Blyskawiczna wysylka, wszystko zapakowane, dostalam gratis olejek eteryczny za ktory bardzo dziekuje!
Odpowiedź ze sklepu SHAMASA Oficjalny sklep marki
Bardzo dziękujemy za recenzję. Jest nam miło iż spełniliśmy oczekiwania i sprawiliśmy radość. Przesyłki przygotowujemy ciągiem aż do przyjazdu Kuriera po odbiór i czasem się zdarza iż późne popołudniowe zamówienia docierają kolejnego dnia . Zapraszamy znów.
16 paź 2024
szeroki asortyment, cenię bogate opisy produktów i ich róznorodność
Odpowiedź ze sklepu SHAMASA Oficjalny sklep marki
Pięknie dziękujemy za tą sympatyczną recenzję. Opisy są dziełem Magdaleny ,która wkłada w to dużo serca w połączeniu z wiedzą merytoryczną. Każda recenzja jest dla nas ważna i daje nam motywację do działania. Do zobaczenie, usłyszenia lub napisania.
Odpowiedź ze sklepu SHAMASA Oficjalny sklep marki
Bardzo dziękujemy za ocenę. Cieszymy się iż spełniliśmy oczekiwania. Zapraszamy znów.
Odpowiedź ze sklepu SHAMASA Oficjalny sklep marki
Bardzo dziękujemy za ocenę.
To dla nas bardzo cenne widzieć jaki nas oceniają nasze Klientki.
Zapraszamy ponownie.
Szybka wysyłka, produkty super. Olej z kiełków pszenicy rewelacyjny.
30 wrz 2024
Bardzo dziękujemy za recenzję. Jest nam bardzo miło czytać takie opinie. Zapraszamy znów.
30 wrz 2024
Bardzo dziękujemy za gwiazdki. Cieszymy się ,że udało się spełnić oczekiwania. Zapraszamy ponownie.
2 wrz 2024
30 wrz 2024
Bardzo dziękujemy naszemu stałemu Klientowi za gwiazdki. Miło nam.
19 sie 2024
świetne produkty, polecam
Dziękuję za prezencik :-)
29 sie 2024
Bardzo dziękujemy za recenzję. Jak miło czytać pozytywne komentarze. To zawsze wprawia nas w dobry nastrój i motywuje do działania. Zapraszamy kiedy tylko znów przyjdzie ochota na Shamasowe dobrości.
15 sie 2024
29 sie 2024
Bardzo dziękujemy za gwiazdki. Czujemy ,że kryją się za nimi pozytywne wrażenia. Zapraszamy znów.
15 sie 2024
29 sie 2024
Bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek. Polecamy się w przyszłości.
19 lip 2024
Bardzo szybka wysyłka, kolejny hydrolat lawendowy na mojej półce :)
29 sie 2024
Bardzo dziękujemy za czas poświęcony na napisanie recenzji.
Jest nam bardzo miło ,że "wszystko się zgadza" :)
Zapraszamy serdecznie.
19 lip 2024
29 sie 2024
Bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek.
Zawsze to mobilizacja aby trzymać poziom.
Zapraszamy w przyszłości.
9 kwi 2024
Były to moje pierwsze zakupy, ale pewnie nie ostatnie, produkty bardzo dobrze zapakowane, ceny przystępne.
11 kwi 2024
Pięknie dziękujemy za miłe słowa. Takie cieszą najbardziej i pomagają niezdecydowanym w podjęciu decyzji. Moc naturalnej pielęgnacji niech będzie z nami wszystkimi
:) Do następnego razu. Zapraszamy.
7 mar 2024
Polecam tego sprzedawcę
Przesyłka przyszła błyskawicznie. Dobrze zapakowana. W środku miła niespodzianka - dedykowany liścik. Zapachy ładne (olejek Citronella i olejek mięty pieprzowej). Następnego dnia syn podebrał mi dyfuzor z Citronellą i wstawił do swojego pokoju, bo tak ładnie pachniało w pomieszczeniu.
12 mar 2024
Bardzo dziękujemy za opinię. Bardzo lubimy czytać takie szczere opinie. Zapraszamy ponownie po inne olejki. Szeroka gama czeka na odkrycie :) Pozdrawiamy
11 gru 2023
Super produkty
Szybka wysyłka , dziękuję za prezenciki , to bardzo miłe :-) Same produkty , oczywiście I klasa , "Smocza Krew" od teraz must have u mnie w domu (wyleczyłam tym produktem tacie ranę cukrzycową na nodze ! ) Dziękuję :-)
16 sty 2024
Bardzo dziękujemy za recenzję. Lubimy robić małe niespodzianki :) Cieszymy się za każdym razem jak Smocza krew przynosi pożądany efekt. W końcu o to chodzi najbardziej. Zapraszamy ponownie.
19 lut 2024
Chętnie się wraca do SHAMASA zawsze w ofercie jest coś ciekawego, a zakup i dostawa to już tylko formalność. Transakcja profesjonalna i szybka.Polecam ❤️
13 mar 2024
Pięknie dziękujemy za super opinię. Duża przyjemność czytać takie recenzje. Pozdrowienia serdeczne dla Państwa.
7 gru 2023
Bardzo szybka i sprawna dostawa, zamówione kremy - perfumy były bardzo małe , ale w pięknym pudełeczku
16 sty 2024
Bardzo dziękujemy za recenzję. Jest nam bardzo miło. Zdecydowanie stawiamy na sprawną obsługę zamówień. Polecamy się w przyszłości.