1 mar 2024
Jestem stałą klientką od 2 lat, więc mogę powiedzieć, że mam pełne zaufanie do tej firmy, bo nigdy mnie nie zawiedli. Obsługa klienta jest pomocna, a paczki wysyłają bardzo szybko. Dodatkowo rozwiązują problemy w ekspresowym tempie, co jest na wagę złota. Jak zdarzyło się, że kurier zbił soki lub podrzucił do sąsiada, to szybko mi pomagali. Jestem bardzo zadowolona i nie rozumiem skąd negatywne komentarze, bo po zgłoszeniu problemu na maila osobiście nigdy nie zostałam zignorowana i szybko dostaję odpowiedzi. Wystarczyło, że przesłałam zdjęcia jak kurier zbił soki. A produkty są doskonałe, jakość przebija chyba wszystkie inne dostępne na rynku. Ich smak, struktura i zapach mówią same za siebie, wystarczy samemu porównać ze sklepowymi.
Proszę uważać na te firmę. Sprzedaje produkty drugiej kategorii jako premium. Na moje zastrzeżenie co do jakości owoców usłyszałem: "takie owoce też są zdatne do spożycia, można je zamrozić lub zblendować na smoothie".
Opinie nt. sklepu lifeberry.pl
Opinia
22 sie 2024
Już kilka razy zamawiałam świeże owoce, które przychodziły świeże, bardzo dobrze zapakowane i bardzo szybko.Firma godna polecenia, na pewno będę jeszcze zamawiać świeże owoce,polecam!!!!
28 sie 2024
Zamówiłem 2 kartoniki soków z żurawiny. W paczkomacie były sklejone taśmą. Lepiej jakby nie były bo taka paczka za ciężka i nieporęczna.
Albo dodać plastikowy nożyk do rozcięcia ;-)
19 sie 2024
Bezproblemowe zamówienie, szybka dostawa, podobała mi się karteczka z imieniem osoby pakującej produkty.
19 sie 2024
Towar dostarczony szybko,solidnie zapakowany,produkty swieze.szkoda tylko ze znowu podniesiono cene.
26 sie 2024
Borówki i soki świeże i pyszne. Solidnie zapakowane. Polecam
Soki przecierowe są wspaniałe. Niestety podstawową wadą zakupów u Lifeberry jest brak możliwości kontaktu telefonicznego - kontakt wyłącznie mailowy. Mnie to przeszkadza
Odpowiedź ze sklepu lifeberry.pl
Pani Katarzyno, dziękujemy za miłą opinię o sokach i sugestię. Kontakt mailowy odbywa się u nas w sposób bardzo sprawny, umożliwia bezproblemową i oficjalną obsługę klienta na bieżąco oraz przyspiesza realizację zamówień i rozpatrywanie ewentualnych problemów/reklamacji.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Lifeberry