euromat.com.pl

Opinie łącznie (914) Opinie (437) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczny czas realizacji zamówienia i dostawy. Produkty są oceniane jako bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem i zdjęciami, często przewyższające oczekiwania. Obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna, miła, pomocna i troszcząca się o klienta. Klienci podkreślają zgodność produktów z opisem, zdjęciami i zamówieniem, co buduje ich zaufanie. Wygląd, wzory i kolory produktów są często podkreślane jako atrakcyjne i szeroko dostępne. Klienci doceniają dobry kontakt ze sprzedawcą i bieżące informowanie o realizacji zamówienia. Oferta produktów jest oceniana jako szeroka, choć pojawia się pojedyncza uwaga o ograniczonej dostępności niektórych wzorów.

Opinieeuromat.com.pl

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami

Po zlożeniu zamówienia firma szybko skontakowala się telefonicznie i przekazała informację o konieczności dostosowania warunków dostawy, aby były one zgodne z oczekiwaniami zamawiającego. Ponadto na duży plus szybki czas realizacji zamówienia i przede wszystkim jakość otrzymanego produktu.

Bez zastrzeżeń. Profesjonalne Cały przebieg transakcji

Cały przebieg transakcji, od momentu zamówienia do momentu dostarczenia towaru odbył się bez zastrzeżeń. Wszystko odbyło się w idealnie.
Ładna cerata, jedna z ładniejszych w sklepie. Jesteśmy zadowoleni i sąsiedzi też. Kupiliśmy całą rolkę i dzielimy.
Wycieraczki ładne.Obydwie, mimo różnych kształtów, z tym samym motywem.Bardzo elegancko wyglądają.No cena super.
Piekne obrusy ,piekne kolory i wzory . Kupilam 6 szt bo nie moglam sie zdecydowac i teraz znowu nie umie sie zdecydowac, ktory dac na stol jako pierwszy .

Miła obsługa, która wszystko dokładnie tłumaczy

Dobry kontakt ze sprzedawcą. Miła obsługa, która wszystko dokładnie tłumaczy. Troszczy się o klienta ❤️ dobry produkt i szybka wysyłka.
Bardzo ładna cerata, gruba i piękne kolory. Cena bardzo dobra. Polecam
jestem zadowolona z zamówionych produktów , paczkę otrzymałam szybko , w obiecanym przez firmę terminie.
wybór super- tylko więcej cerat dostępnych w rolkach a pociętych miałam wybranych więcej wzorów w danych rozmiarach ale nie było dostępnych pozdrawiam Interdan
To już nie pierwsze moje zakypy w euromat. Obrusy ceratowe jak zawsze w doskonałej jakości. Dostawa - expresowa.
Świetny materiał,zgodny z opisem i zdjęciami a nawet ładniejszy obrus w rzeczywistości. POLECAM 100% !!!
Zamówiona cerata jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Towar dostarczony bardzo szybko
Bardzo sprawna obsługa, towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona! Polecam!
Bardzo sprawna obsługa, wysoka jakość zamówionego towaru
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem
Dywaniki super,miękkie ładne ale ta guma spod spodu to gruba,że po upraniu długo schnie,ale tak super
Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa
Szybka realizacja zamowienia, bieżąca informacja o postępie realizacji, zgodność opisu materiału w ofercie z rzeczywistym wyglądem.
Wszystko ok Polecam

Zadowolenie

Wszystkie oczekiwania zostały spełnione.