fotouslugi.pl

Opinie łącznie (3713) Opinie (1443) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość zdjęć i produktów. Wielu użytkowników docenia bardzo szybką realizację zamówień i ekspresową wysyłkę. Opinie o obsłudze są przeważnie pozytywne. Klienci chwalą intuicyjność i prostotę aplikacji oraz procesu zamawiania. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące kolorów lub cięcia zdjęć. Sporadycznie zgłaszane jest dłuższe oczekiwanie na realizację zamówienia. Niektórzy klienci wskazują na problematyczne sytuacje z personelem lub niekompetencję w punktach odbioru. Często pojawiają się uwagi o problematycznym lub niejasnym procesie odbioru oraz o braku powiadomień o gotowości zamówienia. Kilku klientów zauważa również ograniczoną możliwość konfiguracji zamówienia, np. wybór papieru czy edycji projektu.

Opiniefotouslugi.pl

Fajne

Album sam w sobie bardzo dobrze wykonany ale daje 4 nie dla tego że coś w nim mi nie pasuje tylko z powodu obsługi w punkcie odbioru paczki ponieważ musiale dwa razy przychodzić ponieważ za pierwszym razem pani mi powiedziała że żebym mogła odebrać paczkę potrzebuje kodu odbioru po tym jak jej pokazałem wiadomość z numer paczki oraz klienta i dopiero potem się dowiedział że takie coś wogóle nie istnieje i że normlanie mogłem w tedy paczke odebrać ale na szczęście za drugim razem była inna pani która z bardzo sprawnym tempie mi moja paczke przyniosła bez żadnego problemu

Super sprawa! Ale...

Sama usługa to świetna sprawa ale na miejscu, w punkcie wydruku było już mniej kolorowo. Zamówiony został wydruk zdjęcia w konkretnym punkcie a na miejscu okazało się, że jedna maszyna nie działa w ogóle a w drugiej skończył się papier. Na szczęście w tym mieście był jeszcze jeden punkt, gdzie wszystko działało i udało się z telefonu przesłać ponownie zdjęcie i wydrukować.
Możliwość przygotowania wcześniej zdjęć i przesłania do wybranej drogerii jest dużym udogodnieniem, fotokioski czasamo się blokują, personel nie do końca wie jak pomóc w obsłudze w razie jakiś problemów, jakość zdjęcia nie jest na najwyższym poziomie ale na szybki wydruk jest ok
Jestem zadowolona z aplikacji, bardzo dobra opcja wyboru od razu tego co potrzebujemy z urządzenia, mam tylko częstsze problemy z logowaniem , często widzi problem
Sklep nie zmienił statusu kiedy zamówienie było gotowe do odbioru, potrzebny był kontakt z bok, ale bardzo szybko zareagowali i poprawili. Realizacja zamówienia dość szybko, produkt ok.
A S
Anka S.
Podoba mi się łatwość składania zamówienia i jakość. Nie podobało mi się, że nie dostałam powiadomienia w mailu, że przesyłka jest już w punkcie odbioru. Przesyłka planowana była na 15-16 kwietnia, a wieczorem 16 kwietnia jeszcze jej nie było w sklepie.

Pluszak ze zdjęciem

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Jakość i wykonanie zarówno pluszaka jak i koszulki bardzo wysoka. Zdjęcie nie było w ogóle rozpikselowane, tylko bardzo dobrze, ze szczegółami widoczne. Podobało mi się również, że sama mogłam zaprojektować całkowity wygląd koszulki - przez rozmiar, kształt i umieszczenie zdjęcia oraz dodanie napisów i elentów (my dodałyśmy serce). Jedyne co można by było zmienić to cenę, żeby była trochę niższa oraz można by dodać możliwość projektowania tyłu koszulki. Myślę, że byłaby to fajna innowacja :) Bardzo dziękuję i ciepło pozdrawiam :)))
Łatwość przesłania zdjęć do wydruku, możliwość wyboru formatu i papieru, intuicyjny proces wydruku zdjęć w fotokiosku

Bardzo dobrze zrealizowana usługa

Bardzo ładne odbitki, wysoka jakość, szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny, wygodny odbiór w sklepie Rossmann.
Polecam! Pięknie wykonane magnesy, sugerowana data dostarczenia pokrywała się z rzeczywistą :)
Szybka i doskonała obsługa, jakość zdjęć i całego katalogu również super. Jedynie co można byłoby zmienić to łatwiejsza możliwość zamiany zdjęć pomiędzy stronami .

Zdjęcia jak zawsze dobrej jakości, ale problem z dostawą.

Zdjęcia jak zawsze dobrej jakości. Niestety był problem z kurierem, który dostarcza koperty do sklepu. Dostałem maila, że zdjęcia czekają na mnie, gotowe do odbioru. Zdjęć niestety nie było. Byłem w punkcie odbioru kilka razy i za każdym razem miłe panie szukały mojej rzekomo dostarczanej koperty. Dopiero po interwencji przez infolinię, w sklepie zjawił się kurier, bez słowa wyjaśnienia zostawiając paczkę.
Wydruk bardzo ładny. Polecam. Jednak czas dostarczenia bardzo niedokładny oraz że w ciągu dwóch dni będzie, tzn. że za dwa dni mam odebrać, doczytałam to dopiero jak było już po terminie.
Długi czas dostawy. Przed otrzymaniem zamówienia wysyłacie maila z prośbą o ocenę realizacji. Gdy kliknę w przycisk status zamówienia muszę wpisać ręcznie długi numer co jest mało poręczne, ten numer mógłby się uzupełniać automatycznie. Nie znalazłam maila ani smsa z pinem, o który pyta za każdym razem pracownik rossmana.

Odpowiedź ze sklepu fotouslugi.pl

Dziękujemy za przekazanie wszystkich sugestii. Informujemy, że odbiór zamówienia fotograficznego jest możliwy na podstawie indywidualnego numeru zlecenia, który jest wysyłany w elektronicznym potwierdzeniu zlecenia oraz danych osoby zamawiającej. Nie wysyłamy wiadomości sms z kodem odbioru.
Bardzo ładne wykonanie, staranne i w ogóle. Jedynie to bardzo mocne kolory zdjęć- to mi trochę przeszkadzało.
Szybko i bez problemu. Można wgrać zdjęcia przez internet a na miejscu wystarczy odebrać.
Wszystkie zdjęcia otrzymałam zgodnie z zamówieniem. Szkoda, że w jednym zamówieniu nie można zaznaczyć część zdjęć na papierze błyszczącym a część na matowym.
Świetna aplikacja, wysyłasz zdjęcia, odbierasz gotowe w Rossmannie. Zdjęcia wyraźne, super, polecam 🙂
Jestem bardzo zadowolona z wykonanej podkładki pod mysz z moim zdjęciem. Podkładka szeroka,solidna i pięknie prezentuje się nasze zdjęcie
Bardzo szybka realizacja, co bylo dla mnie wazne. Zamowilam krotko przed Swietami 3 kalendarze jako prezent pod choinke. Termin realizacji zostal wyznaczony na 30.12.2025... jakiez bylo moje zaskoczenie, ze przesylka dotarla do miejsca odbioru dzien przed Wigilia.