Opinie łącznie (1057) Opinie (1057) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 10 mar 2026

pomarancze.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są bardzo zadowoleni z wyjątkowego smaku, słodyczy oraz soczystości owoców, które przewyższają te dostępne w tradycyjnych sklepach. Wysoko oceniana jest również świeżość i jakość produktów, a także staranne pakowanie, dzięki czemu przesyłki docierają bez uszkodzeń. Obsługa klienta zbiera wiele pochwał za profesjonalizm, szybki kontakt i sprawne rozpatrywanie reklamacji. Dodatkowo, szybka realizacja zamówień i duża liczba powracających klientów świadczą o wysokim poziomie zaufania oraz satysfakcji z zakupów. Niektórzy klienci zgłaszają jednak sporadyczne problemy z nadpsutymi lub przejrzałymi owocami, a także okazjonalne opóźnienia w dostawie lub brak informacji na temat statusu zamówienia, co może wpływać na ogólne doświadczenie zakupowe.

Opiniepomarancze.com

Owoce są soczyste. Niestety trochę cytryn padła (zgniły) ale liczę się z tym gdyż jest ciepło. Mimo tego bardzo polecam zakupy gdyż owoce są przepyszne.
Dostawa szybka , jednak w koszu były 3 pomarańcze zepsute , zaś po tygodniu kolejne 3 wyrzuciłam .. szkoda bo to jednak 6 pomarańczy 1,5 kg . Ale pomarańcze są pyszne soczyste godne polecenia

Ananasy super, avocado słabe

Ananasy wspaniałe, ale avocado niestety nieudane, 5 na 8 sztuk była nadgniła po przekrojeniu. Spodziewałam się dużych zielonych, jak ostatnim razem, a przyszły małe, ciemne i miękkie. Pakowanie i dostawa w porządku.

Pomarańczka

Bardzo dobrze mi się współpracowało w tym sezonie pomarańczowym. Poza kilkoma opóźnieniami wszystko zagrało. Cenię smak i jakość. Całkowicie coś innego niż w zwykłym sklepie.
Ogólnie pomarańcze bardzo dobre. Tak jak sobie wyobrażałem "idealne" pomarańcze to tak smakowały. Soczyste, słodkie z nutą kwasku ale przyjemnego. Jednakże doszły do mnie niektóre mocno obite i jedna która już była na skraju życia i spleśniała dlatego daję 4 gwiazdki
Zawsze świeże i soczyste. Kupiłam pierwszy raz w zeszłym roku i przepadłam. Wydawało mi się że 10 kg to za dużo, nic bardziej mylnego, wystarczy tylko na parę dni. Już nie kupuje w innych miejscach.
Dobry kontakt , i szybka reakcja na reklamacje. Bezproblemowy zwrot pieniędzy za zepsute mangostany. Niestety jaki jest stan owoców w środku nie widać na zewnątrz.
Bardzo polecam, pomarańcze i cytrynki przepyszne, jeden minus odnośnie dostawy-nie wszystkie produkty dotarły ze względu na brak produktu, brak informacji w momencie zamówienia
Sezon na pomarańcze skończył się najdalej w marcu/kwietniu. Pomarańcze wysyłane w maju pochodzą najprawdopodobnie z chłodni i to się odbija na ich jakości - są już suche, bardziej "żylaste". Myślę, że powinniście wysyłać tylko te owoce, na które jest aktualnie sezon albo jasno informować, że te wysyłane po zebraniu, czekały trochę czasu w chłodni.

Wszystko perfekcyjnie

Wszystko ok, od zamówienia, poprzez dostawę i zapakowanie. Ananasy przepyszne, oliwki również. Prosze tak trzymać 😊

Pomarańcze i Oliwa

Pomarańcze świeże, słodkie, soczyste, Oliwa z oliwek przepyszna. Wszystko idealnie zapakowane przesyłka dotarła bez problemowo. Na pewno będę nadal zamawiać, więc mogę tylko polecić!!!
Takie pomarańcze jadłem tylko w hiszpani a śwoeże daktyle rozpływają się w ustach. Zamawiałem dwa razy i się nie zawiodłem. 10 kg nie okazało się zbyt dużą ilością. Poleciłem kilku znajomym i kupują też.
Na całe zamówione pomarańcze tylko 1 miał oznaki psucia sie. Wszystkie pomarańcze pyszne, soczyste. 100% zadowolenia. Polecam

Owoce słodkie i bardzo soczyste

Owoce doskonale zapakowane, przesyłka zmieściła się w podanym czasie. Pomarańcze bardzo soczyste i słodkie, jednak kilka trzeba było wyrzucić. Mimo wszystko jestem zadowolona i w następnym sezonie zamówię ponownie. Dziękuję i pozdrawiam😀

Rewelacja 🙃

Tym razem dostawa była błyskawiczna a pomarańczami zachwycaliśmy się wszyscy na wyjazdowym spotkaniu przyjaciół z liceum 🥳
"Zrobić jeszcze lepiej?" Nie ma takiej potrzeby!👍 Paczke dostalem bardzo szybko, bo po 3 dniach, a owoce byly przepyszne -slodkie, soczyste. Dziekuje Wam.

Pomarańcze i cuyryny

Pomarańcze były cudne soczyste i słodziutkie; cytryny mniej mnie zachwyciły bo miały bardzo grubą skórkę. Super opakowanie o szybką dostawą na plus; polecam

Pyszne cytrusy

Pyszne,soczyste owoce cytrusów.Fachowa i szybka obsługa. Błyskawiczna reakcja na każdą uwagę.Polecam amatorom dobrych cytrusów.

Pomarańcze.

Super kontakt z klientem, przemiła obsluga. Kupuję regularnie i zawsze wszystkie owoce są świerze i smaczne. Serdecznie polecam

Ananas króluje!!!

Szybka dostawa, super opakowanie. Pomarańcze pyszne, ale ANANAS przebił wszystko. Tak słodziutkiego ananasa chyba jeszcze nie jadłam. nie zrobilam zdjęcia, następnym razem :)