louis.pl- Logo - Opinie

louis.pl

Opinie (1149) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3315)

1 kwi 2024
Całkiem sprawnie poszło z zamówieniem kilku kasków. Kaski dobrze zabezpieczone do transportu. Odejmuje gwiazdkę za brak języka polskiego w niektórych momentach.

24 wrz 2024
Kupiłem z louis.pl ładowarkę Ctek cs free. W zakresie dostawy była 'solidna torba do przechowywania' (screen). Płacąc za towar zawarłem umowę na dostawę produktu zgodnie z zakresem dostawy. Torby nie dostałem w przesyłce... Tłumaczą się błędem i brakiem dostępności. Sorry Louis, ale to nie jest mój błąd... a torba jest dostępna więc kolejny niesmak obsługi: https://www.louis.pl/pl/ctek-cs-free-bag-etui-ochronne-10050584?filter_article_number=10050584 - sprzedają towar niezgodny z opisem i zawartą umową, - nie potrafią wywiązać się z umowy i dostarczyć brakujący towar, - brak obsługi klienta w języku polskim, - Najlepsza Obsługa Klienta Louis to tylko napis na stronie www, - nie potrafią przyznać się do błędu i zrekompensować pomyłki. - do momentu wystawienia opinii nie przesłali brakującej torby mimo iż była dostępna TAK NIE DZIAŁA LIDER W BRANŻY! KLIENCI, CZYTAJCIE OPISY!

Opinie nt. sklepu louis.pl

Resetuj
Firma LOUIS zachowała się bardzo profesjonalnie i szybko w mojej sprawie. Obsługa bardzo miła i skierowana do klienta. Dziękuję pracownikom firmy Louis za pomoc w załatwieniu mojej sprawy. Polecam
Właściwa obsługa i podejście do klienta. Odpowiadają na wszystkie pytania w szybkim czasie. Zakupiony towar doszedł w ciągu trzech dni bardzo dobrze zabezpieczony.

Scorpion Exo-491,kask integralny Kask integralny

Atrakcyjna cena promocyjna w stosunku do konkurencji. Płatność online. Szybka wysyłka do Polski. Kask okazał się za mały więc bezpłatnie odesłałem do sklepu.
18 paź 2024
Świetny zakup, zamówiony towar okazał się za mały więc dokonałem zwrotu i zamówiłem większy. Procedura zwrotu przebiegła szybko i pieniądze wróciły na konta.
Szybka dostawa, towar dobrej jakosci jest zgodny z opisem i zabezpieczony odpowiednio przed uszkodzeniami. Najlepsza cena. To juz moj drugi kask of Louis.
7 paź 2024
Szybko i zgodnie z opisem. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Zakupiony uchwyt spełnia swoją rolę. Solidnie i ładnie wykonany.
3 paź 2024

Świetny sklep !!! 😊

Świetny sklep bardzo dobrze zaopatrzony.Profesjonslna obsługa.Towar super zapakowany i szybka dostawa.Gorąco polecam
12 paź 2024
To był kolejny zakup w tym sklepie. Przesyłka do Polski w szybkim tempie dotarła. Żadnych problemów. Super!!
MK
Marcin K.
Sycowice
7 paź 2024
Szybko wysłane. Zgodne z opisem. Jedyne zastrzeżenie mam do DHL bo to najgorsza firma kurierska.
10 paź 2024
Szybka wysyłka , przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona , produkty zgodne z oczekiwaniami .
10 paź 2024
Super zakup. Wysylka jak zwykle szybko zrobiona . Pakowanie produktu bardzo dokladne
12 paź 2024
Kontakt. Bardzo dobry kontakt e-mail, zawsze można liczyć na odpowiedź i wsparcie.
11 paź 2024
Szybki i bezproblemowy zakup. Przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie i szybko.
17 paź 2024
Trochę długi termin dostawy do Polski ale pozytywnie oceniam ta transakcję.
14 paź 2024
Bardzo sprawny kontakt przez pocztę elektroniczną. Towar zgodny z opisem.
Obsługa i rozwiązywanie wszelkich problemów z przesyłką 10/10 Polecam!
Zakup kasku Shoei i dostawa do Polski sprawnie, szybko bez problemów.
14 paź 2024
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Perfekcyjna współpraca.
4 paź 2024
Super sklep bardzo dobrze zaopatrzony i szybka wysyłka.Polecam
Buty OK, wygodne. Czekam na rozpoczęcie sezonu w 2025 roku.