Opinie łącznie (1019) Opinie (327) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 27 gru 2022

lnianewlokno.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych tkanin, chwaląc ich miękkość, trwałość, naturalność i zgodność z opisem. Wielokrotnie podkreślają błyskawiczną wysyłkę i szybki czas realizacji zamówień. Obsługa klienta jest chwalona za profesjonalizm, życzliwość, fachowe doradztwo oraz miły kontakt. Dodatkowe próbki tkanin są bardzo doceniane przez klientów jako zachęta do kolejnych zakupów i ułatwienie wyboru. Produkty są zgodne z opisami i zdjęciami na stronie, co wzbudza zaufanie do sklepu. Klienci chwalą szeroki wybór tkanin, duży asortyment oraz możliwość dopasowania materiałów do indywidualnych potrzeb.

Opinielnianewlokno.pl

Polecam !!!

Jak zawsze, bo to już mój trzeci zakup, świetne tkaniny w mega przystępnych cenach. Duży wybór i doskonała jakość. Do tego szybciutka wysyłka i InPost gratis! Bardzo polecam wielbicielom naturalnych lnów, tu jest pewność, że materiały mają super skład. Z przesyłką przychodzą próbki różnych innych wzorów i to jest piękna inspiracja. W razie pytań, po drugiej stronie działa przemiła pani Svietłana, dziękuję ❤️

Odpowiedź ze sklepu lnianewlokno.pl

Dziękuję serdecznie za pamięć i zaufanie. Dużo twórczych pomysłów krawieckich. Miłego szycia;)
Kolejny raz zakupiłam dwa kupony lnu. Niezwykle szlachetna tkanina, która zachwyca aksamitną miękkością. Materiał jest mięsisty (gramatura 200/210), a jednocześnie plastyczny – pięknie się układają marszczenia w spódnicach, które z nich powstały. Jestem zachwycona :) Wszystko jak przy pierwszym zamówieniu: idealnie, równo docięty kupon materiału, z lekkim naddatkiem, otrzymałam próbki tkanin - bardzo raz jeszcze dziękuję :) p.s. osoba, która opisuje próbki, ma piękny charakter pisma :)

Odpowiedź ze sklepu lnianewlokno.pl

Cudnych projektów krawieckich i miłego szycia;) Serdecznie dziękuję za zaufanie ;)
Jestem mega zachwycona. Zamówiony len ma absolutnie fantastyczną jakość – materiał jest przepiękny, dokładnie taki jak oczekiwałam, a nawet lepszy Do tego ekspresowa wysyłka, wszystko świetnie zabezpieczone i pełen profesjonalizm. Bardzo miłym zaskoczeniem były również próbki innych materiałów dołączone do zamówienia To naprawdę pokazuje dbałość o klienta i ogromne zaangażowanie. Z całego serca polecam i na pewno wrócę po kolejne zakupy!
Tkaniny są cudowne! 🥰 Nie wiedziałam, że len może być taki miękki i miły w dotyku. Przesyłka pięknie spakowana, tkaniny bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu. Dziękuję za duży kawałek wspaniałej tkaniny lnianej w prezencie oraz za próbki materiałów 😊 🩷 Będę wiedziała, co wybrać przy następnym zamówieniu. Jestem niesamowicie zadowolona z zakupów! Dziękuję ❤️

Odpowiedź ze sklepu lnianewlokno.pl

Serdecznie dziękuję za zaufanie. Cudnych pomysłów krawieckich i miłego szycia;)
Sklep z dużym wyborem tkanin lnianych. Zawsze mogę odnaleźć materiał lniany do swojego pomysłu. Prosto, szybko, bezproblemowo. Zawsze można wyjaśnić wątpliwości. Polecam!

Dobra jakość

Strona wizualna strony internetowej, bogata oferta gramatur tkanin. Mam nadzieję, że to się nie zmieni bo teraz trudno o dobre tkaniny, chciałabym w tym sklepie mieć trwałego dostawcę

Odpowiedź ze sklepu lnianewlokno.pl

Serdecznie dziękuję za zaufanie. Miłego szycia :)
Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, w prezencie otrzymałam zestaw próbek dzięki czemu już planuję kolejny zakup lnu, który spełnia moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam.
Polecam sprzedawcę, przesyłka dotarła szybko, kupiłam tkaninę lnianą w tym sklepie już poraz kolejny. Len jest zawsze piękny i dobrej jakości.❤️
Szybka wysyłka, super, że można sobie wcześniej sprawdzić na próbkach, który rodzaj tkaniny finalnie kupić. Dobra jakość materiału.
Dostawa w bardzo szybkim czasie. Materiał zgodny z opisem. Bardzo zadowalający jest fakt, że dołączono próbki innych lnianych tkanin.

Odpowiedź ze sklepu lnianewlokno.pl

Dziękuję serdecznie za zaufanie :) Miłego szycia ;)

Jak zawsze bardzo szybka dostawa, tkaniny piękne, ładnie zapakowane, dodane próbki i miła niespodzianka. Czuje się szacunek dla kupującego - dziękuję i polecam

Odpowiedź ze sklepu lnianewlokno.pl

Cudnych pomysłów krawieckich :) Dziękuję serdecznie za zaufanie.

Wielka satysfakcja

jak zawsze niezwykle szybka a wręcz odwrotna dostawa zamówionego lnu, który jest zgodny z opisem i zdjęciem ze strony Firmy. Jestem bardzo zadowolona. Zawsze polecam Firmę bo zasługuje na najwyższe wyróżnienie

Odpowiedź ze sklepu lnianewlokno.pl

Serdecznie dziękuję za zaufanie ;) Cudnych projektów;)
Już drugi raz w ciągu tego miesiąca robię zakupy w Lniane Włókno i tak jak poprzednio jestem bardzo zadowolona zarówno z tkanin jak i z prędkości realizacji zamówienia . Polecam to miejsce
Tkanina lniana jest przepiękna! Dziś dopiero otwarłam przesyłkę. Bardzo dziękuję za gratis, to niezwykle miłe! Dziękuję, na pewno wrócę do Was

Odpowiedź ze sklepu lnianewlokno.pl

Dziękuję serdecznie za zaufanie. Miłego szycia;)

Polecam.

Szybka realizacja, dobry kontakt ze Sprzedawcą, informacja na każdym etapie zamówienia, produkt zgodny z opisem. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu lnianewlokno.pl

Dziękuję serdecznie za zaufanie. Dużo twórczych projektów :)
Piękne tkaniny wysokiej jakości, kolory nie odbiegają od tych ze zdjęć sklepu, tkanina docięta "po nitce" z lekkim naddatkiem, otrzymałam próbki tkanin :) szybka dostawa - bardzo dziękuję :)

Jestem bardzo zadowolona

Len bardzo dobrej jakości, dostarczony w bardzo krótkim terminie, zgodny z zamówieniem , kilkanaście centymetrów więcej, załączone próbki z opisaną gramaturą.
Przesyłka dotarła szybko, len piękny jak zwykle . Kupiłam tkaninę w tym sklepie już nie pierwszy raz. Polecam , rzetelny sprzedawca, dziękuję bardzo♥️
Lniane tkaniny są wspaniałe. Bardzo szybka realizacja. Dobry kontakt. Polecam!👍
Kupuję w tej firmie len już od dłuższego czasu i zawsze jestem bardzo zadowolona. Tkaniny są świetnej jakości, zgodne z opisem, a wysyłka szybka i bezproblemowa. Nigdy nie było żadnych nieporozumień – wszystko odbywa się rzetelnie, fachowo i na najwyższym poziomie. Z przyjemnością wracam na kolejne zakupy, bo wiem, że tu zawsze jest tak, jak powinno być. Serdecznie polecam!

lnianewlokno.pl

Materiał lniany - 100% Len na Twoje potrzeby. Tkaniny na metry i gotowe wyroby lniane. Len na pościel, obrusy lub piękne ubrania. Tkaniny takie jak len posiadają wiele korzystnych właściwości. To św...