Opinie łącznie (1661) Opinie (577) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 17 kwi 2023

whiskeyrocks.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Zdecydowana większość klientów wyraża zadowolenie z bardzo dobrego zabezpieczenia i estetycznego pakowania produktów. Klienci regularnie doceniają profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie obsługi. Klienci pozytywnie oceniają jakość oferowanych produktów oraz ich zgodność z opisem. Wielu klientów chwali łatwy, sprawny i przyjazny kontakt ze sklepem.

Opiniewhiskeyrocks.pl

Zdecydowanie polecam Whiskey Rocks! Wszystko przebiegło zgodnie z ofertą – produkt jest świetnej jakości i w pełni odpowiada opisowi. Ogromny plus za to, że zdjęcia na stronie nie są tylko wizualizacjami, ale wiernie przedstawiają rzeczywisty wygląd produktu. Do tego bardzo szybka dostawa i bezproblemowa realizacja zamówienia. Z pewnością wrócę na kolejne zakupy!

Nie ma lepszych niż Whiskey Rock

Od momentu złożenia zamówienia do odebrania paczki nie minęła nawet doba – to poziom obsługi, który naprawdę robi ogromne wrażenie! Wszystko zostało perfekcyjnie zapakowane, grawer wykonany z najwyższą starannością, a dodatkowo sklep skontaktował się ze mną telefonicznie, aby doprecyzować szczegóły i mieć pewność, że efekt końcowy w pełni spełni moje oczekiwania. Takie podejście do klienta spotyka się dziś niezwykle rzadko. Wielkie WOW i ogromne brawa dla całego zespołu Whiskey Rock za profesjonalizm, zaangażowanie i błyskawiczną realizację. Z całego serca polecam i na pewno jeszcze tu wrócę. Dla mnie – najlepsi!
Duży wybór towarów, jednak, gdy robiłam duże zamówienie na stronie sklepu, nie mogłam zakończyć transakcji. W związku z tym najpierw kupiłam część, a potem próbowałam zamówić pozostałe rzeczy. Jednak przez stronę nie udało się. Zadzwoniłam do Państwa i pan, z którym rozmawiałam przyjął zamówienie przez telefon. Obydwa zamówienia dotarły błyskawicznie, były świetnie zabezpieczone i zapakowane. Jestem zadowolona z zakupów i obsługi. Obsługa uprzejma i życzliwa. Problemem była strona internetowa sklepu.
Jakość zapakowania pozostawia wiele do życzenia. Skrzynka zapakowana tylko w karton, bez żadnych foli bąbelkowych czy wypełniaczy. Drewno z którego została wykonana jest miękkie przez co widoczne jest każde odgniecenie. Dodatkowo w skrzynce było tyle luzu, że kamienne kości wypadły że swoich miejsc i latały po szklankach. Na szczęście w tym przypadku nic się nie uszkodziło. Sam towar ładny i elegancki.
Cały zestaw barmanski otwiera nowe doznania podczas okolicznościowych spotkań z przyjaciółmi,dzięki zestawowi zaskoczyłem przyjaciół fantastycznymi drinkami.Przydatny sprzęt.

Błyskawicznie i bezpiecznie

Błyskawiczne nadanie! Świetnie zapakowana przesyłka. Pierwszy raz kupowałem "szkło" przez internet i miałem wątpliwości. Dzięki Whiskey Rocks już nie mam!;) Dzięki!

Super prezent!

Grawer wyszedł pięknie, kamienie są starannie oszlifowane, a całość prezentuje się rewelacyjnie! Solenizant bardzo zadowolony :D
bardzo miła obsługa, dobry kontakt ze sprzedawcą, wszystko na czas, serdecznie polecam
Polecam produkt dobrze zapakowany i zabezpieczony wykonanie bardzo ładne
Bardzo dobrze zapakowane , pełny profesjonalizm, dziękuję
Polecam zakupy w sklepie. Swietny, bezproblemowy kontakt ze sklepem. Profesjonalne podejscie do klienta. Zamowienie ladnie zapakowane, dobrze zabezpieczone. Czesci zestawu barmanskiego zapakowane, kazda osobno, dobrej jakosci. Calosc wyglada bardzo estetycznie. Nie ma sie do czego przyczepic😀 Zestaw zakupiony na prezent, mysle, ze na pewno sie spodoba😀

Szybka przesyłka, stojak świetnie wykonany, mega pomysł na prezent
Wszystko naprawdę pyszne ,idealne bazy do lemoniady!

Wszystko super

Bogaty asortyment, szybkie wykonanie graweru i błyskawiczna wysyłka 🥃
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem.
Bardzo dobrze zabezpieczone produkty do transportu oraz szybka dostawa..
Błyskawiczna realizacja i solidne pakowanie. Zakupy w tym sklepie to przyjemność.
Super towar, ekspresowa wysyłka. Polecam
Szybka profesjonalna obsługa . Polecam
zamówienie zrealizowane szybko i bez problemu, artykuł bardzo dobrze zabezpieczony

whiskeyrocks.pl

Whiskey Rocks To nasze motto i kierunek działania. Whisky oraz inne trunki dają nam możliwość relaksu i nabrania dystansu do życia. Dzięki nam możesz to robić w lepszym wymiarze. W naszym sklepie z...