epicuriadeli.com- Logo - Opinie

epicuriadeli.com

Opinie (22) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (22)

epicuriadeli.com- Logo - Opinie

epicuriadeli.com

Opinie (22) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (22)

Opinie nt. sklepu epicuriadeli.com/

Kupuję w Epicuria DELI produkty marki ANGELINA, które uwielbiam... A lepiej możecie zrobić Państwo tylko to, żeby oferta tych produktów była większa. Ale i tak dziękuję, że chociaż jest ich kilka i mogę dzięki Wam cieszyć się moim ukochanym kremem kasztanowym - francuskim smakiem mojego dzieciństwa...
Szybka wysyłka i pyszne produkty. Długo nie mogłam znaleźć w Polsce pysznej tapenady, ta z Artisan de la trufe z dodatkiem trufli jest obłędna, a w dodatku mają moje ulubione herbaty Kusmi. Uwielbiam i z pewnością wrócę po więcej!

Oliwa ma bardzo intensywny, truflowy aromat – idealna do wykończenia dań, ale raczej nie na co dzień. Sklep ejzu na plus: szybka wysyłka, wszystko dobrze zapakowane i zgodne z opisem.
Znakomite produkty i szybka dostawa. Nareszcie moje ulubione produkty Angelina są w Polsce.
Pyszne produkty! Bardzo miła obsługa. Paczka przyszła szybko i ładnie zapakowana.

Cenimy za jakość produktów

Lubimy produkty z oferty epicuriadelo.com
Super:))
Wszytko super
Nie otrzymaliśmy gratisu, który był dodawany do zamówień powyżej 300 zł. Zapłaciliśmy powyżej 600 zł i niestety nic nie otrzymaliśmy