Klienci bardzo często podkreślają ekspresowe tempo realizacji zamówień i dostaw. Opinie o obsłudze klienta są bardzo pozytywne, klienci doceniają jej profesjonalizm i uprzejmość. Klienci wysoko oceniają łatwość i jakość kontaktu ze sklepem, często wspominając szybkie i pomocne odpowiedzi. Większość klientów chwali wysoką jakość i estetykę produktów. Klienci bardzo często zwracają uwagę na staranne i bezpieczne zapakowanie przesyłek. Kilku klientów zauważa atrakcyjne lub konkurencyjne ceny produktów. Pojawia się pojedyncza negatywna opinia dotycząca wad fabrycznych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinielistwyplus.pl
Świetna i szybka obsługa dostawa na drugi dzień
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią o naszej obsłudze i szybkiej dostawie. W listwyplus.pl dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał zamówienie terminowo i w doskonałym stanie. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania.
Wszystko OK
eleganckie bardzo starannie wykonane
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat naszych produktów. W listwyplus.pl dbamy o najwyższą jakość wykonania oraz elegancki design, dlatego cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy.
zespół listwyplus.pl
Super obsługa i dobry jakościowo produkt
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię dotyczącą jakości naszych produktów oraz obsługi. W listwyplus.pl dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu najwyższy standard usług i wyroby, które spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.
Profesjonalne podejście do klienta 🙂
Odpowiedź ze sklepu listwyplus.pl
Bardzo miło nam to czytać :) Dokładamy wszelkich starań, żeby nasi Klienci byli w pełni zadowolenie ze współpracy z naszym sklepem.
Pozdrawiamy serdecznie, zespół listwyplus.pl
Bardzo szybka wysylka i profesjonalna obsługa.
Bardzo szybka wysylka, bardzo solidnie zabezpieczona. I co równie ważne...bardzo miły i pomocny kontakt.
Odpowiedź ze sklepu listwyplus.pl
Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa :)
Ok 10/10
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę i zaufanie, jakim obdarzyliście listwyplus.pl. Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać produkty najwyższej jakości oraz zapewniać profesjonalną obsługę na każdym etapie współpracy. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do ciągłego doskonalenia.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie opinii o naszej działalności. W listwyplus.pl zawsze dokładamy wszelkich starań, aby produkty i obsługa klienta spełniały najwyższe standardy jakości. Cieszymy się, że możemy sprostać Państwa oczekiwaniom i mieć okazję współpracować. Zapraszamy do ponownych zakupów oraz do korzystania z naszej bogatej oferty.
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę. W listwyplus.pl dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać produkty najwyższej jakości, które spełnią oczekiwania naszych klientów. Cieszymy się, że nasze działania spotkały się z Państwa zadowoleniem.
Szanowny Kliencie,
Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię. W listwyplus.pl dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni usatysfakcjonowany z jakości naszych produktów i obsługi. Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania.
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozytywną opinię o listwyplus.pl. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować wyłącznie wysokiej jakości rozwiązania, które zadowolą nawet najbardziej wymagających klientów.