guitarproject.pl

3773 reviews since 27 lut 2015

Ważny od: 22 kwi 2015
guitarproject.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Opinie o obsłudze są niemal jednogłośnie pozytywne, klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność pracowników. Klienci chwalą szeroki wybór produktów i specjalistyczny asortyment. Klienci są zadowoleni z jakości produktów, zarówno jeśli chodzi o instrumenty, jak i akcesoria. Ceny są postrzegane jako uczciwe lub atrakcyjne, a możliwość negocjacji jest dodatkowym atutem. Reklamacje i zwroty przebiegają sprawnie i bezproblemowo. Większość klientów jest zadowolona z pakowania produktów. Część klientów wskazuje na braki w niektórych kategoriach asortymentu, takich jak przetworniki. Pojawiają się także sporadyczne uwagi dotyczące opisów lub pojedynczych produktów oraz sugestie dotyczące usprawnienia procedur reklamacyjnych. Niektórzy zwracają uwagę na niedokładność lub niewystarczającą szczegółowość opisów i parametrów produktów na stronie, a także na zastrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa przesyłek.

Opinieguitarproject.pl

Świetny sklep. Jednak zauważyłem że zaczyna się zmniejszać asortyment. Zwłaszcza przetworników gitarowych. O ile kiedyś można było kupić prawie każdy przetwornik gitarowy liczący się w świecie gitary firmy Seymour Duncan czy Dimarzio to teraz jest bieda totalna. Części do gitar są dostępne. Ale braki w dostępie do przetworników są wkurzające. Zawsze można było liczyć na Guitar Project w zakupie przetworników. Teraz trzeba wydawać kasę u szkopa w thomanie.

Kupiłem przez internet komplet strun NYXL, jak się okazało po założeniu struna G miała fabryczny defekt. Podesłałem zapytanie do sprzedawcy, dość szybko otrzymałem odpowiedź że zgłoszą temat do producenta. Wczoraj dostałem całkowicie nowy komplet z reklamacji, nie płaciłem nawet za wysyłkę. Sprzedawcę polecam, cały temat został opanowany bez zbędnej gadki :)

Należy się 10 gwiazdek

Przyjęcie zamówienia z super dokładną informacją dostałem nawet wcześniej niż niż potwierdzenie transakcji z banku. Godzinę i dwadzieścia minut później paczka była już wysłana. Następnego dnia była już u mnie - od kliknięcia w "zapłać" nie minęła nawet doba!

Polecam guitarproject

Bardzo dobry sklep dla gitarzystów i osób robiących modyfikacje instrumentów. Ogromny wybór części i akcesoriów gitarowych, bez problemu znalazłem wszystko czego potrzebowałem do elektroniki i osprzętu. Zamówienie zostało szybko zrealizowane i dobrze zapakowane. Widać, że sklep specjalizuje się w temacie gitar i lutnictwa, a nie jest tylko „kolejnym sklepem muzycznym”. Zdecydowanie polecam, szczególnie jeśli ktoś szuka bardziej specjalistycznych części i akcesoriów gitarowych.

Szybka wysyłka, sprzęt świetnej jakości. Proponuję tylko pakować w bezpieczniejsze opakowania, bo wzmacniacz przyszedł w zdemolowanym pudełku. Na szczęście sam wzmacniacz był w stanie idealnym ale karton zewnętrzny wraz z oryginalnym pudełkiem zostały mocno mocno zgniecione w czasie wysyłki kurierskiej. Karton miał naklejkę "ostrożnie, nie rzucać" ale wiadomo jak to z kurierami. Wzmacniacz nie ucierpiał, więc opinia dobra, bo do Guitar Project nie mam zastrzeżeń. Były to kolejne zakupy i z pewnością będą kolejne też w tym sklepie. .

Odpowiedź ze sklepu guitarproject.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i kolejne zakupy u nas. Wiemy, że paczki w transporcie mają czasem 'rockandrollową' przeprawę, dlatego dziękujemy za tę uwagę dotyczącą opakowania – na pewno wyciągniemy wnioski i solidniej wzmocnimy kolejne paczki. Do następnego razu i niech wzmacniacz służy jak najlepiej!
Miły sprzedawca, mimo że nie miał idealnie tego co zamawiałem, to zadzwonił, omówiliśmy temat i dosłał coś podobnego. Gdyby wszyscy w handlu tak działali, to świat byłby piękniejszy
Bardzo dobra rozmowa z Panem Łukaszem i dobór instrumentu wraz z małymi widełkami do negocjacji cen, co nie jest bez znaczenia dla klienta. Niestety ze względów związanych ze wzrokiem i wyświetlaczem tunera, musiałem również przetestować zwrot gitary i jej wymianę na inny model.Jedyne co bym poprawił to sama procedura zwrotu ułatwiająca tą czynność dla klienta (zwrotny list przewozowy, umówienie kuriera z firmy współpracującej). A tak , to super ! Pozdrawiam Ekipę ze Szczecina Andrzej z Łochowa

Duży asortyment i sprawna wysyłka, wszystko super!

Zawsze kupuję i polecam guitarproject jeśli chodzi o akcesoria/narzędzia/części gitarowe i lutnicze. Spory asortyment, sprawna i szybka wysyłka - wszystko super!
mam nadzieje ,że będziecie na rynku do końca świata. zakupy u Was to czysta przyjemność. jak coś dobrze działa to tego nie zmieniać. pozdrawiam.
szybki czas realizacji zamówień, jeżeli można zwiększyć ofertę przetworników gitarowych. całej ekipie wszystkiego najlepszego . pozdrawiam.
Wszystko ok. Mimo reklamacji wszystko przebiegło bez problemu i dużą pomocą sklepu. Obsługa perfekcyjna. Serdecznie polecam

Jak zwykle Ok.

Jak zwykle. Ok. Jeśli miałbym jakąś uwagę to w niektórych artykułach powinny być bardziej szczegółowe opisy i wymiary produktu. Np. przy pokrętłach do kluczy gitarowych powinny być podane: wymiary zewnętrzne i najważniejsze wymiary otworu montażowego ( np. 4 jeśli okrągły lub 4x3.2 jeśli owalny)
Bardzo dziękuję, za współpracę. Wszystko odbyło się ekspresowo, do tego dziękuję za poradę przy wyborze potencjometrów. Pozdrawiam Jakub Porębski
M M
Marek M.
Od wielu lat dokonuję zakupów i zawsze obsługa i jakość towaru jest w pełni zadawalająca.

Bardzo dobry sklep

Szybko, tanio, sprawnie ogólnie rzecz biorąc :) ..tylko żeby Mała chciała na tej gicie więcej grać :)
Jak zwykle wszystko ok. Zakupy bezproblemowe, towar spełniajacy oczekiwania.

Najlepiej przyjechać na miejsce

Wielokrotnie korzystałem z usług tego sklepu. Uczciwe ceny, świetna obsługa - bardzo dziękuję za doradztwo! Polecam przyjechać osobiście - wszystko pomogą dobrać.
Kupowałem w tym sklepie wielokrotnie i zawsze wszystko bardzo dobrze.
Szybka wysyłka. Jedynie, jeżeli zakupiony kabel 2m, lepiej byłobym go mieć w całości zamiast 2 razy po 1m
Wszystko w porządku. Świetna obsługa. Gorąco polecam

GuitarProject.pl to największy sklep z częściami i akcesoriami do gitar w Polsce. Oprócz dużego wyboru gitar, efektów i wzmacniaczy znajdziesz tam wszystkie drobiazgi jakich każdy gitarzysta potrzebuj...

Wyświetl wszystkie profile