Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką realizację zamówień i błyskawiczną wysyłkę. Wiele opinii podkreśla bardzo dobre, staranne i bezpieczne pakowanie towaru, zwłaszcza szklanych produktów. Klienci doceniają profesjonalną, uprzejmą i pomocną obsługę oraz dobry kontakt ze sprzedającym. Wielu klientów potwierdza, że produkty są zgodne z opisem i zamówieniem. Opinie wspominają o wysokiej jakości produktów i starannym wykonaniu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewhiskeyrocks.pl
Nie ma lepszych niż Whiskey Rock
Od momentu złożenia zamówienia do odebrania paczki nie minęła nawet doba – to poziom obsługi, który naprawdę robi ogromne wrażenie! Wszystko zostało perfekcyjnie zapakowane, grawer wykonany z najwyższą starannością, a dodatkowo sklep skontaktował się ze mną telefonicznie, aby doprecyzować szczegóły i mieć pewność, że efekt końcowy w pełni spełni moje oczekiwania. Takie podejście do klienta spotyka się dziś niezwykle rzadko. Wielkie WOW i ogromne brawa dla całego zespołu Whiskey Rock za profesjonalizm, zaangażowanie i błyskawiczną realizację. Z całego serca polecam i na pewno jeszcze tu wrócę. Dla mnie – najlepsi!
Polecam zakupy w sklepie.
Swietny, bezproblemowy kontakt ze sklepem. Profesjonalne podejscie do klienta.
Zamowienie ladnie zapakowane, dobrze zabezpieczone.
Czesci zestawu barmanskiego zapakowane, kazda osobno, dobrej jakosci. Calosc wyglada bardzo estetycznie. Nie ma sie do czego przyczepic😀
Zestaw zakupiony na prezent, mysle, ze na pewno sie spodoba😀
zamówienie zrealizowane szybko i bez problemu, artykuł bardzo dobrze zabezpieczony
Obsługa klienta cudowna! Ekspresowa wysyłka, na pewno będę wracać
Zamówienie zgodnie z opisem szybka rejestracja.
Bardzo polecam!
Wspaniale zapakowane napoje szklane, na pewno dokonam zakupu ponownie. Ekspresowa wysyłka :)
Szybka przesyłka dobrze zabezpieczona
Dziękuję za szybką wysyłkę 🫶 wszystko zgodne z moim zamówieniem .
Odpowiedź ze sklepu whiskeyrocks.pl
Cieszymy się, że prawidłowa i sprawna realizacja zamówienia została doceniona tak pozytywnym komentarzem :)
Profesjonalna obsługa. Wie jak wyjść z ciężkich sytuacji i są bardzo komunikatywni
Szybka realizacja zamówienia, towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam
Towar zgodnie z zamówieniem. Szybko i sprawnie. Opakowanie na piątkę. Polecam.
Szybka dostawa, pięknie zapakowane, świetne syropy, dziękuję.
Odpowiedź ze sklepu whiskeyrocks.pl
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę :)
Mega
Obawiałam się wykonania, ale wszystko OK. Oryginalny prezent.
Szybko i sprawnie.
Polecam . zapakowane butelki 10/10
Otrzymałem to co zamówiłem, w rozsądnym terminie i super zapakowane - butelki był na czas transportu umieszczone w czymś co można określić jako "dmuchaną tubę". Super opakowanie!
WSZYSTKO OK BARDZO DZIĘKUJE
Bardzo szybka dostawa