musiccenter.com.pl

Opinie łącznie (334) Opinie (334) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Kupujący chwalą dobry, łatwy i szybki kontakt ze sklepem oraz informowanie o statusie zamówienia. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna, miła i zaangażowana. Wielu klientów docenia pomoc i profesjonalne doradztwo przy wyborze sprzętu. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i spełniające oczekiwania.

Opiniemusiccenter.com.pl

Kijbord

Ogólnie dostałem do zamówienia taki bardzo fajny obrazek i on jest mega spoko. Wytłumaczył mi jak się gra na instrumencie. Zrozumiałem również jak bardzo bezużyteczne jest nasze społeczeństwo w obecnym stanie. Nikomu nie zależy na dobrze drugiego człowieka a gdyby tak zabrać nowoczesne systemy to wiele państw by się rozpadło z powodu niekompetencji obecnie rządzących ludzi. Keyboard też całkiem cool :3
Super obsługa i doradztwo oraz bardzo szybka wysyłka! Zamówiliśmy w środę rano z wysyłką DHL i w czwartek paczka była u nas. Pan Kacper służył pomocą w doradzeniu który sprzęt wybrać (kupowaliśmy keyboard na prezent), jesteśmy b zadowoleni i napewno wrócimy w razie potrzeby w przyszłości.

Początek z perkusją - szybki i dobry zakup

Jako laik w sprawach związanych z perkusjami potrzebowałem oprócz dobrych cen na sprzęt również pomocy i doradztwa przy jego doborze. Zdałem się na nich i się nie zawiodłem. Zestaw perkusyjnych z akcesoriami dotarł na kolejny dzień. Ekipa profesjonalna. Z pewnością jeszcze się do nich odezwę z kolejnym zapotrzebowaniem :)
Kontakt ze sklepem. Mimo małego opóźnienia sklep zrobił wszystko, aby towar dotarł jak najszybciej i bezpieczniej. Towar tak jak w opisie. Sprawny. Polecam robić tu zakupy.
Dzięki zaangażowaniu pracowników zamówienie zostało ekspresowo wysłane z odbiorem w weekend dzięki czemu udało się dostarczyć prezent na zajaczka dla córki! Serdecznie polecam i dziękuję ❤️
Szybko i dobrze. Obsluga wyśmienita, tak jak i sprzęt który otrzymałem. Szczerze polecam!
Polecam !!! Dziękuję za wsparcie profesjonalne w wyborze pianina !!! Ekspresowa realizacja zamówienia, super kontakt !!!
Wszystko szybko i sprawnie. Dobrze zabezpieczona paczka. Kable dobrej jakości. Polecam!
Bardzo jestem zadowolony z zakupów wszystkona czas chętnie będę polecać dalej. Pozdrawiam Waldek D

Świetny kontakt ze sklepem. Sprawna realizacja zamówienia. Zakup spełnił oczekiwania. Polecam.
Kontakt jest bardzo dobry, mili konsultanci, wszystko klarowne. Niema co poprawiać.
Super. Zamówienie doszlo sprawnie, i produkty też super. Jestem zadowolony i mega dziękuję za pomoc z problematycznym bonem!

Świetny sklep muzyczny (też online)

Świetna obsługa online + e-mail, bardzo szybkie, pomocne i ludzkie podejście do klienta. Rzeczywiście biorą odpowiedzialność za sprzedawany sprzęt i przygotowują go dla klienta tak żeby mógł w pełni z niego skorzystać. Bardzo polecam i na pewno będę wracać
Szybka dostawa towaru. Łatwy kontakt.
Bardzo polecam sklep. Świetna obsługa Klienta. Wszystko sprawnie.
Profesjonalizm, doradzenie.
Bardzo dobry sprzęt.