MyGiftDNA.pl

Opinie łącznie (38 516) Opinie (10 202) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i błyskawiczną wysyłkę, co budzi ich dużą satysfakcję. Produkty są najczęściej oceniane jako bardzo dobrze, estetycznie i solidnie wykonane. Kontakt z obsługą jest często opisywany jako szybki, profesjonalny, pomocny i indywidualnie podchodzący do klienta. Klienci doceniają szerokie możliwości personalizacji produktów oraz sprawne wprowadzanie poprawek zgodnie z ich życzeniami. W większości przypadków reklamacje i błędy są rozpatrywane sprawnie i uczciwie. Pojawiają się sporadyczne uwagi do detali wykonania produktów. Estetyka i bezpieczeństwo pakowania budzi mieszane uczucia: część klientów chwali zabezpieczenie przesyłek, inni narzekają na nieadekwatne lub niedbałe opakowania prezentowe. Sporadycznie pojawiają się głosy o braku satysfakcjonującej reakcji na reklamacje. Opinie o cenach są podzielone – niektórzy wskazują na wysokie koszty, szczególnie za dodatkowe usługi.

OpinieMyGiftDNA.pl

opinia w sprawie zamówienia

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Personalizowany portfel oraz kufel zostały wykonane z dużą starannością. Grawer prezentuje się świetnie, a jakość wykonania obu produktów w pełni spełniła moje oczekiwania. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również bardzo szybka realizacja zamówienia oraz sprawna wysyłka. Produkty dotarły dobrze zabezpieczone i zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam – profesjonalna obsługa, wysoka jakość wykonania i ekspresowa realizacja.
Pierwszy raz zamawiałam w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo szybka wysyłka i dobra współpraca z grafikiem ( zamawiałam poduszkę z własnym nadrukiem) Bardzo dobry kontakt telefoniczny z infolinią sklepu. Osoby odbierające telefon miłe i pomocne. Produkty dobre jakościowo, usługa personalizacji gadżetów na wysokim poziomie. Zachęcam niezdecydowanych do wyboru tego sklepu.
Obraz zamówiliśmy dla naszej córki, która 1 czerwca 2026 r kończy 40 lat. Myśleliśmy o czymś oryginalnym. Byliśmy bardzo ciekawi jak wygląda na żywo...I co? no i rewelacja!! no po prosty magia. Żadne zdjęcie nie oddaje tego co zobaczyliśmy. Wygląda cudownie, kolory super dobrane, zarys zdjęcia pięknie widać. No nie możemy się przestać cieszyć z naszego wyboru. Najważniejsze to odbiór prezentu przez naszą córkę ale to dopiero za kilka dni. Jeśli będzie taka możliwość to napiszę raz jeszcze. A i wykonanie, bardzo solidne wszystko równiutko. Opakowanie też profesjonalne. Brawo, polecam Was każdemu.
Bardzo ładnie wykonana kartka XXL, trochę smutna w środku, bo tylko życzenia i dużo pustego miejsca, ale na stronie nie ma nic do wyboru żeby wstawić coś, sama wykonałam ozdoby, typu baloniki i tort ze świeczkami, bo to kartka na urodziny, w sumie wyglada bardzo ładnie.Fajnie gdyby na stronie były opcje wyboru dodatków na różne okazje, Ogólnie polecam, bo kartka piękna!
J K
Janina K.

MG przyszło mi z pomocą wobec braku pomysłów na prezent.

Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z Firmą i indywidualnego podejścia do każdego zamówienia. Szczególnie doceniam pomysł spersonalizowanej mapy świata, który ma duży potencjał i angażuje odbiorców. Pewien dyskomfort budził jednak brak wyraźnego priorytetu między ekspozycją zdjęć a czytelnością mapy. Konieczność wyboru jednego z tych elementów osłabiała efekt całości. Idealnym rozwiązaniem byłoby powiększenie ramy wokół mapy tak, aby można było umieścić zdjęcia bez utraty jej funkcjonalności.
Kartka z okazji I komunii św. bardzo ładna, żywe kolory ramka na zdjęcie również piękne wykonanie, wcześniej zamawiałam z okazji ślubu i wiem , że jakość jest na pierwszym miejscu więc gorąco polecam prezenty i nie tylko . Z doświadczenia wiem, że jest bardzo dobry kontakt z firmą i w przypadku jakiejkolwiek reklamacji nie ma nigdy problemów. Raz jeszcze gorąco polecam.

Zamówienie

Co do samej realizacji zamówienia nie mam zastrzeżeń. Otrzymane karty są zgodne w ofertą. Problem stanowi jednak forma doręczenia. Pomimo wyraźnej prośby skierowanej do kuriera żeby zostawił przesyłkę w sekretariacie, ten pozostawił ją u pierwszych napotkanych osób. Finalnie był problem z odnalezieniem dostarczonej przesyłki. Wiem, że kurier nie do końca leży po stronie MyGift, jednak tylko Państwo możecie zgłosić zastrzeżenia do firmy kurierskiej jako zlecający.
Fartuchy z dobrego jakościowo materiału, grafika i napis również bez zastrzeżeń, wyraźne i dokładnie wykonane.Dlugosc dla osoby mierzącej 170 cm wzrostu poniżej kolana, a więc odpowiednia do prac w kuchni😊 Nie zawiodłam się - było to moje pierwsze zamówienie, i myślę że powrócę!

Prawie ok

Zamówione rzeczy fajne, zgodne z oczekiwaniami. Niemniej jednak pudełko w którym było zamówienie, nie było sklejone, wyciągając pudełko ze skrytki spód pudełka się otworzył. Dobrze, że wyciągałam pudełko powoli bo zdążyłam złapać osłonkę na doniczkę, którą zamawiałam bo inaczej roztrzaskała by się.
Portret ogólnie bardzo ładnie i starannie wykonany ale przesłane zdjęcie zostało dość mocno zmienione ( domyślam się że na zdjęciu człowiek był dla grafika zbyt uśmiechnięty i postanowił go zrobić bardziej poważnym ) do tego stopnia , że znacznie zmieniło rysy i odmłodziło twarz. Mam nadzieję że kolega ze zdjęcia się rozpozna ale nie wiem czy skorzystam z takiej oferty w przyszłości. Wystarczyłoby przysłać propozycję do akceptacji.
Jestem bardzo zadowolona. Zamówienie zrobiłam w Sobotę wieczorem a we Wtorek obraz był u mnie.( Napis BRAT z opcją Best of Us( ciemne tło I zielonkawe napisy) wyszedł idealnie. Zanim zatwierdzimy projekt otrzymujemy wstępną wizualizację do akceptacji. Mimo małych poprawek wszystko idzie bardzo sprawnie.
Serdecznie dziękuję za szybkie i profesjonalne załatwienie mojego zamówienia. szczególnie za piękną oprawę książki bajek H CH Andersena dla mojego wnuczka Sebastianka .Jest piękna, myślę, że Sebastianek będzie uradowany, filiżanka dla Agnieszki też jest super. Polecam wszystkim korzystanie z państwa Firmy. Z poważaniem Krystyna Starosta Malborska 4/16, 03-286 Warszawa ,k.starosta51@wp.pl tel 502146464
Gdy w ostatniej chwili wpadasz na pomysł, obdarowania kogoś nietuzinkowym, spersonalizowanym prezentem - to jest oferta dla Ciebie. Dziś zamawiasz, jutro jest u Ciebie. Dobry kontakt ze sprzedawcą i szybki czas realizacji sprawił, że z pewnością tu jeszcze wrócę.
Jestem bardzo zadowolona, zamówiłam w sumie 7 statuetek, 3 z personalizacją a 4 z własnym projektem graweru i w ciągu 24h od zamówienia miałam je już u siebie. Kontakt z obsługą szybki i bezproblemowy. Polecam z całego serduszka 🥰
Bardzo szybka dostawa, jakość torebki na prezent nieadekwatna do ceny, powinna kosztować maksymalnie 2 zł. Dodatkową opłatą że ekspresowe i priorytetowe wykonanie, to naciąganie ludzi, ja nie zapłaciłem a wysłaliście mi to i tak w ciągu dwóch godzin.

profesjonalizm i szybkość

Świetna obsługa, szybkość w realizacji zamówienia na najwyższym poziomie. Projekt własny bardzo dobrze wykonany :) Polecam gorąco i na pewno będę wracać przy innych potrzebach marketingowych na rzecz swojej firmy Dziękuję za współpracę Izabela H.

Brak miejsca na zdjęcie np. rodzinki

Portfel naprawdę świetny, jednak mam jedną sugestię co do drobnej jego modyfikacji. Mało jest miejsc na karty i koniecznie przydałaby się dodatkowa zakładka na zdjęcia np. rodzinki. Ogólnie prezent bardzo się udał, grawer z imieniem i życzeniami na pudełku bardzo super, zabrakło jedynie miejsca na fotki najważniejszych osób w życiu mężczyzny. Pozdrawiam ciepło Dominika

Rewelacja i szybkość

Kolejne zamówienie ze sklepu - bardzo szybka realizacja (personalizowany plakat i zapalniczka). Jakość przedmiotów wysoka. Mała uwaga jaka mi się teraz zdarzyła - kreator napisów do plakatu ma dużo czcionek do wyboru - to jednak w druku jaki przyszedł, niektóre litery się nie pojawiły (zostały zastąpione symbolami ?!) a jedno zdanie zmieniło swoje położenie. Nie wpływna mocno na całość ale trzeba uważać.
Maskotki, pluszaki rewelacyjne. Miłe przytulaski. Dziecięca radość nieoceniona. Ramki na zdjęcie piękna pamiątka ślubna. Wszystko bezpiecznie zapakowane przed uszkodzeniami. jednym słowem SUPER prezenty. Polecam korzystałam już wielokrotnie i nadal będę korzystała.

Obraz jest przepiekny

Obraz jest tak piekny, ze jest samoreklama. Domowilam rame, bedziie jeszcze piekniej wygladal. Kolezanka powiedzila, ze chce zrobic to samo dla swojej mamy i wziela address. Szczegolnie podoba mi sie jak grafik wsluchal sie w to co bylo nie tak i poprawil, przekraczajac moje oczekiwania, ze mama jest jak zywa, a jej partner niemal sie poplakal. Byly 3 proby i mamy ideal. Jestem zachwycona.