Klienci są bardzo zadowoleni z estetyki biżuterii, chwaląc jej piękny wygląd oraz zgodność z oczekiwaniami. Doceniają także ekspresową wysyłkę, sprawną realizację zamówień oraz staranne i estetyczne pakowanie produktów. Jakość biżuterii jest określana jako bardzo dobra, a produkty odpowiadają opisom i zdjęciom na stronie. Obsługa klienta uznawana jest za profesjonalną, szybką i pomocną. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące drobnych wad biżuterii.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesohobizuteria.pl
Przepiękna biżuteria to moje kolejne zakupy u was i nie ostanie. Uzależnieniłam się.🥰❣️❣️❣️🥰🥰🥰
Prezent trafiony. Łańcuszek i kolczyki prześliczne. Jestem bardzo zadowolona. Pięknie zapakowane. Szybka przesyłka.
Wszystko w rzeczywistości ładniejsze niż na zdjęciu zamawiam juz 3 raz. Warto!!
Odpowiedź ze sklepu sohobizuteria.pl
Niezmiernie cieszy nas fakt, że biżuteria na żywo robi jeszcze większe wrażenie – zawsze staramy się, aby jakość wykonania i blask detali pozytywnie zaskakiwały po otwarciu paczuszki. ✨
To moje kolejne zamówienie wszystko jest bardzo ładne.Polecam
Przepiękny pierścionek. Bardzo dobrze, ze jest regulacja rozmiaru
Bardzo ładne bransoletki.jeszcze tu wrócę na kolejne zakupy 🥰
Pierścionek 💍
Pierścionek ładny,jak na zdjęciu.Przesylka szybka,ładnie opakowana.Nie ma się do czego przyczepić 😏💍
Szybka i profesjonalna obsługa klienta ! Firma na medal!
Jakość i cena....rewelacja
Jeszcze nie raz wrócę:)
Emalia na kulce pierścionka nie jest równomiernie rozłożona , są jakby „zacieki” . Po za tym pierścionek jest prześliczny .
Szybka wysyłka, towar zgodny z obrazkiem, cena przystępna, bardzo dobrze zapakowany.Polecam
Piękna biżuteria w bdb cenach to już moje kolejne zamówienie. 100%zadowolenia 🧡
Niestety ale kolor pierscionka ze zdjęcia znacznie odbiega od koloru faktycznego.
Odpowiedź ze sklepu sohobizuteria.pl
Pani Wioleto, sprawdziliśmy, że otrzymała Pani dokładnie taki kolor pierścionka, jak na zdjęciu produktowym. Jeśli jednak produkt nie spełnia Pani oczekiwań ma Pani 14 dni na zwrot produkt. Mamy jednak nadzieję, że będzie się dobrze użytkował i cieszył oko :) Pozdrawiamy
Polecam serdecznie , mega szybka wysyłka biżuteria przepiekna dokładnie jak na zdjęciu !!!
Piękna bransoletka, wykonanie oraz jakość na 5 z +
Naszyjnik bardzo ładny.Przesyłka szybko dotarła
Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem, ładnie zabezpieczony. Polexam
Fajna biżuteria. Świetnie wykonana. Polecam
Polecam biżuterię tej firmy.
Jestem bardzo zadowolona..
Bransoletka jest super.