coliber.pl

Opinie łącznie (294) Opinie (294) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz sprawność całego procesu zakupowego. Jakość wykonania produktów jest bardzo wysoko oceniana, klienci opisują ją jako perfekcyjną, staranną i zgodną z oczekiwaniami. Klienci są bardzo zadowoleni z kontaktu i obsługi, chwaląc zarówno profesjonalizm jak i miłą, pomocną komunikację. Klienci zwracają uwagę na staranne zabezpieczenie produktów do wysyłki, co pozwala uniknąć uszkodzeń podczas transportu. Wygląd produktów oceniany jest jako piękny, estetyczny i spełniający oczekiwania klientów. Klienci doceniają możliwość personalizacji oraz zgodność wykonanego produktu z zamówieniem i oczekiwaniami.

Opiniecoliber.pl

Panie Marcinie, serdecznie dziękuję za pięknie wykonane serduszka. Są starannie zrobione, prezentują się elegancko i dokładnie takie, jakich oczekiwałam. Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania oraz z miłej współpracy. Z przyjemnością polecam Pana usługi. Pozdrawiam serdecznie!
Napisy były zgodne z zamówieniem, bardzo starannie wykonane i z dobrego materiału który się nie wyginał przy odklejaniu taśmy czy przyklejaniu na box. Byłam mile zaskoczona że wysłano do mnie szkic projektu. Przesylka była dobrze zabezpieczona i dotarła na czas. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Obsługa na najwyższym poziomie

Szybka wysyłka. Bardzo ale to bardzo dobrze zabezpieczony towar do wysyłki. Nic się nie uszkodziło. Obsługa na najwyższym poziomie. Nie wiem jak z trwałością napisów bo to na prezent ale polecam serdecznie.

Szklanka z grawerem

Zakup szklanek z grawerem na wieczór kawalerski. Realizacja bardzo sprawna, szklanki otrzymane szybko, wszystko zgodne z wytycznymi. Zapakowane odpowiednio do transportu, nie ma do czego się przyczepić. Dziękuję

Polecam !!!

Rzadko wystawiam opinie , bo zwyczajnie mi się nie chce, ale tutaj sprzedający uratował mój prezent , zrobiłam dwa błędy w zamówieniu (zamawiałam w pośpiechu bo inny sprzedający powstanowil nie wystać towaru ). Pan zadzwonił spytal czy w zamówieniu jest błąd czy tak powinno być - za co jeszcze raz dziękuję , błyskawiczna realizacja zamówienia , polecam i na pewnie jeszcze skorzystam !

Serdecznie polecam firmę

Z czystym sumieniem polecam tę firmę. Wygodne godziny pracy, świetny kontakt z menedżerem oraz błyskawiczna realizacja zamówienia (kieliszki z personalizowanym grawerem) zasługują na najwyższą ocenę. Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka i solidne zabezpieczenie przesyłki tylko potwierdzają profesjonalizm. Uratowali mnie z prezentem na ostatnią chwilę. Wszystko na najwyższym poziomie!
Konsultacja indywidualnego projektu Logo na najwyższym poziomie. Pan profesjonalnie wyjaśnił szczegóły projektu i jego realizacji. Szklanki do whisky perfekcyjne 🥰

Grawer kieliszek wina

Spontaniczny prezent na świętowanie obrony koleżanki ułatwiło nam pomysł na grawer z humorem. Po uprzednio wysłanych wytycznych prośby został wykonany w trybie pilnym, super kontakt podczas nadzoru wykonania. Koleżanka mega zadowolona, już kieliszek testowany w dniu wręczenia 😊

Produkt perfekcyjnie zapakowany

Topper ładny. Pleksi przezroczyste, transparentne, bez białego koloru z tyłu. Przesyłka zabezpieczona perfekcyjnie ( w 10 miejscach przyklejona taśmą do kartonika. Kartonik w kilku warstwach foli bąbelkowej. Szybka realizacja i szybka wysyłka.
Wspaniały grawer! Dziękuję serdecznie! Obawiałam się, że moja grafika może być zbyt skomplikowana, a tu okazało się, że przepięknie ją nanieśliście na szkło! Jubilat już otrzymał prezent i jest bardzo zadowolony :)
Dobre naturalne produkty. Zamówienie udało się nawet zrealizować przed zakładanym terminem. Profesjonalna obsługa.
Wspaniały kontakt zamówienie dotarło w szybkim tempie i zgodne z zamówieniem pięknie dziękuję
Polecam serdecznie i jednocześnie dziękuje za pełen profesjonalizm, przychylność przy zmianach decyzji i szybką realizację .
Pełen profesjonalizm, szybka realizacja i wysyłka, Toper piękny . Serdecznie polecam
Szybka realizacja zamówienia, dobra informacja o bieżącym stanie przesyłki, zamówiony towar zgodny z zamówioną personalizacją, pięknie zapakowany. Polecam.
Dziękuję za piękną realizację. Projekt dopracowany w100%. Dziękuję za zaangażowanie w projekt. Polecam serdecznie Pozdrawiam Anna Matuszak

Strzał w 10

Przede wszystkim moje zamówienie wyszło bardzo ładnie 😊 , szybko i sprawnie dostarczone Pelecam Ewa
Szybka realizacja, produkty dobrze zabezpieczone w transporcie 👌
Polecam sprzedającego. Towar doszedł bardzo bardzo szybko. Czas realizacji zamówienia bardzo szybki. Ogólnie czekaliśmy na zamówienie 2 dni. Aniołki super :)
Wspaniała obsługa, ekspresowa realizacja, piękny produkt!!! Ogromnie się cieszę, że trafiłam na państwa firmę. Państwa produkt pięknie zdobił tort na chrzcie naszego syna. Dziękuję!