juniora.pl- Logo - Opinie

juniora.pl

Opinie (202) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (383)

Obejmuje Ochronę Kupującego

14 mar 2024
Wysyłka tak szybka, że nawet się nie spodziewałam. Chwilę po złożeniu zamówienia paczka była pakowana i jeszcze tego samego dnia wysłana. Obsługa na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi o zawartość zamówienia, to na tej stronie zamawiałam już wielokrotnie i zawsze byłam zadowolona. Tym razem również. 🙂

20 cze 2024
Wszystkie zabawki, które były w pudełkach (gry) dotarły pogniecione. Nie wyglądają jak nowe, a są prezentami dla dzieci.

Opinie nt. sklepu juniora.pl

11 lip 2024
4 lip 2024
Bardzo szybko dotarła przesyłka. Wszystko klarowne podczas całej transakcji. Niestety w dużym pudle, mimo kilku folii i papieru, zakupione przedmioty były zgniecione (pudełeczka od gier, które miały być na prezent). Poza tym wszystko bardzo dobrze.
10 lip 2024
To jest to czego szukałam dłuuugi czas. Mam nadzieję, że synowi się spodoba.
20 cze 2024
Super szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Polecam :)
12 cze 2024
Tanio i szybka wysyłka
4 lip 2024
Odpowiedź ze sklepu juniora.pl
27 cze 2024
Bardzo nam przykro, że zamówione produkty dotarły do Pani w złym stanie. W cale się nie dziwimy, że jest Pani zawiedziona. My ze swojej strony zawsze dokładamy wszelkich starań by paczka była dobrze zapakowana. Gdybyśmy otrzymali informację o tym, że w paczce są zniszczone gry z pewnością odesłalibyśmy Pani jak najszybciej pełnowartościowy towar. Zawsze jesteśmy otwarci na rozmowę.
7 cze 2024
Zawsze szybko i solidnie. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę. Nigdy nie zawodzi.
10 cze 2024
12 maj 2024

Jest dobrze

Odpowiedź ze sklepu juniora.pl
14 mar 2024
Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie:)
30 mar 2024
Zawsze miło, szybko i solidnie. Przemiła pani, która jest niezwykle pomocna jeżeli zadzwoni się pod podany numer. Systematycznie kupuje w tym sklepie już ponad 5 lat. Zawsze wracam i serdecznie polecam.
19 paź 2023
Profesjonalna obsługa sklepu (zamówienie realizowałam telefonicznie), bardzo miła atmosfera, życzliwy stosunek do klienta, dobrej jakości pomoce, szybka realizacja zamówienia