Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień i ekspresową obsługę. Jakość wydruków oraz produktów jest często oceniana bardzo wysoko przez klientów. Profesjonalna obsługa i rzetelność są doceniane i często wymieniane przez klientów. Klienci chwalą miłą, pomocną i kompetentną obsługę oraz dobry kontakt. Niektórzy klienci zwracają uwagę na niedociągnięcia w pakowaniu przesyłek, choć większość opinii jest pozytywna.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieviperprint.pl
Szybka realizacja w świetnej jakości.
Łatwa obsługa zamówień on-line, szybka wysyłka.
Duża ilość materiałów do wyboru.
Firma o wielu walorach
Bardzo bogata oferta produktów. Wygodny i intuicyjny formularz składania zamówień internetowych. Nieoceniona błyskawiczna realizacja i wysyłka. Świetny kontakt z BOK.
Od lat współpracuję z drukarnią, zawsze wydruki najwyższej jakości, szybko i najtaniej w tej jakości. Bardzo polecam, są niezawodni.
Bez zastrzeżeń szybka realizacja dobra jakość i dobra cena Mila obsługa w razie pytań .
Wszystko super ! Jak zwykle !!
Bardzo dobra jakość i czas realizacji. Szybka komunikacja. Polecam
szybkie terminy realizacji i wysyłki neutralne.
Szybka realizacja ,dobra cena ,dobra jakość
Poprawić sposób pakowania lub uczulić kuriera do lepszego obchodzenia się z przesyłką.