louis.pl

Opinie łącznie (4788) Opinie (749) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają szeroki wybór i dostępność asortymentu, konkurencyjne lub promocyjne ceny oraz jakość oferowanych produktów. Dostawa jest zazwyczaj szybka i sprawna, a obsługa profesjonalna, uprzejma i skuteczna. Kontakt ze sklepem otrzymuje głównie pozytywne opinie, a proces zwrotów jest opisywany jako łatwy i bezproblemowy. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, problemów z firmą kurierską oraz sporadycznych braków niektórych rozmiarów lub części. Niektórzy klienci zwracają uwagę na różnice kursowe lub niezgodności cenowe, a także pojedyncze zgłoszenia uszkodzeń produktów lub złego zabezpieczenia przesyłek. Zdarzają się także trudności z komunikacją, dłuższy czas oczekiwania na odpowiedź oraz negatywne doświadczenia związane z opóźnionym lub niepełnym zwrotem środków.

Opinielouis.pl

Ogólnie wszystko ok towar doszedł co prawda troszkę się przedłużyło ze względu na zmianę systemu . Ale ogólnie dobrze , trochę jeszcze denerwowało mnie połączenie na infolinie gdzie przełączało mnie do obsługi nie w moim języku . Towar zgodny z opisem . Czyli do poprawki czas wysyłki , mam nadzieje że już ogarnięty temat . Połączenie z infolinia aby kierować do osób które mówią w języku z kraju z którego dzwonię
Zakup oceniam bardzo dobrze. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, a zakupione buty szybko dostarczone. Samego produktu jeszcze nie używałem, ale buty wyglądają super i mam nadzieję, że równie dobrze będą się spisywać. Szukałem również butów dla syna, ale tutaj wyboru nie było. Nie rozumiem dlaczego na stronie znajduje się dziwna rozmiarówka zaczynająca się od 07 do 14, a później od 37 wzwyż. Interesował mnie rozmiar 36 i takiego nie znalazłem.

Opinia

Sklep za profesjonalizm oceniam na 5.Co do przesyłki niestety 0 dno kurier firmy DHL nie dostarczył przesyłki pod podany adres tylko bez żadnych prob doręczenia odwiózł paczkę do punktu na drugim końcu miejscowości.Przesylka nie została odebrana wróciła do nadawcy. Zachowanie firmy kurierskiej to porażka.w związku z zaistniałą sytuacją proszę o ponowne dostarczenie przesyłki pod wskazany adres lub o zwrot środków. Z poważaniem J.M
W sklepie przymierzyłem kask Scorpion Exo Tech Evo w rozmiarze L i było niby dobry. Zamówiłem przez sklep online, szybka dostawa ale jak przymierzyłem to szczęka uciskała mocno. Musiałem odesłać i poprosiłem o rozmiar XL. Sklep bez problemu wymienił i odesłał drugi kask. A wysyłka była do Polski. Teraz rozmiar jest dobry. Dziękuję Luis! Dobre podejście do klienta.

Traduzione in inglese del sito ecommerce Louise.pl

sono un italiano che vive in Polonia. La mia conoscenza del polacco è scarsa e, per ragioni legate al vostro ecommerce, devo fare acquisti sul sito Louis Poland. Per facilitare la mia compresione (e di quella di tutti i vostri clienti che si trovano nella mia condizione) sarebbe possibile aggiungere oltre al polacco la traduzione del medesimo sito anche in inglese? credo che con la AI sia tutto più facile.
To byl prezent na urodziny i mega trafiony, jego kumple jak zobaczyli to od razu na wasza strone poszli patrzec , wiec pewnie bedzie zamowienie, jest super dopasowana, jedyne co dam to prosze sie zmierzyc bardzo dokladnie, bo miala byc L ale wzielam XL i byl strzal w 10 tke, bardzo polecam !!!!

Bezpłatna pomoc

Zamówiłem w firmie Louis element, nie sprawdzając, czy pasuje on do mojego motocykla. Napisałem o tym do firmy i natychmiast otrzymałem odpowiednie wyjaśnienie i odpowiedź, że bezpłatnie prześlą mi dodatkowy adapter, który powinien rozwiązać problem. W tej chwili wszystko pasuje idealnie. Pierwszy raz spotkałem się z taką reakcją firmy, która nie tylko sprzedaje produkty, ale także wyjaśnia i pomaga zamawiającym w rozwiązaniu problemów.
The store surprised me with how quickly my order was processed. I thought it would be delivered after the New Year, but everything happened very quickly! The product is high-quality and well-packaged. The price was even lower than on the manufacturer's official website. I highly recommend it!
Polecam Zakupy. Dobry kontakt, dużo promocji, wysoka jakość towaru, szeroki asortyment. Często kupuję w sklepie stacjonarnym w Berlinie ale ostatnio też w sklepie internetowym kupiłem kurtkę i zestaw kluczy calowych na promocji. Super !!

Sklep super - POLECAM !!!!!!!

Sklep super, przesyłki jadą szybko, ładowarka zakupiona CETEK FREE przetestowana, działa super, przy mrozie -15 stopni naładowała akumulator samochodowy na parkingu w ok 20minut, samochód odpalił bez problemu. Polecam Bardzo !!!!!!!!!!!

Polecam zakupy w Louis

Bardzo konkurencyjne ceny. Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Niestety rozmiar kasku okazał się nieodpowiedni i musiałem go zwrócić. Zwrot pieniędzy odbył się również bardzo sprawnie. Polecam. Na pewno skorzystam z usług Louis w przyszłości.

Prawie super

Bogata oferta, atrakcyjne ceny i dobre promocje. Na minus słaby kontakt i długi czas oczekiwania na wysyłkę bez żadnej informacji o opóźnieniu - brak towaru na magazynie.

Wszystko w porządku, wybrałam opcję płatności przelewem i realizacja zamówienia odbyła się całkiem szybko. Paczka dobrze zabezpieczona. Jedyne co mnie zastanawia, to dlaczego kask nie był w oryginalnym opakowaniu, tylko zastępczym Louis. Generalnie okej.
Rewelacja! Zamówiony towar dotarł do Polski, jednakże z przyczyn losowych nie mogłem go odebrać i tym samym wrócił do Nieniec. Po poinformowaniu sklepu Louis o tym fakcie, sklep ponownie odesłał do mnie przesyłkę, na swój koszt. To jest wzorowa dbałość o klienta, za co bardzo dziękuję.

Oleje,filtry,świece płyny eksploatacyjne.....

Jak zwykle zakupy w tym sklepie to sama przyjemność, towar zgodny z opisem bardzo dobrej jakości, obsługa oraz wysyłka w ekspresowym tempie. Nie pierwsze i nie ostatnie zakupy w tym sklepie, szczerze polecam.

Obsługa i oferta.

Obsługa. W tym przypadku konsultacją w sprawach technicznych dotyczących zamówienia. Fachowa obsługa. No i najniższe ceny i bardzo duży wybór produktów!
Bardzo dobry sklep. Cena, szybkość realizacji zamówienia, sprawny kontakt to naprawdę mocne strony tego sklepu. Na pewno trafi na listę moich motozakupowych miejsc.

Bardzo polecam zakupu w Louis.

Bardzo polecam ten sklep. Bardzo korzystne ceny no i wysyłka za darmo do Polski. Kupiłem kask i dedykowany interkom do niego. Nigdzie nie znalazłem tych produktów taniej. Szybka realizacja i wysyłka. Napewno jeszcze odwiedzę ten sklep!
Super kontakt ze sklepem - po kilku dniach kask przyjechał. Co prawda nie był on w oryginalnym opakowaniu tylko zastępczymi ale zakładam że było to kask z ekspozycji - za taką cenę nie będę narzekał ;)
W moim wypadku obsługa była na najwyższym poziomie. Wystąpił problem z butami, zgłosiłem, piorunowa reakcja po stronie sklepu i temat został załatwiony w niesamowicie krótkim czasie. Dziękuję Louis!!!