Sklep Czarodziejski Fraida.pl

Opinie łącznie (638) Opinie (121) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Wielu klientów docenia szybkość dostawy oraz wysoką jakość produktów. Pozytywne opinie dotyczą także sprawnej komunikacji z obsługą oraz profesjonalizmu i uprzejmości pracowników. Jednocześnie klienci zwracają uwagę na opóźnienia lub brak dostarczenia zamówień, problemy z dostępnością produktów widocznych na stronie, a także trudności w uzyskaniu odpowiedzi od obsługi. Pojawiają się także uwagi o braku zaangażowania pracowników, pojedyncze zastrzeżenia co do wykonania produktów oraz rozczarowanie związane z długim oczekiwaniem na zwrot środków i niepełnymi zwrotami pieniędzy.

OpinieSklep Czarodziejski Fraida.pl

Szybka dostawa Duży wybór asortymentu
Super:)
Piękna, srebrna runa, wykonana bardzo dokładnie, dobra cena, bardzo mi się podoba. Polecam!
S S
Sylwia S.
Polecam z całego ❤️ wszystko zgodne z opisem, szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę do tego sklepu. Pozdrawiam
Profesjonalnie i sprawnie:)

Szybkość działania.

Bardzo podoba mi się możliwość zamawiania on-line. Pod zamówieniem pojawia się informacja, że zamówienie zostanie przygotowane w 2-3 godz. od złożenia zamówienia, oczekuje na odbiór 3 dni, Warszawa, ul. Bracka 20 Niestety musiałam się przypomnieć emalem po paru dniach. Proponuję, żeby albo zmienić tekst pod składanym zamówieniem, albo być konsekwentnym. Bardzo miła obsługa i chętnie skorzystam jeszcze raz.
15 maja złożyłam i opłaciłam zamówienie, w kolejnym dniu dostałam informację, że produktu nie ma w sklepie i muszą zamówić, status zamówienia zmieniono na wstrzymane. Jest 30 maja, do teraz brak towaru, brak zwrotu środków i brak informacji od sklepu co dalej z zamówieniem.....
Złą stroną internetowa brak produktów w sklepie choć na stronie figurują jako obecne .
Więcej informacji o dostępność produktów
Szybka dostawa, dobry kontakt.