Opinie łącznie (5037) Opinie (1773) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 7 wrz 2022

planteon.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość oferowanych produktów, świeżość, aromat oraz brak chemicznych dodatków. Wielu klientów docenia bardzo szybką i sprawną realizację zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Opakowania są najczęściej oceniane jako solidne, szczelne i praktyczne. Opinie na temat obsługi klienta są przeważnie bardzo pozytywne, klienci chwalą profesjonalizm, uprzejmość i sprawną komunikację. Ceny są postrzegane jako przystępne i atrakcyjne, co zachęca do zakupów i wyróżnia sklep na tle konkurencji. Szeroki wybór produktów, różnorodność przypraw i ziół oraz dostępność unikalnych produktów są często chwalone przez klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące ilości plastiku w opakowaniach.

Opinieplanteon.pl

Jakość, wybór i smak!

Jestem bardzo zadowolona z zakupu - wszystko zapakowane z dbałością, szybka realizacja wysyłki (podziękowania dla pana Michała z obsługi klienta za pomoc!). Zamówiłam zestaw plantżelków, różne przyprawy, orzechy, płatki owsiane itp. Starczy na długo (chociaż z żelkami nie jestem aż tak pewna...) i wszystko jest świetną alternatywą dla sklepowych produktów - zdrowsze, ekologicznie zapakowane, większe porcje w przystępnej cenie. Przede wszystkim: polska marka skupiająca uwagę na jakości produktów i dbałości o klienta. Zdecydowanie polecam!

\witam. Ja kupuję w Państwa sklepie nie pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona, ponieważ macie Państwo sklep wspaniale zaopatrzony, jest w czym wybierać. Produkty są bardzo dobrej jakości i w różnej gramaturze. Można wybrać przyprawy i zioła jakie się chce i w jakiej ilości. Chętnie polecam Wasz sklep .

Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Odbiór w dowolnej chwili z paczkomatu tuż obok miejsca zamieszkania. Produkty szczelnie pakowane w opakowania ze strunowym zamknięciem, bardzo praktyczne, serdecznie polecam te produkty.
Świetny sklep Najbardziej podobają mi się ceny, jakość i przeogromny wybór. Wszystko szczelnie zapakowane, nie ma moli spożywczych w środku (co niestety zdarzyło się w innych sklepach). Kontynuujcie to co robicie bo świetnie wam to wychodzi. Mogę znaleźć wszystko to co chcę w przystępnych cenach i gotować dania kuchni całego świata!

Opakowania do zmiany

Jedyne moje zastrzeżenie dotyczy opakowań - strasznie dużo grubego plastiku. Jest to szczególnie rażące przy zakupie produktów bio. Bardzo szkoda planety :(

Najwyższa jakość

zamówienie dotarło bardzo szybko i sprawnie. Wszystko w bardzo szczelnych opakowaniach. Wszystko najwyższej klasy - żadnych ziół ani przypraw nie kupuję już w sklepach - zapasy uzupełniam na Planteon, bo to produkty najwyższej jakości.
Paczka doszła w bardzo dobrym stanie, nie mam żadnych uwag, produkt bardzo dobrej jakości, klienci chwalą sobie smak zapiekanek.
D B
Dorota B.
Chleb upiekłam w Air Frayerze, urósł bardzo ładnie i jest ok (180 Stopni i 30' + 10' dopiekłam odwracając), posypałam go sezamem( nie zdążyłam zrobić zdjęcia, bo zjedliśmy połowę, może następnym razem) POLECAM, chlebek pszenno-żytni.

Szybka wysyłka, bardzo fajne opakowania ziół, chroniące przed rozsypaniem i utratą właściwości (mocne woreczki strunowe).
Przesyłka szybko dotarła. Świetna komunikacja e-mailowa. Jestem pod wrażeniem. Chętnie będę zamawiać od Państwa
Sklep ma w ofercie przyprawy do Kimchi,w dobrej cenie co umożliwia zrobienie w domu kiszonej kapusty w stylu koreańskim.Warto zaglądnąć na stronę tego sklepu celem znalezienia czegoś oryginalnego.Mielone szparagi też dają możliwość zrobienia zupy i tp.Polecam tego sprzedawcę
Szybka dostawa zamówionych produktów, estetycznie i bezpiecznie zapakowane produkty. Stały kontakt n/t realizacji zamówienia. Oczywiście rewelacyjna jakość produktów.
Bardzo szybka dostawa,dobre i duże opakowania . Jestem zadowolona z kolejnego zakupu i polecam moim znajomym 😊
Bardzo dobrze wszystko spakowane. Jestem zadowolona z wysokiej jakości produktów.
Bardzo dobrej jakości produkty, bardzo dobrze zapakowane. Jedynie przydałaby się jaśniejsza informacja co do terminu wysyłki.
Żelki są fajne ale za bardzo czuć mączna posypkę może pomysłu nie o zmianie na coś innego
Zawsze świetne produkty , bardzo dobra jakość i przystępne ceny . Towar bardzo dobrze zabezpieczony

Planteon jak zawsze niezawodnie!

Zamówienie z Planteonu jak zawsze niezawodnie - szybko, schludne i trwałe opakowania, a przede wszystkim jakościowe produkty!
Nie mam pojęcia, co można zrobić lepiej, jak dla mnie jest dokładnie tak, jak być powinno.
Ekspresowa wysyłka, przyprawy w solidnych opakowaniach z zamykaniem strunowym, na pewno nie stracą aromatu. Polecam

• +48627612925
  • planteon.pl
  • sklep@planteon.pl
  • Żelazków, POL

planteon.pl

Przyprawy, zdrowa żywność, herbaty i zioła dostępne w opakowaniach od 50g do 10kg.