aero7.pl

Opinie łącznie (421) Opinie (160) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki, sprawny i profesjonalny montaż, a także bardzo szybkie terminy realizacji i natychmiastową reakcję zarówno przy kontakcie, jak i montażu. Doceniana jest wysoka jakość obsługi, kompetencje zespołu oraz rzetelność, dokładność i fachowe podejście. Klienci pozytywnie oceniają kontakt, komunikację i wsparcie ze strony działu obsługi klienta, zwłaszcza szybką reakcję oraz uprzejmość pracowników. Dużym plusem jest również pomoc w wyborze sprzętu oraz jasne i wyczerpujące odpowiedzi na pytania, co ułatwia podjęcie decyzji zakupowej. Większość klientów pozytywnie ocenia także czystość montażu i estetykę wykonania. Ceny są generalnie postrzegane jako atrakcyjne na tle konkurencji. Pojedyncze głosy krytyki dotyczą estetyki lub szczegółów wykonania, na przykład widocznych przewodów lub detali wykończenia. Sporadycznie pojawiają się także uwagi o wysokich kosztach lub niejasnych opłatach dodatkowych.

Opinieaero7.pl

Instalacja Toshiba Haori - dwuetapowo

1. Wycena wykonana nie przez montera a kogoś innego. Co potem zrodziło dzień świstaka i na nowo odpowiadanie na te same pytania. 2. Na miejscu monter mi psioczył, że jest mu ciężko, za co już było zapłacone. 3. Na miejscu mój majster pokazywał monterowi, gdzie ma kuć, bo patrzył na ścianę przez 10min bez pomysłu. 4. Sam pokazałem palcem, że można odpływ zrobić do łazienki. 5. Proponowanie na miejscu dziwnych pomysłów, tj korytka, gdzie wszystko było wkuwane w ścianę. 6. Od początku była zasada -> klimatyzator ma jak najmniej wystawać, zajmowac jak najmniej miejsca i na tej podstawie były ustalenia gdzie on będzie - co musiałem sprawdzać na bieżąco, czego nie lubię robić. 7. Po postawieniu klimatyzatora, pytałem czemu nie można dosunąć go na tych nóżkach, i dopiero wtedy był dokręcony bliżej krańca. 8. Brzydkie korytko zewnętrzne. Według mnie zero patrzenia na estetykę. 9. Był widoczny ubytek w ścianie, i zamiast zgłosić go od razu, to zamontowany został bez pytania i teraz widać dziurę pod nawiewem. Na pytanie kto ją zrobił? Upierali się, że to nie oni. 10. Bez pytania zamontowanie węże do wymiany cieplnej, które już na wstępie wystają poza obrys klimatyzatora. Zorientowałem się dosłownie 10min po montażu. Na mają uwagę, czemu to tak wystaje, to dostałem odpowiedź, że mogę przecież zamontować większą obudowę. Trochę niepoważne, patrz punkt 6. Na plus wiarygodność i klimatyzacja działa i było testowane przed oddaniem. Podsumowując, nie jestem zadowolony.
Zdecydowanie polecam. Szybka i sprawna komunikacja, wszystko zamontowane profesjonalnie, udzielono nam odpowiedzi na wszystkie pytania i podano wszystkie niezbędne informacje. Klimatyzacja działa wzorowo
Wszystko profesjonalnie zamontowane w ciągu 2 godzin.. Przewody pięknie zamaskowane. Klimatyzator działa niezawodnie już kilka miesięcy. Panowie mili i pomocni. Polecam tylko mieć jakieś zatyczki do uszu na czas wiercenia, bo było bardzo głośno :)
Instalacja ok. Eksploatacja jeszcze nie używany.
Profesjonalna, miły kontakt z klientem oraz montaż wykonany perfekcyjnie.
Szybki montaż profesjonalna pomoc przy doborze. Świetny kontakt z panią technik która pomogła mi w papierkowej sprawie. Ekipa wykonała czysto solidnie schludnie posprzątane po sobie mogę tylko polecić
Szybka i sprawna obsługa. Panowie odpowiedzialni za montaż klimatyzacji przyjechali przed czasem i wykonali pracę wzorcowo w nieco ponad dwie godziny. Samo urządzenie działa bez zarzutu i dzięki niemu mogę cieszyć się w pełni przyjemnym, chłodnym powietrzem w upalne dni.
Bardzo polecam Aero7 wszystkim którzy chcą szybko i w rozsądnej cenie mieć klimatyzację. Bardzo sprawny proces realizacji zamówienia: od momentu złożenia po właśnie montaż. Bardzo łatwy kontakt z biurem, punktualna I solidna ekipa montażowa, atrakcyjne ceny. Gorąco polecam!

Obsługa i kontakt super, ale...

Obsługa i kontakt super, błyskawiczne umówienie się, sama instalacja dokładnie w takim czasie, jak zapowiadany. Co do samej klimy - informacja o wydajności metrażu chłodzenia zdecydowanie zawyżona, sterowanie aplikacją tak - jak jestem w domu, co mija się z celem, jest w końcu pilot.
Podobał mi się kontakt z działem sprzedaży i z montażystą. Usługa wykonana bardzo starannie.