MyGiftDNA.pl

Opinie łącznie (40 520)

40 520 reviews since 2 gru 2019

Ważny od: 9 lis 2021
mygiftdna.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę, a także wysoką jakość wykonania produktów. Opinie o obsłudze są bardzo pozytywne – doceniany jest profesjonalizm, szybki kontakt oraz indywidualne podejście. Możliwość personalizacji prezentów i projektów cieszy się dużym uznaniem, szczególnie za dopasowanie do indywidualnych potrzeb oraz sprawne uwzględnianie poprawek. Pakowanie produktów jest oceniane jako estetyczne i bezpieczne, a opcja podglądu, akceptacji i nanoszenia poprawek do projektów przed realizacją zamówienia spotyka się z dużą aprobatą. Sporadycznie pojawiają się opóźnienia w realizacji zamówień lub dostawach, a niektórzy klienci zwracają uwagę na rozbieżności w detalach wykonania lub niedopasowanie rozmiarów pudełek i brak ozdobnych dodatków.

OpinieMyGiftDNA.pl

A Z
Alicja Z.

Szybka dostawa. produkty bez zarzutu.

Bardzo szybka dostawa, dobrze zabezpieczone produkty. Wykonanie graweru ok, chociaż w jednym z wyrazów brakowało "ogonka" przy "ą", ale to do przeżycia. Produkt zapakowany na prezent, moim zdaniem powinien, powinien być przewiązany kokardą, a nie tylko mieć jej imitację na pudełku, no i samo pudełko powinno ciaśniej się otwierać, albo być w jakiś sposób zabezpieczone przed otwarciem.

Prezent

Zamawiałam prezent w MyGift i jestem bardzo zadowolona z realizacji. 😊 Kontakt był szybki i sprawny. Bardzo doceniam zaangażowanie i indywidualne podejście do zamówienia. Prezent ze zdjęciami wyszedł naprawdę pięknie i dokładnie tak, jak sobie wyobrażałam. ❤️ Zdecydowanie polecam MyGift osobom, które szukają wyjątkowego i osobistego prezentu. Dziękuję za świetną realizację! 🌷
Wow! Tak na wstępie. Miałam wątpliwości - prezent na szybko, pobrane zdjęcie z Messengera, czy to w ogóle ma prawo wyjść? Dodatkowo nie wiedziałam, że żeby otrzymać projekt, trzeba o tym napisać. Więc prezent był całkowicie w ciemno, wysłany prosto do solenizanta. Zrobił efekt wow. Obdarowany w szoku, obraz super jakości, wygląda jak namalowany. Super sprawa. Polecam. Ps. Może dodacie opcje pakowania na prezent? Żeby było od razu pakowane w ładny karton.

Szybko, sprawnie, prawie na 100%

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Niestety wydruk okładki nie odpowiada w 100% projektowi. W dwóch miejscach tekst, który miał być w jednej linii został rozbity na dwie, zmieniając projekt. Pasuje to poprawić, już drugi raz dostałem nie do końca to co zamówiłem. Niemniej jeśli chodzi o jakość wykonania nie ma się do czego przyczepić.
Kupiłam karafkę z grawerem zdjęcia, no po prostu mega przepiękny prezent!!!! Mąż zachwycony, rodzina i znajomi też pod wrażeniem!!! Wyjątkowy prezent, grawerunek po prostu identyczny jak zdjęcie 🥰 A że to był prezent na rocznicę ślubu to poprosiłam o napis i bez problemu również wykonali bez dodatkowych opłat !!!! Polecam z całego serduszka ten piękny prezent!!!! Dziękuję !!!! ❤️🤗☺️🌷
Zamówiłam „Magiczny kubek”. Otrzymany produkt nie zgadzał się z zamówieniem.Złożyłam reklamację która została rozpatrzona w ciągu 1 godziny. Zaproponowano zwrot zamówienia i kosztów lub wysłanie produktu jeszcze raz . Zgodziłam się na wysłanie produktu jeszcze raz i tym razem otrzymałam produkt zgodny z zamówieniem. Solidnie zapakowane, bardzo szybka realizacja oraz bardzo dobry kontakt z klientem . Bardzo polecam

Szybka i profesjonalna realizacja

Jestem zachwycony swietna komunikacja i podejsciem. Zanim kufle zostaly zrealizowane, graficy komunikacja emialowa naniesli kilka pomyslow i poprawek wedlug mojich wskazowek. (powiekszanie obrazku, cionka tekstu itp) za kazdym razem otrzymalem wizualizacje projektu. Jestem maksymalnie zadowolony. Super jakosc i wyglad kufla oraz profesjonalne podejscie do klienta. Podkreslam rowniez predkosc realizacji gdyz od pierwszego maila do dostarczenia kufly minely 2dni.

Szybkie wykonanie dostawa troszkę do poprawy

Szybkie wykonanie, szybka wysyłka. Ostatni etap doręczenia jednak pozostawia trochę do poprawy. Przekierowanie do paczkomatu lecz przesyłka nadana jako mała nie została doręczona do paczkomatu tylko dopiero następnego dnia wrzucona (dosłownie) za ogrodzenie. Gdyby mnie nie było w domu to za kilkanaście minut nadeszła ulewa i byłby wtedy duży problem....

Kolejny portrety

To mój kolejny, chyba czwarty portret i nie ostatni. Jestem super zadowolona. Wszystko b. precyzyjnie i profesjonalnie wykonane Także moje życzenia i uwagi zawsze uwzględnione, Dziękuje grafikowi że każdy portret to takie arcydzieło z efektem Wow na końcu! Polecam każdemu kto szuka czegoś wyjątkowego na szczególne okazję to. Slub, urodziny itp. Ja jestem bardzo, bardzo zadowolona i będę dalej zamawiać kolejne Naprawdę warto : ) Urszula B.

opinia w sprawie zamówienia

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Personalizowany portfel oraz kufel zostały wykonane z dużą starannością. Grawer prezentuje się świetnie, a jakość wykonania obu produktów w pełni spełniła moje oczekiwania. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również bardzo szybka realizacja zamówienia oraz sprawna wysyłka. Produkty dotarły dobrze zabezpieczone i zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam – profesjonalna obsługa, wysoka jakość wykonania i ekspresowa realizacja.

Monogram - Kalendarz nauczyciela 2026/2027

Kalendarz jest bardzo praktyczny, estetycznie wykonany i podoba mi się jego funkcjonalność. Wszystko jest dobrze przemyślane i przydatne w codziennej pracy nauczyciela. Jedyną rzeczą, którą warto byłoby poprawić, jest większy wybór kolorów okładki – obecnie jeden kolor może nie odpowiadać wszystkim, szczególnie kobietom, dla których wygląd i możliwość dopasowania okładki mają znaczenie.
Ogólnie, wszystko w porządku. Zamówiłem prezent na dzień ojca, moja wina, bo było dosyć późno, jednak na Państwa stronie było zapewnienie, że zamówienie dojdzie do dnia 23.06.br. Tak się jednak nie stało. Zadzwoniłem na infolinię InPostu, tam zapewniono mnie, że wina leży po Państwa stronie, oni nie mają wpływu na to, co Państwo piszecie na swojej stronie, wg InPostu paczka doszła na czas w ciągu 48 godzin. Nie wyszło najgorzej, bo i tak prezentu nie dałbym rady wręczyć 23.06 (nie ze swojej winy), jednak w innych przypadkach może to być problem. Ogólnie na plus, Pozdrawiam.
Pierwszy raz zamawiałam w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo szybka wysyłka i dobra współpraca z grafikiem ( zamawiałam poduszkę z własnym nadrukiem) Bardzo dobry kontakt telefoniczny z infolinią sklepu. Osoby odbierające telefon miłe i pomocne. Produkty dobre jakościowo, usługa personalizacji gadżetów na wysokim poziomie. Zachęcam niezdecydowanych do wyboru tego sklepu.
Obraz zamówiliśmy dla naszej córki, która 1 czerwca 2026 r kończy 40 lat. Myśleliśmy o czymś oryginalnym. Byliśmy bardzo ciekawi jak wygląda na żywo...I co? no i rewelacja!! no po prosty magia. Żadne zdjęcie nie oddaje tego co zobaczyliśmy. Wygląda cudownie, kolory super dobrane, zarys zdjęcia pięknie widać. No nie możemy się przestać cieszyć z naszego wyboru. Najważniejsze to odbiór prezentu przez naszą córkę ale to dopiero za kilka dni. Jeśli będzie taka możliwość to napiszę raz jeszcze. A i wykonanie, bardzo solidne wszystko równiutko. Opakowanie też profesjonalne. Brawo, polecam Was każdemu.
Jak zwykle w takich przypadkach, zakupiona szkatułka miała miała nikłe wymiary w porównaniu z bardzo dużym zdjęciem. Sugeruję na przyszłość podawać wymiary, aby klient mógł lepiej orientować się, co kupuje. To samo dotyczy mikro pudełeczka z pomadkami. Na plus zasługuje możliwość zaprojektowania napisu i natychmiastowy podgląd jego wyglądu.

Jestem mocno zawiedziony czasem realizacji

W chwili otrzymania powiadomienia o ocenie zamówienia jeszcze ono do mnie nie dotarło i prawdę mówiąc mam duże wątpliwości czy dotrze do mnie w odpowiednim terminie... Zamówienia dokonałem w niedzielę 9 sierpnia i moim głównym motywatorem był widok dużego i dobrze widocznego banneru "gwarancja wysyłki we wtorek". Co prawda zgłaszałem poprawki do projektu, ale wg informacji którą otrzymałem miały one zająć nie więcej, niż 24 godziny, co by wskazywało na wysyłkę w środę. Dziś mamy piątek i status śledzenia przesyłki w aplikacji Orlen Paczki to "Twoja paczka jest w trakcie przygotowania przez nadawcę", co wskazuje na to, że kurier jej jeszcze nawet od Państwa nie odebrał. Ślub znajomych jest jutro i teoretycznie jest szansa, że ta paczka jeszcze dotrze do mnie jutro rano, ale z drugiej jest to dzień święta państwowego, a na sam ślub będę musiał wyjechać około południa, więc... no nie wiem jak to będzie (tylko z uwagi na tą szansę daje 2 gwiazdki, a nie jedną). Jeśli nie dotrze do mnie do jutra, będę musiał ją zwrócić. A szkoda, bo po pierwsze ten konkretny prezent miał dla mnie sporą wartość sentymentalną, po drugie jeszcze pisałem do Państwa we wtorek maila, że mi na nim zależy (mail pozostał bez odpowiedzi), a z wszystkich wcześniej zamawianych u Państwa produktów byłem bardzo usatysfakcjonowany. W życiu bym nie przypuszczał, że tym razem termin realizacji będzie aż o 3 dni dłuższy, niż deklaracja, którą widziałem przy podsumowaniu zamówienia. Gdybym wiedział to wtedy, w ogóle nie zdecydowałbym się na zakup.
Bardzo ładnie wykonana kartka XXL, trochę smutna w środku, bo tylko życzenia i dużo pustego miejsca, ale na stronie nie ma nic do wyboru żeby wstawić coś, sama wykonałam ozdoby, typu baloniki i tort ze świeczkami, bo to kartka na urodziny, w sumie wyglada bardzo ładnie.Fajnie gdyby na stronie były opcje wyboru dodatków na różne okazje, Ogólnie polecam, bo kartka piękna!
J K
Janina K.

MG przyszło mi z pomocą wobec braku pomysłów na prezent.

Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z Firmą i indywidualnego podejścia do każdego zamówienia. Szczególnie doceniam pomysł spersonalizowanej mapy świata, który ma duży potencjał i angażuje odbiorców. Pewien dyskomfort budził jednak brak wyraźnego priorytetu między ekspozycją zdjęć a czytelnością mapy. Konieczność wyboru jednego z tych elementów osłabiała efekt całości. Idealnym rozwiązaniem byłoby powiększenie ramy wokół mapy tak, aby można było umieścić zdjęcia bez utraty jej funkcjonalności.
To już jest drugi portret, który zamówiłam. Wyszło super, wygląda bardzo fajnie a najważniejsze, że spodobał się osobie dla której był prezentem. Starannie wykonany i szybko dostarczony. Bardzo fajne jest to, że można zobaczyć jak będzie wyglądał i wprowadzić ewentualne zmiany. Polecam!
Kartka z okazji I komunii św. bardzo ładna, żywe kolory ramka na zdjęcie również piękne wykonanie, wcześniej zamawiałam z okazji ślubu i wiem , że jakość jest na pierwszym miejscu więc gorąco polecam prezenty i nie tylko . Z doświadczenia wiem, że jest bardzo dobry kontakt z firmą i w przypadku jakiejkolwiek reklamacji nie ma nigdy problemów. Raz jeszcze gorąco polecam.

MyGiftDNA.pl - Sklep internetowy - Pomysł na wyjątkowy, spersonalizowany prezent! Uważamy, że najlepszy prezent to taki, który został stworzony z myślą o osobie, która zostanie nim obdarowana. Właśni...