Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji i dostawę zamówionych produktów. Większość klientów podkreśla wysoką jakość siłowników i ich zgodność z opisem oraz oczekiwaniami. Klienci bardzo pozytywnie oceniają profesjonalizm, uprzejmość i skuteczność obsługi klienta. Dodatkowo wielokrotnie podkreślają łatwość i bezproblemowość montażu siłowników dzięki dołączonej instrukcji. Użytkownicy często zaznaczają, że zamówione siłowniki idealnie pasują do ich pojazdów i spełniają oczekiwania.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedeffner.pl
kupiłem siłowniki elektryczne do Toyoty RAV4, zero problemów z wymianą.
Według mnie są chyba lepsze od oryginałów, chodzą ciszej (mam je już trzy/cztery miesiące), konstrukcja też chyba lepsza co może przełożyć się na dłuższą pracę
DZIEŃ DOBRY,
DZIEKUJĘ ZA FACHOWĄ , SPRAWNĄ I SZYBKĄ OBSŁUGĘ. SIŁOWNIKI ZAMONTOWANE DO TYLNEJ KLAPY TOYOTY RAV4, POSZŁO SPRAWNIE, PRACUJĄ CICHUTKO. JESTEM ZADOWOLONY. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
DARIUSZ SIEKIERKA
Zamówiłem elektryczne siłowniki do RAV IV 2016r.
Zamówiłem elektryczne siłowniki do Toyoty RAV IV 2016r. Pasują idealnie, czytelna instrukcja montażu. No i zyskałem dodatkowy feature: jak się popchnie klapę w dół, to sama się zamyka. Mega polecam!
Dostawa następnego dnia. Niestety okazało się , że źle zamówiłem i byłem zmuszony zwrócić siłowniki. Bez najmniejszego problemu otrzymałem zwrot pieniędzy.
Wiedza i profesjonalizm
Obsługa na najwyższym poziomi. Wiedza i doświadczenie nie budząca zastrzeżeń. Brawo!
Przesyłka dotarła błyskawicznie. Siłowniki zamontowane, wszystko działa. Polecam
zamówienie przyszło bezzwłocznie, wszystko było ok
Wszystko w porządku siłowniki działają jak trzeba.
Szybka i sprawna realizacja zamówienia
Volvo XC40
Przesyłka dotarła zaskakująco szybko.
Następnego dnia po zamówieniu.
Siłowniki jakościowo dobre. Pracują głośno co mnie trochę zaskoczyło ale ważniejsze że działają.
szybkość działania
Bardzo dobry produkt, montaż bez problemu i nie potrzebna konfiguracja systemu, oprócz oczywiście górnego położenia klapy bagażnika.