Opinie łącznie (5000) Opinie (1258) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 gru 2025

bimago.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zarówno obrazów, tapet, jak i parawanów, podkreślając staranne wykonanie oraz zgodność z opisem i zdjęciami na stronie. Wysoko oceniana jest także estetyka produktów – piękne kolory i efektowny wygląd na żywo często przewyższają oczekiwania, co potwierdzają pozytywne opinie o zgodności z wizualizacjami. Obsługa klienta jest postrzegana jako bardzo pomocna, profesjonalna i szybka, a pakowanie przesyłek regularnie zbiera pochwały za staranność i zabezpieczenie. Szybkość oraz terminowość dostawy również są często wymieniane jako atuty sklepu. Dodatkowo montaż produktów, zwłaszcza obrazów i tapet, jest przeważnie oceniany jako łatwy i intuicyjny. Sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia dotyczące firm kurierskich lub braku informacji o terminie wysyłki. Nieliczne uwagi dotyczą także różnic w kolorze lub szczegółach produktu względem zdjęć na stronie oraz drobnych uszkodzeń przesyłek. Kilka osób zgłaszało również problemy z akcesoriami montażowymi lub systemem zawieszenia.

Opiniebimago.pl

szczerze mówiąc to nie sposobalo mi się mcowanie obrazu - do samodzielnego montażu. Wg mnie nie bardzo pasowało do ramy. Uzyłem tradycyjnego wieszaka. Wg mnie bardziej pasowało do tej ramy. Mocowanie które przysłaliscie lepiej by paspwało do ramy z sosnowego drewna. Poradziłem sobie - to był zresztę prezent. Nie rozpakowywałem i zaniosłem -musiałem później organizować odpowiednie mczowanie. Jest OK!

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za podzielenie się uwagami i wystawienie nam mimo wszystko najwyższej oceny. Przykro nam, że dołączone mocowanie okazało się nieodpowiednie i wymagało zastosowania innego rozwiązania. Cieszymy się jednak, że ostatecznie udało się zamontować obraz. Państwa sugestię przekażemy odpowiedniemu działowi.

Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu

Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Zamówienie zostało sprawnie zrealizowane, a kontakt z obsługą był szybki, konkretny i bardzo pomocny. Po zgłoszeniu moich uwag firma sama zaproponowała rozwiązanie problemu – zwrot pieniędzy lub ponowne wysłanie produktu. Bardzo doceniam takie podejście do klienta. Sama fototapeta jest dobrej jakości i adekwatna do swojej ceny. Jedyną różnicą, którą zauważyłam, jest kolorystyka – na żywo jest nieco ciemniejsza i bardziej beżowa niż na zdjęciach poglądowych. Podejrzewam, że część różnicy może wynikać z ustawień ekranu. Ogólnie jestem zadowolona z zakupu i przede wszystkim bardzo pozytywnie oceniam kontakt oraz podejście firmy do klienta. Zdecydowanie na plus.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Serdecznie dziękujemy za szczegółową opinię i docenienie naszego podejścia do klienta. Cieszymy się, że zaproponowane rozwiązanie spełniło Pani oczekiwania. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą kolorystyki i oczywiście zapraszamy ponownie! :)

Wysoka jakość i świetna obsługa

Szybka realizacja zamówienia- w ciągu kilku dni tapety zostały dosarczone. Niestety tapeta, okazała się zbyt ciemna do pomieszczenia. Na plus wysoka jakość wydruku, papier przypomina ten na którym drukowane są fototapety. Zgłosiłem zwrot- wszystko bez problemu, zwrot pieniędzy otrzymałem następbego dnia po odesłaniu zamówienia, super szybko, chyba dlatego że płaciłem blikiem. Szczerze polecam, wszystko w jak najlepszym porządku!

Piękny obraz fatalne dostarczenie

Obraz bardzo ładny, zgodny z moimi oczekiwaniami. Niestety kurierzy nie popisali się. Ramka obrazu w jednym rogu jest pęknięta i naciągnięcie obrazu w tym miejscu puściło, niestety marszczy się. Do takich towarów handlowych jak obrazy powinni Państwo współpracować z odpowiedzialnymi firmami kurierskimi, które mają pracowników odpowiedzialnych którzy mogą powstrzymać się od standardu rzucania przesyłkami w takich przesyłkach jak obrazy. Jeśli to jest trudne, może kary dla firm kurierskich lub minimum odkupienie klientowi na koszt firmy kurierskiej uszkodzonego towaru. Gdyby Państwo jako strony nadające przesyłki cisnęli dostarczających odpowiednio silnie, może standardy firm kurierskich zostałyby podwyższone? Raczej bez nadającego przesyłki ich dostarczyciel nie ma zamówień, nie ma pracy, wydaje się być logiczne z biznesowego podejścia. Na ten moment traktowanie przesyłek przez kurierów jest bardzo słabe, pracodawca kuriera nie działa w zakresie zmiany jakości tego elementu, a cierpi konsument.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że sam obraz spełnił Państwa oczekiwania, natomiast bardzo nam przykro z powodu uszkodzenia powstałego podczas transportu. Prosimy o kontakt mailowy oraz przesłanie zdjęć uszkodzenia – dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie. Dziękujemy również za przekazane uwagi dotyczące dostawy – są dla nas bardzo cenne.

Miła i pomocna obsługa klienta

Jakościowo, wydruki na płótnie (3) które zamawiałem są naprawde ok. Podczas pierwszego zamówienia czekalem bardzo długo na dostawe bo zamówione artykuly lezaly zagubione na magazynie sklepu (zostalo mi zaproponowane zmniejszenie ceny o fajna kwote, z ktorej nie skorzystalem, ale liczy sie fakt ze chciano mi to jakos wynagrodzic), natomiast ostatnie zamowienie zlozylem w pt a we wt bylo juz u mnie wiec bardzo fajnie i expressowo. Obsluga pomocna i uprzejma. Czy bym wrocil? Tak bo wrocilem, czy bym polecil? Tak.
Nie wiedziałem w sumie czego się spodziewać, ale zarówno jakość obrazu jak i ramy w zupełności spełniły moje oczekiwania. Duży wybór, dobra jakość, czas realizacji taki, jaki był podany. Polecam. PS. Bimago, proszę zachować standardy, bo planuję jeszcze przynajmniej jeden zakup w najbliższym czasie :)
Jestem pozytywnie zaskoczony całą transakcją. Czytając opinie bałem się o utrudniony kontakt o opóźnienia w dostawie. Nic takiego nie miało miejsca. Moje zamówienie tapeta zardzewiała płyta wersja premium 8 rolek zrealizowane bardzo szybko. Kontakt z infolinią też sprawny. Na początku miałem obiekcje czy to będzie dobrze wyglądało jak rozwinąłem kawałek rolki. Ale układając na ścianie wysokiej na 3.3m po trzy sekwencje wygląda to zjawiskowo. Tapeta wg mnie nie wygląda identycznie jak na zdjęciach reklamowych bo tam jest bardziej matowa jakby ceglasty kolor. W rzeczywistości jest bardziej intensywna i połyskujca ale wygląda imponująco i jest to produkt na pewno który przyciąga wzrok.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za tak szczegółową i szczerą opinię 😊 Cieszymy się, że mimo początkowych obaw cała realizacja spełniła oczekiwania – zarówno pod względem czasu, jak i kontaktu. To dla nas szczególnie ważne. Zapraszamy ponownie!

Strzał w dziesiątkę

Fototapeta jest przepiękna, kolory dużo bardziej nasycone niż na przedstawionych w internecie, a sama ściana nadaje teraz klimatu całemu salonowi! Co prawda póki co w salonie jeszcze nic nie ma, dlatego mam nadzieję, że będę umiała tu jeszcze raz umieścić aktualizację, ale na ten moment jesteśmy bardzo zadowoleni! Polecam każdemu zakup

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię 😊 Cieszymy się, że fototapeta spełniła Państwa oczekiwania. Życzymy udanej aranżacji wnętrza i dziękujemy za polecenie naszego sklepu!
Parawan z widokami ok. Szkoda tylko , ze ramię nie otwiera się do środka bo wówczas zasłaniał by łózko. Ogółem oceniam na dobry. bardzo dobrze że takie parawany istnieją, gdyż ułatwia funkcjonowanie i życie kiedy się opiekujemy osobami niepełnosprawnymi. Parawan ociepla egzystencję tych ludzi i to wówczas kiedy nie tylko leżą. Zakładam ten parawan, kiedy łóżko jest puste. Dziękuję z poważaniem MTW
Tapeta piękna, kładzie się bardzo łatwo, każdy pasek ponumerowany, położyłam całą ścianę w półtora godziny...jedyny minus , że do zakupionego kleju nie ma instrukcji w jakich proporcjach powinien być rozrobiony.. ale ogólnie jestem bardzo zadowolona

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że tapeta spełniła Pani oczekiwania, a montaż przebiegł sprawnie. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą instrukcji przygotowania kleju – z pewnością weźmiemy ją pod uwagę :)

Obrazy dobrze wykonane, wersja premium ma piękne kolory, przystępna cena. Jedyny minus to delikatnie za mała ostrość obrazu, widoczna tylko przy patrzeniu z bliska, spowodowana prawdopodobnie rozciągnięciem oryginalnego obrazu do proporcji druku.

Obraz premium.

Zamawiałam obraz premium. Dostawa zajęła 7 dni (jak w opisie) + Przesyłka dobrze zapakowana. Opakowanie (tekturowe) był lekko zgniecione z jednej strony, jednak obraz nie był uszkodzony. Sam obraz był dodatkowo dokładnie zafoliowany. + Kolory i ich nasycenie nie odbiegały od tego co widać na stronie internetowej. - Haczyki do zawieszenia trzeba samodzielnie zamocować (choć może dla niektórych osób to zaleta) Zamawiałam wersję premium, czyli z powłoką żelową. Jest ona lekko błyszcząca. Na stronie przy zdjęciu każdego obrazu jest kółeczko z powiększeniem faktury powierzchni obrazu i przedstawia ono widok jakby pociągnięć pędzla. W rzeczywistości widoczne są spękania i marszczenia. Ogólnie polecam.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię i zdjęcia! Cieszymy się, że kolory, zabezpieczenie i jakość spełniły oczekiwania. Dziękujemy też za cenne uwagi dotyczące detali – są dla nas bardzo pomocne. Zapraszamy ponownie
Jestem zadowolona z każdego etapu zakupów. Kontakt merytoryczny, produkt spełnia wszelkie oczekiwania, pięknie wygląda na żywo. Dostawa ekspresowa, obrazy zabezpieczone super.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że cały proces zakupowy spełnił Pani oczekiwania, a obrazy prezentują się pięknie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie :)

Polecam! Piękny parawan :)

Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Parawan pięknie wypełnił i odzielił przestrzeń. Klientki bardzo chwalą. Zgadza się kolorystycznie na żywo- wygląda tak samo jak na aukcji na stronie. Solidny, przyszedł w jednym kawałku, delikatnie prześwituje jak jest słońce, ale to nie jest duży problem.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię 😊 Ogromnie się cieszymy, że parawan spełnił wszystkie oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Kupiłam tapetę na tył mebla. Obawiałam się jak się będzie kłaść, ale bardzo mile się zaskoczyłam. W wersji podstawowej tapeta przepiękna i kładzie się nią rewelacyjnie! Polecam każdemu!

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że montaż okazał się łatwiejszy, niż się Państwo spodziewali, a fototapeta spełniła oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!
Zjawiskowy parawan, konstrukcja główna to drewno, na które naciągnięto płótno zawierające nadruk wysokiej jakości, wyglądający jakby ktoś użył do tego pędzla. Pod spodem odnajdziemy również plastikowe nóżki zabezpieczające podłogę przed zarysowaniem, nie można zapomnieć o skrupulatnym pakowaniu i profesjonalnej obsłudze klienta.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że docenili Państwo zarówno jakość wykonania parawanu, jak i dbałość o detale, stabilną konstrukcję oraz staranne zabezpieczenie w transporcie. Równie miło nam słyszeć, że obsługa spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie
Parawan z reprodukcją oryginału japońskiego został wykonany starannie i jest bardzo dobrej jakości. Od zamówienia do realizacji minęło zaledwie parę dni. Pozdrawiam!

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Serdecznie dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że docenili Państwo jakość wykonania oraz sprawną realizację zamówienia. Również pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)
Parawan jest piękny, warto było na niego czekać. Szkoda tylko, że to było takie trochę czekanie w ciemno, bo poza mailem o przyjęciu zamówienia do realizacji nie było żadnej informacji kiedy planowana jest wysyłka i ciężko jest w tym czasie cokolwiek zaplanować. Niemniej należy się 5 *.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa oraz docenienie naszego parawanu. Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania. Jednocześnie dziękujemy za cenną uwagę dotyczącą komunikacji w trakcie realizacji zamówienia. Pracujemy nad tym, aby wszyscy klienci byli na bieżąco informowani o statusie wysyłki i mogli łatwiej zaplanować odbiór zamówienia. Dziękujemy za zaufanie i przyznane 5 gwiazdek :)
Po raz kolejny skorzystałam z zakupu z obrazu i na tym nie poprzestanę. Polecam z całego serca. Piękne wykonanie, świetna jakość, rewelacyjny kontakt i profesjonalne pakowanie towaru.
M W
Magda W.
Przepiękny obraz w stonowanych kolorach, bardzo ładnie wykonany. Rama drewniana jeszcze pięknie go podkreśla. Przesyłka porządnie zapakowana. Polecam!!!!

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! Miło nam, że docenili Państwo wykonanie obrazu oraz sposób przygotowania przesyłki. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie :)

bimago.pl

Bimago.pl to sklep internetowy, który od ponad dekady specjalizuje się w tworzeniu wyjątkowych dekoracji ścian. Nasza oferta obejmuje wydruki na płótnie, plakaty, fototapety oraz parawany, które są ni...

Wyświetl wszystkie profile