Belluo.com

Opinie łącznie (74) Opinie (41) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

OpinieBelluo.com

Fotelik samochodowy dla psa MiloVoyage Light Grey

Fotelik świetny - zwłaszcza miękkie i szerokie boki bardzo sprawdzają się u mojego pupila. Ogromnie poprawił się jego komfort jazdy. Polecam!! Obsługa sklepu - szybko odpowiada na pytania i wątpliwości. Przesyłka - dotarła bardzo szybko. Dziękuję!!

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat naszego fotelika. Cieszymy się, że miękkie i szerokie boki spełniają oczekiwania Państwa pupila i wpływają na komfort jego podróży. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty oraz obsługa były na najwyższym poziomie, a szybka realizacja zamówień jest dla nas priorytetem. Pozdrawiamy, Zespół Belluo
Dostawa dostarczona terminowo. Kurier dostosował się do naszych przedziałów czasowych i dostarczył przesyłkę wcześniej. Zdecydowanie polecam Belluo!

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią na temat naszej obsługi. Cieszymy się, że dostawa została zrealizowana terminowo i że nasz kurier mógł dostosować się do Państwa preferencji czasowych, dostarczając przesyłkę szybciej niż planowano. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewniać jak najwyższy standard usług i zadowolenie naszych klientów. Z wyrazami szacunku.

Wszystko ekstra

Jak najbardziej polecam sklep belluo. Bardzo dobry kontakt i podejście do klienta na najwyższym poziomie.

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz za polecenie naszego sklepu Belluo. Cieszymy się, że nasz kontakt oraz podejście do klienta spełniły Państwa oczekiwania i zostały ocenione na najwyższym poziomie. Dokładamy wszelkich starań, aby każda transakcja przebiegała sprawnie i z pełnym zaangażowaniem, ponieważ satysfakcja naszych klientów jest dla nas priorytetem. Z wyrazami szacunku, Zespół Belluo
Wózek dla psa WSPANIAŁY !!! Wysyłka ekspresowa ! Serdecznie dziękujemy ❤️❤️❤️
Super obsługa , wysokiej jakości produkty . Bardzo polecam
Jestem bardzo zadowolona. Wysyłka ekspresowa, wózek rewelacyjny, piękne wykonanie, dopracowane szczegóły. Polecam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Pani Alicjo, bardzo dziękujemy za tak cudowną opinię i cieszymy się że Pani Pupil będzie miał królewską karocę! Polecamy się na przyszłość! Belluo
Cudowny wózek, bardzo elegancki, przyjemnie się prowadzi
Profesjonalna rozmowa i doradztwo. Szybka realizacja zamówienia. POLECAM

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Dziękujemy bardzo za tak wspaniałą opinie. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zapraszamy ponownie!
Fotelik spełnia moje oczekiwania. Solidnie wykonany, estetyczny. Piesek sie w nim ładnie mieści i jest bezpieczny. Super👍

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Dziękujemy bardzo, cieszymy się, że fotelik spełnił Pani oczekiwania! Zapraszamy ponownie!

Polecam szczerze!

Przesyłka szybko dotarła. Legowisko z super materiałów. Kolor turkus piękny! Jestem zachwycona!

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Bardzo się cieszymy, że legowisko spełnia oczekiwania Pani i Pupila! Polecamy się na przyszłość!

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Państwa oczekiwania i że mogliśmy przyczynić się do Państwa satysfakcji. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość oraz profesjonalną obsługę, co jest dla nas priorytetem. Państwa pozytywne doświadczenia to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy. Z wyrazami szacunku, Zespół Belluo

Towar dotarł szybko. Bardzo porządne wykonanie. Polecam serdecznie :)

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł cieszyć się najwyższą jakością obsługi oraz satysfakcjonującym doświadczeniem. Państwa zadowolenie jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy i ciągłego doskonalenia naszych produktów oraz usług. Z wyrazami szacunku, Zespół Belluo
Bardzo polecam.
Jak zwykle wszystko bez żadnych zastrzeżeń 😊 Wspaniała obsluga ❤️

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Dziękujemy Pani Kasiu! Cieszymy się że mamy taką wspaniałą Klientkę!
Ekspresowa wysyłka, dobra jakość, cudowna obsługa :)

Odpowiedź ze sklepu Belluo.com

Dziękujemy bardzo i życzymy dużo zdrówka !!!!

najlepszy sklep!

Wspaniała obsługa, wiedza, dbałość o klienta i świetny kontakt 🤩 Pani Kasia to wzór powadzenia biznesu z poszanowaniem wszystko potrzeb każdej strony. Takie zakupy to przyjemność i radość z ich robienia ❤️Pozdrawiam serdecznie ❤️