Klienci bardzo doceniają atrakcyjne, konkurencyjne ceny produktów oraz możliwość sprawdzenia sprzętu przy odbiorze, co daje im poczucie bezpieczeństwa. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również szybkiej, sprawnej dostawy oraz pomocy przy wniesieniu i rozpakowaniu sprzętu. Obsługa klienta jest najczęściej oceniana jako uprzejma i profesjonalna, a realizacja zamówień przebiega zazwyczaj sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz pomyłek przy realizacji zamówienia. Część klientów wskazuje także na bezosobowy kontakt z obsługą oraz trudności w komunikacji lub brak odzewu ze strony firmy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieelecx.pl
LG C5 48"
LG C5
Sprawnie
Z góry polecam firmę Elecx
Najtaniej i z wniesieniem. Polecam
Ocena pozytywna
Jak RTV to tylko w ElecX!
elecx.pl
- +48698783955
- elecx.pl
- kontakt@elecx.pl
- Warszawa, POL
elecx.pl
O nas Witaj w naszym sklepie internetowym. Jesteśmy dumni z tego, że możemy zapewnić naszym klientom nie tylko doskonałe produkty, ale również niezrównaną obsługę, która sprawi, że ich zakupy będą czy...