HJC-KASKI.PL

218 reviews since 11 gru 2024

Ważny od: 11 gru 2024
hjc-kaski.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę. Obsługa sklepu oceniana jest bardzo wysoko ze względu na profesjonalizm, uprzejmość i pomocność. Klienci pozytywnie oceniają łatwość i szybkość kontaktu z obsługą sklepu. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, dobrze wykonane i zgodne z opisem. Proces zwrotu i wymiany produktów jest oceniany jako szybki i bezproblemowy. Klienci doceniają szeroki wybór produktów dostępnych w sklepie.

OpinieHJC-KASKI.PL

Polecam każdemu spróbować zamówić kask na tej stromnie. Ja wiem ze to nie to samo co w sklepie stacjonarnym, ale obsługa i pomoc personelu jest naprawdę na najwyższym poziomie. Ze zwrotem i wymiana nie ma problemu o ile oczywiście dba sie o sprzęt. Odpowiadaja szybko i rzeczowo. Nie mam ani jednego maila bez odpowiedzi. Serdecznie polecam i sam jeszcze nie raz skorzystam.

Szybko i sprawnie! Polecam!

Duży wybór i możliwość negocjacji ceny, bezproblemowy zwrot/wymiana na plus! U mnie szybki zakup okazał się nie trafiony, więc zwrot i zakup innego produktu (finalnie i71), szybko i sprawnie. Polecam!
Jestem bardzo zadowolony z zakupu kasku w moim przypadku HJC RPHA 72, ale i też z obsługi sklepu bardzo polecam, produkt dotarł bez najmniejszej Ryski. Przyjechałem w tym modelu jakieś 400 km, może nie jest najcichszy, ale na pewno lepszy od mojego poprzednika F 71.
Kask wykonany z dobrych materiałów, ale do dziesięciu gwiazdek brakuje wewnątrz materiału bezpośrednio przy styropianie.

Super sklep, super obsługa, szybka dostawa.

Szybki kontakt z obsługą sklepu. Kask dotarł bardzo szybko. Kupiłem już w tym sklepie 2 kaski i na pewno jeszcze wrócę. Polecam.
Bardzo profesjonalna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Ekspresowa wysyłka oraz świetnie zapakowana. POLECAM!!!
Bardzo dobry kontakt ze sklepem.Pomoc w dobraniu odpowiednich części zamiennych na plus.Szybka wysyłka.Dostarczono odpowiedni towar.Super👍
Towar oryginalny zgodny z opisem i jestem bardzo zadowolony.Polecam
Mocowanie pasuje jak ta lala, cena jest atrakcyjna, wysyłka expressowa
Olbrzymi wybór kasków. Szybka realizacja zamówienia, przesyłka świetnie zabezpieczona. Miłe i przydatne gratisy. Polecam!

• +48602138128
  • hjc-kaski.pl
  • info@hjc-kaski.pl
  • Libertów, POL

Jako autoryzowany dealer HJC jesteśmy odpowiedzialni za dystrybucję oryginalnych produktów marki - kasków, dodatkowych wizjerów i części zamiennych. Wybierając nasz sklep zyskujesz pewność otrzymania ...

Wyświetl wszystkie profile