elecx.pl

140 reviews since 22 kwi 2025

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji dostawy, jej terminowość oraz sposób przekazania towaru. Obsługa klienta jest najczęściej określana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma. Klienci bardzo doceniają atrakcyjne, konkurencyjne lub najniższe ceny oferowanych produktów. Pozytywne opinie dotyczą także wniesienia telewizora do mieszkania oraz możliwości rozpakowania i sprawdzenia sprzętu przy dostawcy. Zdecydowana większość klientów otrzymuje towar zgodny z zamówieniem. Choć pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, niektórzy klienci zgłaszają także trudności w kontakcie, brak możliwości dodzwonienia się lub opóźnienia w odpowiedzi. Zdarzają się pojedyncze przypadki dostarczenia produktów spoza polskiej dystrybucji lub pomyłek w zamówieniach. Niekiedy pojawiają się uwagi o bezosobowości obsługi lub braku przedstawiania się przez pracowników.

Opinieelecx.pl

⭐ Pełen profesjonalizm – zdecydowanie polecam!

Jestem bardzo zadowolony z zakupu telewizora LG OLED 77C61LA . Cała realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Telewizor został dostarczony własnym kurierem sklepu, a na miejscu został rozpakowany, podłączony i uruchomiony, dzięki czemu mogłem od razu sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. Sprzęt dotarł w idealnym stanie, a obsługa była miła, konkretna i pomocna. Takie podejście do klienta zdecydowanie zasługuje na 5 gwiazdek. Z czystym sumieniem polecam!. Cała realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Telewizor został dostarczony własnym kurierem sklepu, a na miejscu został rozpakowany, podłączony i uruchomiony, dzięki czemu mogłem od razu sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. Sprzęt dotarł w idealnym stanie, a obsługa była miła, konkretna i pomocna. Takie podejście do klienta zdecydowanie zasługuje na 5 gwiazdek. Z czystym sumieniem polecam!

Wielki pozytyw ! (Samsung QLED 65" QE65Q7FAAUXXH)

Zamówienie złożyłem 21.07 i już 3 dni później (24.07) otrzymałem telefon w sprawie jego realizacji. Bardzo miły pracownik poinformował mnie o pakowaniu oraz wysyłce, zapowiadając dostawę na 27-28 lipca (ze względu na weekend po drodze). Przekazał mi też numer do kuriera (mailem). 27 lipca zadzwoniłem do kierowcy i poprosiłem o kontakt telefoniczny na godzinę przed przyjazdem. Kurier dotrzymał słowa. Przyjechał sam, wniósł telewizor i zgodnie z obowiązkiem sprawdził przy mnie, czy sprzęt działa. Wszystko było w porządku, a faktura dotarła do mnie mailowo parę dni później. Telewizor pochodzi z europejskiej dystrybucji (produkcja Słowacja, kod modelu: QE65Q7FAAUXXH). Ogromnym plusem jest to, że po założeniu konta Samsung i zarejestrowaniu urządzenia, telewizor bez problemu przypisał się do mojego profilu z oficjalną gwarancją producenta ważną jeszcze przez 1,5 roku (do końca przyszłego roku). Nic więcej do szczęścia nie potrzebuję. Cała transakcja przebiegła pomyślnie. Może dostawa nie była tak ekspresowa jak w sklepach typu Morele, ale atrakcyjna cena była warta tych kilku dni czekania, zwłaszcza przy pełnej gwarancji.
Bardzo dobra i profesjonalna obsługa, w tym szybki kontakt. Sklep dba o klienta, kiedy okazało się, że zamówiony przeze mnie telewizor nie spełnia standardów, natychmiast zaproponowano mi lepszy model za te same pieniądze. Telewizor został dostarczony w umówionej godzinie, kurier pomógł wnieść i uruchomił dopiero potem nastąpił odbiór. Bardzo polecam

Zamówienie OLED lg83 całe

Zamówiłem telewizor OLED 83 lgc5. Za 3 dni zadzonił do mnie menedżer i powiedział że nie ma go w sprzedaży . Był zaproponowany nowy model OLED 83lgc6 w dobrej cenie. Kurier dostarczył , pomogł wnieść, razpokował i sprawdził na całość. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, bo ten najnowszy model ma tandem matrycę)))
Wszystko w najlepszym porządku szybka dostawa absolutnie nie mam żadnych zastrzeżeń TV Samsung Q65 wniesiony podłączony sprawdzony także gorąco polecam zakupy w ElecX.
Wszystko przebiegło bardzo dobrze wręcz wzorowo zamówiłem telewizor po najniższej cenie na rynku oryginalnie zapakowane normalnie tak jak z normalnego sklepu internetowego pan pomógł go wnieść bez żadnej opłaty sprawdził go na miejscu podłączyliśmy czy nie jest uszkodzony odbierałem za pobraniem po przeczytaniu komentarzy które radziły żeby tak zrobić i jeszcze raz wszystko przebiegło idealnie i bardzo dziękuję

LG C5 48"

Cieszę się ba jestem mega zadowolony, że znalazłem ten sklep z cenami "DLA LUDU". Gdyby jeszcze był soundbar LG...... TV gra jak przysłowiowa żyleta. Wsparłem się w ustawieniach C5 i obrazu poradami youtubera "WybierzTV" gdzie szczegółowo wyjaśnił co i jak ustawić w LG OLED i QLED. Prosta ścieżka zamówienia, dostawy. Jak wielu już wspomniało Pan pomaga przy wniesieniu, odpala TV i sprawdza czy gra, Firma wystawia dowód zakupu (faktura) więc z "choinki się nie urwali". Jedyny mankament do poprawy to słaby kontakt z klientem szczególnie w doprecyzowaniu terminu dostawy i BEZOSOBOWE NIE-przedstawianie się - nie wiesz zasadniczo z kim rozmawiasz. Czy z panem Markiem czy Robertem. Sam jestem handlowcem więc zwróciłem na to uwagę - JAKA OSOBA REPREZENTUJE FIRMĘ. Reasumując TV rewelacja, kontakt z klientem do poprawy.
Kupiłem 2 telewizory w rewelacyjnych cenach. Dostawa w niedzielę rano. Bardzo uprzejmy pan wniósł telewizory do domu, rozpakował i podłączył do prądu. Po dwóch dniach przyszła faktura na maila. Wszystko zgodnie z zamowieniem

Super!

Zarówno dostawa i kontakt zgodnie planem. Telewizor wniesiony i uruchomiony przez kuriera. Opcja płatności za pobraniem daje poczucie bezpieczeństwa.

LG C5

Mimo, iż zamówienie trwało bardzo długo (3tyg.) realizacja odbyła się zgodnie z ustaleniami. Transport własny z firmy sprawdzenie na miejscu, rozpakowanie. Fvat na maila do paru dni. Płatność za pobraniem z opcją sprawdzenia tv jest ok. Dodatkowy rabat za tak długi okres oczekiwania. Na obecną chwilę wszystko jest ok.
Kurier wniósł gratis, rozpakował,sprawdził.kurier wyjeżdża w piątek
Kupiony telewizor działa bardzo dobrze. Kurier przywiózł, rozpakował oraz sprawdził, czy działa telewizor. Polecam sklep.

Sprawnie

Szybko, solidnie zgodnie z zamówieniem, kurier ze sklepu wniósł do domu, sprawdziliśmy wszystko ok i co również ważne najtaniej na rynku. Polecam firmę z całego serca👍
Sklep petarda!!!

• +48698783955
  • elecx.pl
  • kontakt@elecx.pl
  • Warszawa, POL

O nas Witaj w naszym sklepie internetowym. Jesteśmy dumni z tego, że możemy zapewnić naszym klientom nie tylko doskonałe produkty, ale również niezrównaną obsługę, która sprawi, że ich zakupy będą czy...