guitarproject.pl

Opinie łącznie (3507) Opinie (1318) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz natychmiastową wysyłkę. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i uprzejma; klienci czują się dobrze zaopiekowani. Bogaty wybór części i akcesoriów gitarowych jest regularnie doceniany. Produkty są opisywane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i spełniające oczekiwania użytkowników. Większość klientów jest zadowolona ze sposobu pakowania, a proces zwrotów oceniany jest raczej pozytywnie. Sporadycznie pojawiają się sugestie dotyczące poszerzenia oferty. Pojawiają się również uwagi o potrzebie lepszego zabezpieczenia przesyłek. Opinie na temat strony internetowej są mieszane – chwalona jest funkcjonalność, ale klienci zwracają uwagę na wygodę wyszukiwania i przestarzały design. Proces zwrotów, choć oceniany pozytywnie, według niektórych klientów mógłby być jeszcze prostszy.

Opinieguitarproject.pl

Polecam guitarproject

Bardzo dobry sklep dla gitarzystów i osób robiących modyfikacje instrumentów. Ogromny wybór części i akcesoriów gitarowych, bez problemu znalazłem wszystko czego potrzebowałem do elektroniki i osprzętu. Zamówienie zostało szybko zrealizowane i dobrze zapakowane. Widać, że sklep specjalizuje się w temacie gitar i lutnictwa, a nie jest tylko „kolejnym sklepem muzycznym”. Zdecydowanie polecam, szczególnie jeśli ktoś szuka bardziej specjalistycznych części i akcesoriów gitarowych.

Szybka wysyłka, sprzęt świetnej jakości. Proponuję tylko pakować w bezpieczniejsze opakowania, bo wzmacniacz przyszedł w zdemolowanym pudełku. Na szczęście sam wzmacniacz był w stanie idealnym ale karton zewnętrzny wraz z oryginalnym pudełkiem zostały mocno mocno zgniecione w czasie wysyłki kurierskiej. Karton miał naklejkę "ostrożnie, nie rzucać" ale wiadomo jak to z kurierami. Wzmacniacz nie ucierpiał, więc opinia dobra, bo do Guitar Project nie mam zastrzeżeń. Były to kolejne zakupy i z pewnością będą kolejne też w tym sklepie. .

Odpowiedź ze sklepu guitarproject.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i kolejne zakupy u nas. Wiemy, że paczki w transporcie mają czasem 'rockandrollową' przeprawę, dlatego dziękujemy za tę uwagę dotyczącą opakowania – na pewno wyciągniemy wnioski i solidniej wzmocnimy kolejne paczki. Do następnego razu i niech wzmacniacz służy jak najlepiej!
Bardzo dobra rozmowa z Panem Łukaszem i dobór instrumentu wraz z małymi widełkami do negocjacji cen, co nie jest bez znaczenia dla klienta. Niestety ze względów związanych ze wzrokiem i wyświetlaczem tunera, musiałem również przetestować zwrot gitary i jej wymianę na inny model.Jedyne co bym poprawił to sama procedura zwrotu ułatwiająca tą czynność dla klienta (zwrotny list przewozowy, umówienie kuriera z firmy współpracującej). A tak , to super ! Pozdrawiam Ekipę ze Szczecina Andrzej z Łochowa

Jak zwykle Ok.

Jak zwykle. Ok. Jeśli miałbym jakąś uwagę to w niektórych artykułach powinny być bardziej szczegółowe opisy i wymiary produktu. Np. przy pokrętłach do kluczy gitarowych powinny być podane: wymiary zewnętrzne i najważniejsze wymiary otworu montażowego ( np. 4 jeśli okrągły lub 4x3.2 jeśli owalny)
Obsługa jak zawsze błyskawiczna i profesjonalna. Ten siodełka, które kupiłem to jednak gówno puste w środku czego nie widzać na stronie - dobrze by było wiedzieć co się kupuje.
Przełącznik V parts zakupiony w Guitar Project działa prawidłowo ,zobaczymy jak z trwałością . poprzedni wytrzymał .....30 lat !! Dobry zakup i firma choć czasem brakuje większego wyboru w asortymencie.Zamówiłem śrubki do pickupów V parts i są ok ale nie pasują mi ( za małe łby) do pickupów Bartolini soapbar ...
W gitar projekt robię zakupy od kilku lat -super szybkie dostawy, bardzo dobrej jakości towar . Brakuje mi kilku firm od pickupów.[ale i tak macie bardzo duży wybór]. Kolejne zamowienie na części do gitar na pewno zrobię w gitar projekt. Pozdrawiam.

Kupowałem przez stronę i jest ok!

Kupowałem przez stronę i miałem trochę obaw, bo szablon strony jest trochę przestarzały, ale dałem się pozytywnie zaskoczyć. Płatność poszła bez problemu, a dostawa przyszła na drugi dzień po zamówieniu (co nie jest standardem w sklepach muzycznych). Co prawda musiałem zwrócić pickguard, bo nie pasował do mojej gitary, ale to z mojego niedopatrzenia. Tutaj też plusik za system generowania zwrotów i nadawania paczek zwrotnych. Nie czuję się zawiedziony :) Jedynie warto trochę zaktualizować design strony żeby był bardziej czytelny na mobilach, taka moja rada. Pozdrawiam!
Jestem bardzo zadowolony z zakupu: gitara elektro-klasyczna Salvador Cortez . Sam instrument i obsługa na najwyższym poziomie! Dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu guitarproject.pl

Ogromnie dziękujemy za zakupy w naszym sklepie i tak miłe słowa! Naszym celem jest łączenie świetnego sprzętu z obsługą na najwyższym poziomie, dlatego niezmiernie cieszy nas Pana zadowolenie. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!

Doskoza

Zamówiona przeze mnie nakładka idealnie pasuje do zamontowanego w gitarze przełącznika i nadaje jej wyjątkowego blasku, podkreślając sylwetkę. Mężczyźni spoglądają teraz na mnie z zazdrością, a kobiety z pożądaniem. Albo odwrotnie. W każdym razie zadowolenie z zakupu 100%!

Polecam.

Sklep godny polecenia Wysyła zawsze na czas,zgodna z zamówieniem i oczekiwaniami,duży asortyment.Polecam warto.
Bardzo fajna firma, polecam wszystkim którzy robią coś przy instrumentach.

Odpowiedź ze sklepu guitarproject.pl

Bardzo fajny komentarz! 😉 Wielkie dzięki za miłe słowa, to dla nas super motywacja do dalszego działania.
Jak zawsze, dobry i szybki kontakt, towar zgodny z zamówieniem, bezpiecznie i szybko dostarczony.
Bardzo dobry kontakt. Towar zgodny z opisem. Niestety nie popisał się przewoźnik bo na allegro była dostawa w sobotę (+2pln) a towar dotarł po weekendzie😔Ale to nie wina sklepu. Polecam sprzedającego.
Super, zawsze doradza w razie wątpliwości, szybka wysyłka, duże stany magazynowe. Polecam
Firma sprawdzona od lat ,zawsze na czas ,zawsze zgodny z zamówieniem.POLECAM !!!
Tak trzymać. Jestem zadowolony z obsługi jak i jakości towaru.

No. 1 w Polsce, jeśli chodzi o części do gitar!

Szybka dostawa, zamówienie skompletowane i porządnie przygotowane do przesyłki.
jak zwykle bardzo sprawna realizacja, porządnie zapakowane 👍
Doświadczenie bliskie nirwanie, zamawiam place i zaraz jest u mnie a do tego zawsze jest co potrzebuje