Opinie łącznie (174) Opinie (174) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 sie 2025

viperprint.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia oraz natychmiastową wysyłkę. Jakość produktów i usług jest często podkreślana jako bardzo wysoka i satysfakcjonująca. Klienci doceniają również profesjonalną, miłą i pomocną obsługę oraz wsparcie klienta. Wiele osób pozytywnie ocenia atrakcyjne, konkurencyjne ceny oferowanych usług. Klienci chwalą czytelność, przejrzystość i wygodę systemu składania zamówień online.

Opinieviperprint.pl

Atuty ViperPrint: - prosta i czytelna strona sklepu internetowego - błyskawiczna reakcja na ewentualne nieprawidłowości w przesłanym pliku graficznym - bardzo szybka realizacja zamówienia - wysoka jakość druku - bezpłatna dostawa do klienta kurierem - atrakcyjne ceny
Wszystko bardzo sprawnie i fachowo oprócz....dostępności faktur po zmianach w lipcu, strasznie utrudnia nam to pracę, czekam aż wróci do poprzedniego stanu kiedy widziałam fakturę, lub chociaż jej nr przy zamówieniu w dniu otrzymania towaru.

W zasadzie wszytko super!

Świetna obsługa, wsparcie klienta, jakość i szybkość realizacji. Świetny system składania zamówień i wprowadzania ewentualnych poprawek. Bardzo konkurencyjne ceny. W zasadzie wszytko super!
Polecamy drukarnię ViperPrint. Szybki czas realizacji, dobra jakość druku i wsparcie techniczne przy projektowaniu graficznym.
Super producent Dobra jakość produktu , szybka realizacja, dobra cena oraz duży wybór .
Doskonała jakość usług. Zawsze szybko i na każde życzenie
Wszystko szybko, profesjonalnie wydrukowane i zapakowane
Profil prywatny
NIEZMIENNIE JESTEM ZADOWOLONA Z DRUKARNI, Z JAKOŚCI ORAZ TEMPA REALIZACJI!
Przejrzysty formularz zamówienia, sprawdzenie poprawności projektu i szybka realizacja.
Szybka realizacja w świetnej jakości. Łatwa obsługa zamówień on-line, szybka wysyłka. Duża ilość materiałów do wyboru.

Patrycja

Najlepsze ceny na rynku, szybkość realizacji zamówienia, darmowa dostawa. Wszystko super! :)
Wspołpraca jak nalezy, od lat

Jak zawsze

Wszystko tak jak należy. Bardzo dobra robota.
Super producent

viperprint.pl

Firma powstała w 2002 r. w Częstochowie i od tego momentu konsekwentnie buduje swoją pozycję na rynku poligraficznym. Naszym głównym kanałem sprzedaży jest internet, obsługujemy klientów zarówno z Pol...