przytullale.pl

184 reviews since 10 cze 2025

Ważny od: 10 cze 2025
przytullale.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość lalek i ubranek oraz staranne wykonanie produktów. Wielokrotnie podkreślają także ekspresową i sprawną realizację zamówień oraz szybką wysyłkę. Opinie często wskazują na bardzo miłą, pomocną i profesjonalną obsługę klienta. Klienci często wyrażają zachwyt nad wyglądem, estetyką i designem lalek oraz ubranek. Większość klientów uznaje opisy produktów za zgodne z rzeczywistością. Opinie dotyczące opakowania są na ogół pozytywne, ale pojawiają się także pojedyncze uwagi krytyczne. Pojawia się również pojedynczy zarzut dotyczący braku elementów w zestawie.

Opinieprzytullale.pl

Szanowni państwo. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do produktu. Chodź cena jego jest dość wysoka , to jakość wporządku. Jednak pudełko, w jakim dostałam lalkę - to żart ! Kupiłam u państwa tą lalkę z myślą na prezent , a w takiej wersji zdecydowanie jej nie mogę wręczyć . Powinno to być ostreczowane, a dopiero później zaklejone i wyetykietowne. Problematycznym jest teraz szukanie odpowiedniego kartonu żeby to przepakować.
Laleczka Baby Rosa ogromnie spodobała się małej Marcysi. Podczas swoich urodzin nie wypuszczała jej z rąk. Wszystkie zdjęcia ma z lalą, którą ciągle tuliła, karmiła i uspokajała smoczkiem (wszystko to w zestawie plus jeszcze nosidełko i kocyk). Zresztą Baby Rosa zrobiła wrażenie na wielu gościach. Nawet moja dziesięcioletnia córka, która nigdy nie lubiła bawić się lalkami, stwierdziła z żalem, że takiej nie miała. Poza tym, laleczka pięknie zapakowana. Od razu na prezent.

Ubrania dla lalki Miniland

jestem bardzo zadowolona z zakupu ubranek dla lalki! 😊 Wszystko wykonane starannie, z dbałością o detale, a materiały są naprawdę dobrej jakości. Ubranka są prześliczne! 🫠 Przesyłka dotarła szybko i była dobrze zapakowana. Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze tu wrócę po kolejne zakupy! 💕
Mały Europejczyk ,to strzał w 10. lala pięknie pachnie jest przyjazna dla dziecka. Polecam
Produkty najwyższej jakości i szybka realizacja zamówienia + dobry kontakt ze sklepem.
Super ubranka dla laleczki i dziewczynki (Paola Reina).
Witam moja wnusia jest zauroczona lalą .Jest w wieku półtora roku więc wielkość lali jest wygodna.Dziękujy bardzo że tworzycie takie piękne produkty 🥰
🤍🤍🤍

Świetna jakość i piękne wzory

Ubranka są przepiękne! Zamawiamy tam od lat i jakość i wzornictwo zawsze powala. Dużo rozmiarów - każda lala znajdzie coś dla siebie :)
Lalka wygląda fantastycznie ale pakowanie ją w nadmuchaną folię jest bardzo nieestetyczne ( już nie wspominając o ekologii)
Bardzo fajny sklep super obsługa polecam z
Jak zawsze świetnie, sprawnie, rzeczy piękne i dające wiele radości. Bardzo życzliwy kontakt, czuje się ,że za "firmą" stoi człowiek, na przekór internetowej anonimowości. Bardzo udane zakupy!
Paczka zgodna z opisem. Lalki są starannie wykonane, zarówno dziewczynki jak i chłopcy. Bardzo polecam!

Przytullale to sklep internetowy z wyjątkowymi lalkami hiszpańskimi i akcesoriami zaprojektowanymi przez wiodących producentów z Hiszpanii. Przytullale to również polski producent ubranek i akcesoriów...