Opinie nt. sklepu miodywowka.pl
Podziękowanie z życzeniami noworocznymi
Serdecznie dziękuję za sprawnie dostarczoną przesyłkę miodów! 🍯
Produkty od Wowka Miody to prawdziwe złoto z ula – doskonała jakość, naturalny smak i aromat, który poprawia humor szybciej niż pierwszy łyk herbaty z miodem w zimowy poranek 🐝
Z okazji Nowego Roku życzę, aby każdy dzień był tak słodki jak Wasz miód,
aby biznes rozwijał się pracowicie jak pszczeli ul,
a sukcesy przylatywały gromadnie – bez konieczności używania podkurzacza 😉
Niech Nowy Rok będzie pełen nektaru pomysłów, miodnych klientów
i samych „bzzz-znakomitych” chwil! 🐝✨
Zdecydowanie polecam i oceniam bardzo pozytywnie!
Zamówiłem pierwszy raz i bardzo smakuje mi miód spadziowy liściasty. Lipowego jeszcze nie spróbowałem. Podobała mi się także sprawna i szybka dostawa. Otrzymałem też mały słoiczek z zawartością chyba miodu smakowego. Nie był niestety opisany. Pozdrawiam, Janusz Zagała
Anna
Komentarz zbędny, miodu są świetne i pyszne
Bardzo polecam miody Wowka. Szybki termin dostawy, bardzo ladne i estetyczne dopasowane do okazji opakowania na prezent. Duzy asortyment a jakosc coz broni sie sama. Smacznie, estetycznie i przede wszystkim zdrowo.⁸
Jakość dostawy na 5
Jakość dostawy: krótki czas dostawy i bezpieczne opakowanie, a dodatkowo zawsze miło dostać próbkę nowego smaku ;)
Jestem zachwycona! Zamówiłam miody na prezent dla przyjaciółki i to była dobra decyzja- świetny kontakt z klientem, w razie problemów wszystko da się dogadać, pięknie zapakowane, miody zostały wysłane już następnego dnia z samego rana, dzięki czemu dotarły idealnie ❤️ I są przepyszne!
Zdecydowanie polecam!
Jak zawsze na czas oraz miód najwyższej jakości:) dziękuję za miły gratisik.
Dziękuję za paczuszkę pyszne miodki
Dziękuję za paczuszkę i pyszne
Miody porządnie spakowane i przepyszne.
Miody porządnie spakowane, nic się nie potłukło ani nie wylało. Dodatkowo miłą niespodzianką był ekstra mini - miodek. Smaki jak zawsze przepyszne.
Uwielbiam gratisowe małe miodki
Bardzo dobry produkt, do każdej herbatki kilka malinek i jest super:)
Kolejny raz zamówiłam moje ulubione miody. Dziękuję za pyszne gratisy 🥰😍
Miody kupione na prezent wiec co do smaku nie mogę sie wypowiedzieć, ale ogólnie z przesyłką bez problemu ,ładnie zapakowane ,myślę ze osoba obdarowana bedzie zadowolona
Miody aromatyczne i smaczne
Miody są aromatyczne i smaczne. Miód lipowy tegoroczny, jak podaje sprzedawca, cechuje się pięknym zapachem, kolorem i smakiem. To moje drugie zamówienie w tym sklepie. Miody pakowane w słoiczki z logo firmy. Na stronie znajduje się data zbioru, co jest istotne dla mnie, by miód był świeży. Polecam.
Pięknie zapakowana paczka. Idealna na prezent. Co to jakości produktów na ten moment nie mogę się wypowiedzieć (jeszcze nie testowane).
Gorąco polecam
Szybka wysyłka, doskonałe produkty. Kupuję niezmiennie od lat.