fotouslugi.pl

4806 reviews since 26 kwi 2019

Ważny od: 21 sie 2019
fotouslugi.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość zdjęć i produktów, podkreślając staranność wykonania i wyrazistość. Wielu klientów pozytywnie ocenia szybkość realizacji zamówień oraz dostawę. Klienci często doceniają prostotę i wygodę składania zamówień oraz korzystania z systemu. Opinie dotyczące ceny są mieszane – część klientów uznaje ją za adekwatną lub korzystną. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w realizacji zamówień. Część klientów wspomina o drobnych trudnościach technicznych, awariach maszyn, zawieszaniu się fotokiosków i innych usterkach utrudniających realizację zamówienia. Wielu klientów ma zastrzeżenia do obsługi w punktach odbioru, zwłaszcza dotyczące niekompetencji lub utrudnień przy wydawaniu zamówień. Część klientów zgłasza również brak lub niedostateczną ilość powiadomień o gotowości zamówienia do odbioru. Niektórzy klienci wskazują, że cena mogłaby być niższa.

Opiniefotouslugi.pl

(1942)

PRODUKT- dobra jakość zdjęć, ODBIOÓR paczki- słabo

PRODUKT- dobra jakość zdjęć, porządny papier, realne kolory., ,IŁE ZASKOCZENIE! :) PRZY odbiorze w punkcie Rossman- nie podobało mi sie że pracownik sklepu do którego zwróciłam się po odbiór paczki 3 razy pytał o nazwisko, przezywał je potem głośno do słuchawki przy uchu innemu pracownikowi który przyszedł magazynu z paczka- do weryfikacji zamówienia powinno być to bardziej anonimowe- kod QR, kod zamówienia, 4 ostatnie cyfry numeru telefonu... nie wszyscy murza wiedzieć jak się nazywa klient, tym bardziej że wszędzie "chroni się " i jest RODO.
Mozna bylo zlecić online i na miejscu wydrukować. Po przybyciu niestety niefortunnie trafiłem bo przede mną byla osoba wybielająca bardzo duzo zdjec na miejscu i je drukowała. Zajęło to prawie 30min. Niefart dla mnie ale nie mam z tym problemu. Problem pojawił.sie kiedy ja chciałem odebrac swoje zdjęcie i okazało sie ze maszyna sie przegrzała (prawdopsobnie po poprzedniej klientce) i ekran nie reagował. To wymagało zaangażowania obsługi i zresetowania maszyny tak aby mozna bylo realizować moje zamówienie. Stąd 4*.
Pracownik Rossman utrudniał odebranie paczki, tłumacząc, że nie może tego zrobić bez kodu odbioru. Dopiero po zadzwonieniu na infolinię Cewe, gdzie poinformowano mnie o tym, że potrzebny jest tylko numer zamówienia, wróciłam do sklepu i ten sam pracownik dalej utrudniał odebranie paczki tłumacząc się tym samym. Podkreślam, że wielokrotnie mówiłam, że jest to zamówienie z CEWE, a nie zamówienie drogeryjne. Dopiero straszy stażem pracownik Rossmana pomógł mi i wręczył mi paczkę bez żadnego problemu. Nie wybiorę już opcji dostawy do Rossman CH Serenada Kraków.

Wszystko w porządku

Projektowanie książki sprawia wiele radości, niestety ja to robiłam pod presją czasu, zbyt późno wpadłam na pomysł prezentu... Ale mimo, że była to moja pierwsza przygoda i robiłam to na "chybcika", to chętnie to powtórzę. Nie tylko na prezent kogoś ale też dla siebie. Polecam super pamiątka.

Wygoda i szybkość online

Opracowanie fotografii w domu, wysłanie online do wybranego punktu i odebranie fotek poprzez odczyt kodu QR, znacznie ułatwia i skraca czas otrzymania gotowego produktu. Nie blokuje innym urządzenia na czas przeszukiwania telefonu i wybierania konkretnych zdjęć.

Fajne

Album sam w sobie bardzo dobrze wykonany ale daje 4 nie dla tego że coś w nim mi nie pasuje tylko z powodu obsługi w punkcie odbioru paczki ponieważ musiale dwa razy przychodzić ponieważ za pierwszym razem pani mi powiedziała że żebym mogła odebrać paczkę potrzebuje kodu odbioru po tym jak jej pokazałem wiadomość z numer paczki oraz klienta i dopiero potem się dowiedział że takie coś wogóle nie istnieje i że normlanie mogłem w tedy paczke odebrać ale na szczęście za drugim razem była inna pani która z bardzo sprawnym tempie mi moja paczke przyniosła bez żadnego problemu
Bardzo sprawna i profesjonalna usługa. Po przygotowaniu i obróbce zdjęć na własnym komputerze wystarczyło wysłać pliki oraz potrzebne informacje przez system. Samo wywołanie po przesłaniu zajęło dosłownie kilka sekund, a jakość gotowych odbitek jest na bardzo wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam!
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia! Fotoksiążka i obraz na płótnie są przepiękne i bardzo dobrej jakości. Wszystko wykonane starannie i z dbałością o szczegóły. Serdecznie polecam!
Zdjęcia dobrej jakości (wybrałam opcję bez korekty kolorów i kontrastu), zdjęcia niewymiarowe docięte, z czego jestem bardzo zadowolona, myślałam że dostanę w wymiarze z białym polem do docięcia, dzięki. Cena mogłaby być ciut niższa, wyszło około 86 groszy za 1 zdjęcie.

Super sprawa! Ale...

Sama usługa to świetna sprawa ale na miejscu, w punkcie wydruku było już mniej kolorowo. Zamówiony został wydruk zdjęcia w konkretnym punkcie a na miejscu okazało się, że jedna maszyna nie działa w ogóle a w drugiej skończył się papier. Na szczęście w tym mieście był jeszcze jeden punkt, gdzie wszystko działało i udało się z telefonu przesłać ponownie zdjęcie i wydrukować.
Wszystko w porządku. Zdjęcia ładne beż wad i odcisków palców. Dobrze zabezpieczone do transportu. Ja jestem zadowolony. Pierwszy raz korzystałem z waszych usług i będę kożystał nadal.
Najbardziej podoba mi się iż wyboru zdjęć dokonuje w domu na telefonie i przychodzi do sklepu a zdjęcia się natychmiast drukują ! Nie trzeba stać w sklepie i podłączać się kablem
W sumie wolałabym z góry opłacić niz pozniej pamiętać ze musze isc do kasy. A tak super sprawa, bardzo mi sie podobało, zobaczę jak bedzie z większą ilością.
Świetna jakość lecz cena mogłaby się zamknąć (dla stron26 w formacie 20x20) w kwocie 100pln. Byłoby miło.
fajnie,by było jakby była wiadomość smsem,że zdjęcia są już gotowe do odbioru,a nie tylko email,a poza tym wszystko OK :-)
Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobra jakość i łatwe oprogramowanie dla stworzenia projektu . Super! Dziękuje bardzo!
Internetowo super sprawnie ale na miejscu jak chcialam z telefonu wydrukować dodatkowe zdjęcia np.w formie kolażu w fotokiosku to fotokiosk ciągle się zawieszał i nie było to możliwe.
Szybkie wykonanie odbitek. Szybka dostawa do punktu odbioru. Nadal przy odbiorze podaje imię i nazwisko a nie nr przesłany e-mail.
Ogólnie polecam, bardzo szybka dostawa można jeszcze dodać informację na emalia, że zdjęcia są już w punkcie odbioru Rossmann, sklep. Pozdrawiam
Możliwość przygotowania wcześniej zdjęć i przesłania do wybranej drogerii jest dużym udogodnieniem, fotokioski czasamo się blokują, personel nie do końca wie jak pomóc w obsłudze w razie jakiś problemów, jakość zdjęcia nie jest na najwyższym poziomie ale na szybki wydruk jest ok