Opinie łącznie (2321) Opinie (1051) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 20 lip 2021

lifeberry.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkową świeżość dostarczanych owoców i warzyw, co jest dla nich jednym z kluczowych atutów zakupów. Smak produktów, zarówno owoców jak i soków, jest bardzo wysoko oceniany przez klientów, którzy często opisują je jako pyszne, słodkie i naturalne. Produkty są często opisywane jako bardzo dobrej lub wręcz premium jakości, co buduje zaufanie do sklepu. Bezpieczne, solidne i staranne pakowanie produktów jest często chwalone przez klientów jako gwarancja dostawy w dobrym stanie. Klienci często podkreślają wysoki poziom obsługi, profesjonalizm i łatwość kontaktu, co sprzyja kolejnym zakupom. Szybkość i terminowość dostawy to mocny punkt obsługi, choć zdarzają się pojedyncze przypadki opóźnień.

Opinielifeberry.pl

In post nie popisał się ,we wtorek byłam w domu ,a kurier jak błyskawica zadzwonił domofonem i zwiał. W środę zadzwoniłam że będę w domu do 14 .50 . Przyjechał 15.20 a potem wieczorem zostawił w paczkomacie . Chodzę z dwoma kulami ,sama mieszkam wiec musiałam prosić obcą osobę o odbiór. Z waszej strony wszystko idealnie. Dziękuję
Świetny pomysł że gdy kupuje się większą ilość - tu pakiety po 15 sztuk - to cena spada. To motywuje by kupić więcej. Bo cena jednej buteleczki jest bardzo wysoka i spadek ceny gdy pakiet 15 sztuk motywuje mocno do zakupu. Gdyby cena jeszcze spadała la wiekszej ilości też by jeszcze motywowała. Piszę w SWOIM imieniu klienta prywatnego do zup rodzinnych wcale nie hurtowego ale na pewno to dotyczy wielu takich osób zaglądających na stronę z zakupami. To oprócz tego że bez soli i z niewiele cukru co oczywiście jest podstawą zakupu, ale gdyby zaporowa cena to powstrzymuje. A tak w pakietach to wręcz motywuje aby kupić więcej.

Najlepsze owoce

Dzień dobry, nie znajduję niczego, co można by bylo ulepszyć. Wszystko jest naprawde idealne. Owoce są niezwykle świeże, przepyszne, mają wspaniałą równowagę między słodyczą a kwasowością, są wspaniale zapakowane, przyszły na drugi dzien od złożenia zamówienia. Jak dla mnie przyznaję Państwu najwyższe noty. Jestem bardzo zadowolona, dziękuję.
Czereśnie bardzo dobre , zamawiałam również w roku ubiegłym i też byłam zadowolona. Chce zamówić jeszcze jedną przesyłkę z czereśniami, ale link podany przez Państwa wymaga ode mnie hasła do konta , a ja zamawiałam jako gość bez rejestracji .Jak mogę zamówić jeszcze raz w taki sam sposób, nie logując się?

Odpowiedź ze sklepu lifeberry.pl

Zamówienia można składać bez konieczności rejestracji i logowania się na www.lifeberry.pl/sklep
„Sok pomidorowy Lifebery to dla mnie bardzo miłe zaskoczenie. Ma intensywny, naturalny smak dojrzałych pomidorów, bez sztucznego posmaku. Konsystencja jest idealna – ani za gęsta, ani za wodnista. Doceniam też prosty skład i brak zbędnych dodatków. Świetnie sprawdza się zarówno jako samodzielny napój, jak i baza do koktajli czy dań. Na pewno będę po niego regularnie sięgać!”
Wszystko w jak najlepszym porządku: kontakt z klientem,szybka realizacja,super zapakowane... Ale najlepsze,to zamówione borówki; świeżutkie,pyszne i....co tu dużo pisać....trzeba będzie zamawiać wkrótce następną partię!!! 👍😜 . Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Dzień dobry nie mam żadnych zastrzeżeń . Kupuję u Państwa , nie tylko czereśnie , ale przede wszystkim borówki i raz kupiłam mandarynki i soki przecierane z borówek i zawsze jestem bardzo zadowolona , dlatego do Was wracam .

Owoce są świeże, pyszne, nieuszkodzone, jędrne

Owoce są świeże, pyszne, jędrne, zdrowe, nieuszkodzone, pieknie zapakowane. Są po prostu naj... Zamawiam już po raz kolejny. Ciesze się, że trafiłam w to miejsce. Dziękuję:)
Fantastyczny smak soków i warzywnych i owocowych. Przetestowałam 2 sety mixów i wiem już że będę wracać po kolejne zamówienia. Z resztą już dziś przyjedzie kolejne zamówienie. Polecam !!!
Czereśnie były bo już ich nie ma niestety zjedzone słodziutkie, duże, czarne.Tego smaku się nie zapomina.Zachecam szczerze do kupna póki jeszcze są
Pełna satysfakcja z przeprowadzonej transakcji. Szybka i bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka, czereśnie świeżutkie twarde i słodkie takie jak lubię.
Boroweczki pyszne, kupowałam już z zeszłym roku i nadal będę kupować.Bardzo solidna firma, dostawa z dnia na dzień i boroweczka jest świeża

Lifeberry - świeże owoce i świetne produkty

Zamówiony towar otrzymałem bardzo szybko. Porzeczki wyglądają jakby dopiero co zostały zerwane w sadzie. Doskonałe na przygotowanie konfitur. Sok wiśniowy bardzo smaczny, mam nadzieję, że pomoże na obniżenie poziomu złego cholesterolu. Sok ten jest przecierowy, czyli nic z owoców wiśni (poza pestkami) nie zostało zmarnowane. Świetna firma, na pewno będę znowu coś zamawiać.

Doskonała żurawina

Kupuję od Was już chyba piąty karton żurawiny i uważam że jest najlepszy i najtańszy , przy tym od polskich rolników. Popierajmy swoich , tym bardziej że jest to produkt znakomity. Paczkę otrzymuję każdorazowo na trzeci dzień od chwili zamówienia (nigdy nie czekałam krócej). Polecam wszystkim kupującym żurawinę, kupujcie tylko od LIFEBERRY - są najlepsi.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu czereśni i borówek - owoce smaczne i świeże. Obsługa sklepu i dostawa bardzo szybka. Pozdrawiam serdecznie 🥰
Jak dla mnie zbyt gorzkie są te smoothie. Często piję takie świeżo zrobione w kawiarniach i mi smakują - tych nie jestem w stanie wypić, a wypróbowałam pare smaków z całej dużej paczki jaką zamówiłam. Ale jestem bardzo zadowolona z czasu realizacji zamówienia, wszystko jak trzeba mimo, że początkowo obawiałam się czy sklep jest prawdziwy.

Owoce pyszne i w stanie idealnym

Owoce dojechały w doskonałym stanie i jedyne co mi przeszkadza to te bardzo miękkie pojemniczki. Powinny być jednak bardziej sztywne.
Bardzo ładne i duże owoce czereśni. I do tego bardzo słodkie. Zastanawiam się może jeszcze kupić ???? Zobaczymy, pozdrawiam Teresa.
Czereśnie smakowite, świeżutkie, soczki wspaniałe. Nic nie da się zrobić lepiej bo kontakt, wysyłka i zawartość jest najwyższej jakości, pozdrawiam
Zawsze były świeże i zdrowe owoce, ale tym razem trochę było zepsutych , widać że trochę leżały w pojemnikach. Ale poza tym ok i mam nadzieję że to jednorazowa wpadka bo zamówiłam kolejną dostawę pozdrawiam

lifeberry.pl

Rodzinna firma z Mazowsza, której pasją jest tworzenie zdrowej żywności zgodnie z ideą, że natura nie wymaga poprawy. W naszej ofercie znajdziesz 100% naturalne soki przecierowe Lifeberry, smoothie On...