allmeblo.pl

Opinie łącznie (865) Opinie (215) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli, solidność materiałów i dbałość o szczegóły. Komfort użytkowania mebli i wygoda są bardzo doceniane przez klientów, którzy często podkreślają miękkość i funkcjonalność produktów. Klienci bardzo doceniają możliwość personalizacji mebli – wyboru wymiarów, tkanin, wypełnienia i dodatkowych opcji według indywidualnych potrzeb. Większość opinii podkreśla sprawną, szybką i dobrze zorganizowaną dostawę. Wygląd mebli, estetyka i nowoczesny design to bardzo często podkreślane przez klientów atuty, wpływające na zadowolenie z zakupu. Klienci często komentują łatwość samodzielnego montażu. Kontakt z obsługą sklepu i pomoc konsultantów są najczęściej oceniane bardzo wysoko. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące trudności w komunikacji z obsługą sklepu. Zdarzają się również uwagi dotyczące wniesienia lub kontaktu z kurierem podczas dostawy oraz niejasnych instrukcji lub trudniejszych etapów samodzielnego składania mebli.

Opinieallmeblo.pl

Jestem bardzo zadowolona z zamówionej sofy i foteli . Sofa i fotele były robione na wymiary które były dopasowane na wymiary które podałam. Bardzo polecam firmę jakość i wykonanie super , dostawa o czasie

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i poświęcony czas przy jej wystawieniu! Na email wysłaliśmy upominek w postaci kodu rabatowego na następne zamówienie! Wysyłamy dziś upominek Zapraszamy ponownie!

Numer zamówienia IWTVDDVCM

Zamówienie dotarło nawet wcześniej niż przewidywany termin, wszystko zgodnie z opisem, bardzo dobra jakość wykonania i co najważniejsze narożnik jest bardzo wygodny. Szczerze mogę polecić tę firmę.
Super naroznik! Wykonany premium, materiał premium, dostawa premium. Bardzo polecam. Idealnie zmieścił się w moją wnękę i jeszcze produkcja Swarzedz (moj ukochany Poznań ❤️). Dziękuje bardzo i nastepna kanapa bedzie rowniez od Panstwa!

Udany zapas

Sofa jest wygodna i solidnie wykonana. Początkowo obawialiśmy się jak ją wniesiemy na 3 piętro, ale przyjeżdża na jednej palecie w kawałkach, które pozwalają na łatwe transportowanie. Montaż jest banalnie prosty i nie zajmuje dużo czasu. Polecam z czystym sumieniem następna sofa również będzie z Allmeblo

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Świetna obsługa. Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi, jak i z wykonania narożnika. Dużym plusem była możliwość wprowadzenia własnych zmian, np. w poduszkach. Wszystko zostało zrobione starannie, solidnie i dokładnie tak, jak chciałam. Polecam z czystym sumieniem!

Narożnik Arkadia

Zamówiłam narożnik Arkadia z tkaniną Monolith - fajny kolor i ostatecznie narożnik jest OK, tkanina fajnie się czyści i jest kocioodporna. Zamówienie zrealizowane w rozsądnym czasie (ok. 4 tygodni), więc trochę dłużej niż zadeklarowano ale ogólnie wszystko w porządku. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to instrukcja montażu która jest niezbyt jasna oraz niektóre śruby moglyby być dłuższe bo ich montaż jest problematyczny. Mam nadzieję, że narożnik posłuży długo.

Piękna i wygodna kanapa

Kanapa prezentuje się przepięknie. Jest bardzo wygodna. Dzięki temu, że boczki są wąskie prezentuje się nowocześnie i elegancko. Bardzo dużym plusem są dwa pojemniki na pościel.

instrukcja - do zmiany

szybka dostawa, dobrej jakości produkt, jedynie instrukcja nie do końca jest czytelna, można lepiej opisać kolejne kroki (tym bardziej, że nie ma opcji wykupu montażu i trzeba złożyć ją samodzielnie)

Narożnik Prego granatowy

Narożnik , Prego granatwy Nr.zamówienia #ZREYISLJI , #784008873 .Znakomity kontakt z obsługą klienta , dotarł w 14 dni kalendarzowych .Wykonany z starannie i precyzyjnie , za dopłatą sprężyny bonelli , automat DL i poduszki z wypełnieniem kulki Polecamsylikonowe , naprawdę warto!!!! . Zakup na podstawie opinii i zdjęć na stronie producenta . Jak dla mnie optymalne wymiary i kolor , który odpowiada temu na zdjęciach . Polecam Tym z Państwa , którzy jeszcze się wachają .Gwarancja saysfakcji i pełnego zadowolenia na lata ....

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Dobry kontakt ze sprzedawcą na każdym etapie zamówienia (mail/ sms o etapie realizacji). Pomoc konsultanta przy kontakcie telefonicznym. Sama kanapa estetyczna i wysokiej jakości. Zdecydowanie polecam

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

To był nasz pierwszy zakup tak dużego mebla przez internet, bez wcześniejszego oglądania go na żywo i mieliśmy co do tego trochę obaw, ale niczego nie żałujemy! Każdy element mebla można dostosować do swoich upodobań (tkaniny, wypełnienie mebla oraz poduszek, systemy rozkładania itd.). Narożnik wykonany jest bardzo estetycznie, prezentuje się pięknie i jest bardzo wygodny, wszystkie mechanizmy chodzą jak należy, instrukcja składnia jest prosta i czytelna. Super sprawą jest również możliwość wcześniejszego zamówienia próbek tkanin co uczyniliśmy. Ceny bardzo korzystne, a czas realizacji całego zamówienia był ultra szybki i zajął niecałe 2 tygodnie. Na bieżąco byliśmy informowani mailowo i SMSowo o postępach w zamówieniu. Mebel bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie. Kurier kontaktowy i pomocny. BARDZO POLECAMY! :-)

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Realizacja rozkładanego małego narożnika w bardzo szybkim i dokładnie zadeklarowanym terminie. Mało narożników jest o tych wymiarach poniżej 230 cm, a tutaj znalazłam. Jedynie polecam aby zamówić jednak próbki tkanin wcześniej, a sklep mógłby poszerzyć swoją gamę kolorystyczną o bardziej beżowo ciepłe odcienie, a nie szarości :). Kanapa średnio-twarda idealna do małego salonu. Świetne jest to, że są dwa miejsca do przechowywania i świetne jest też to, że miło małych rozmiarów jest rozkładana do spania.

Narożnik Sensei

Kupiliśmy narożnik z funkcją spania przez sklep internetowy i jesteśmy bardzo zadowoleni z całego procesu. Pomimo że nie mieliśmy możliwości obejrzenia mebli na żywo, wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. Sklep wykazał się dużą elastycznością – dostosował zamówienie do naszych próśb i wprowadził zmiany zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Sam narożnik prezentuje się świetnie, jest wygodny i starannie wykonany. Obsługa klienta na najwyższym poziomie – szybki kontakt i profesjonalne podejście. Zdecydowanie polecamy!

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Ogólnie narożnik Skandi spełnia nasze oczekiwania. Szkoda tylko, że kontrola jakości przeoczyła uszkodzoną płytę pilśniową w pojemniku na pościel w części głównej mebla. Kontakt z Państwa firmą był satysfakcjonujący do momentu, gdy dalsze informacje o dostawie powinna przekazywać firma kurierska Geodis. Informację o dostawie otrzymaliśmy od kuriera na 1 godz. przed jego przyjazdem. Próbowaliśmy śledzić przesyłkę na stronie Geodis zgodnie z Pastwa informacją, ale system nie znajdował takiej przesyłki. Praktycznie już po dostawie, nie dając za wygraną przeszukałem jeszcze raz Internet i znalazłem stronę internetową https://strefaklienta.pekaes.geodis.pl/ i pełną nazwę firmy logistycznej PEKAES-Geodis. Pozdrawiam, Ireneusz Jędzrzejczak

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i poświęcony czas przy jej wystawieniu! Na email wysłaliśmy upominek w postaci kodu rabatowego na następne zamówienie! Prosimy o kontakt z działem reklamacji w sprawie uszkodzenia, niezwłocznie zajmiemy się tą sprawą. Wysyłamy dziś upominek Zapraszamy ponownie!

Narożnik Prego

Dzień dobry. Zamówiłam w sklepie narożnik Prego, z którego jestem bardzo zadowolona. Narożnik jest wygodny, funkcjonalny, łatwo się rozkłada. Przesyłka dotarła kompletna. Pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Bardzo dobry kontakt,korzystny rabat,sofa zgodna zamówieniem,dostawa w wybranym przeze mnie terminie

Duży wybór, świetna obsługa

Pierwszy mebel jaki kupiłem bez obejrzenia ,,na żywo". Za niewielką opłatą otrzymałem przez wysyłkę próbki tkanin, co było bardzo pomocne. Po złożeniu zamówienia byłem informowany sms-owo i mailowo, na jakim etapie znajduje się zamówienie. Wszystkie etapy przebiegły terminowo. Montaż narożnika możliwy samemu, lepiej jednak w dwie osoby, wymagany klucz 10 i coś do przekłucia materiału w otworach na śruby łączące elementy. Zawsze jest jakieś ,,ale": Przydałoby się zaznaczyć, że transport nie obejmuje wniesienia (kierowca był skłonny pomóc za dopłatą, jednak nie wiem czy to reguła). W instrukcji miłym dodatkiem byłyby momenty dokręcenia śrub. Dodatkowym ulepszeniem byłoby dołączenie zamkniętych, obłych nakrętek na śruby łączące elementy mebla, które wystają do wnętrza skrzyni i sprawiają wrażenie, że mogą zahaczać o pościel składowaną wewnątrz. Drobna i niedroga rzecz, ale naprawdę daje odczucie ,,premium". Jestem bardzo zadowolony i mogę polecić.

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Kanapa wygodna, duża zaleta to możliwość konfiguracji wg własnych preferencji. Porządnie wykonana. Jedyny minus to zbyt wysokie nóżki w kanapie, przy przeciętnym wzroście nie mogę oprzeć stóp w całości na podłodze.

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Szybka realizacja zamówienia na plus. Na minus dostarczenie narożnika, niestety kierowca nie zdjął z samochodu byłam sama w domu i musiałam prosić obce osoby aby pomogły zdjąć towar z samochodu. w zamówieniu była mowa czy będę chciała wniesienia kanapy do domu, nie chciałam. Ale nie myślałam że zdejmiecie i zostawicie przed domem. niestety tutaj minus

Odpowiedź ze sklepu allmeblo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i poświęcony czas przy jej wystawieniu! Wyjaśniamy sytuacje z przewoźnikiem w opisanej powyżej sprawie, ponieważ kierowca ma obowiązek wyjąć towar z samochodu. Na email wysłaliśmy upominek w postaci kodu rabatowego na następne zamówienie! Wysyłamy dziś upominek Zapraszamy ponownie!

Sofa Prego

Jestem zadowolona z zamówionej sofy, obsługa klienta była w porządku. W zasadzie tylko tutaj znalazłam model sofy, którego potrzebowalam w przystępnej cenie. Przydatne było też otrzymanie próbek tkanin przed wyborem obicia.