :))
Wykonanie kryształu. Tylko kolor czarny ubrania i butów ma odcień ciemny granat. Ale ogólnie ok
Na ta chwile wszystko jest perfekcyjny